Kom forbi ILLUM ROOFTOP til Dining Week 2018

11.-18. februar

Bar Jacobsen

Menu

Bar Jacobsen bræt med danske specialiteter
~~~
Frilands svinebryst med kartoffelmos, spidskål & sause
~~~
Cheesecake med bærcoulis

3 Retter kr 215 + billetgebyr kr 25 inkl. S Pellegrino

BeSteak

Menu

Fransk tartar af dansk oksekød og brød crumble
~~~
Angus Teres Major ”Tagliata” med pebe sovs og kartoffelmos
~~~
Hvid chokolade og hindbær cheesecake

3 Retter kr 215 + billetgebyr kr 25 inkl. S Pellegrino

Maio Restaurant

Menu

Polenta “Taragna”, Taleggio ost og trøffle fondue med spinat
~~~
Saffron risotto med ossobuco og ”Gremolada” sovs
~~~
”Sbrisolona”  kage med chokolade ganache og marsala creme

3 Retter kr 215 + billetgebyr kr 25 inkl. S Pellegrino

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer