EATALY A WORLD OF CHOCOLATE

The sweetest way to happiness: Chocolate

En sød velkomst til februar måned, der uden tvivl er en svær vintermåned at komme igennem. Vi dedikerer derfor denne måned til chokolade – den mest smagfulde og søde vej til lykke.
I Eataly elsker vi chokolade. Vi elsker chokoladens rige kompleksitet i smag og alsidigheden i form og anvendelighed.
Hele denne måned hylder vi chokolade med en række forskellige initiativer. Der er noget for enhver.

The sweetest way to happiness? Chocolate!

Let’s Aperitivo

”Let’s Aperitivo” er en smag af det gode italienske liv. Hver torsdag til lørdag kan du sammen med venner nyde et festligt og afslappet ”måltid” ved vores ikoniske langbord ”Riva Table”, hvor der bliver serveret lækker antipasti og skønne drinks.

Let’s Aperitivo

The more you know the more you enjoy

I Eatalys madskole ”La Scuola di Eataly” tror vi på, at jo mere, du ved om en ting, jo bedre kan du nyde den. Vi vil gerne give dig muligheden for at møde vores mad, vores køkkenchefer og de producenter, der inspirerer os. Derfor tilbyder vi et udvalg af madkurser og events.

Tjek vores inspirerende udvalg af kurser og vælg det kursus, som appellerer mest til den skjulte italiener i dig.

http://www.eataly.dk/cooking-classes-and-events/

CEO Luca Baffigo, Eataly:

“Vi er begejstrede over at skulle åbne en Eataly i København, et af Europas gastronomiske centre, og over at åbne i ILLUM, et af byens bedste placeringer.

Vi vil introducere vores koncept, som omfatter restaurant, marked og uddannelse med fødevarer af høj kvalitet for første gang på det danske marked. Gæster får mulighed for at nyde traditionelle italienske fødevarer som pasta, pizza, autentisk italienske pølser og oste, kaffe og is og vi vil tilbyde muligheden for at vælge mellem et stort udvalg af vine, olivenolie, oste, saucer, pasta, kød – altid med respekt for forholdet mellem pris og kvalitet.

Som en del af vores filosofi vil Eataly Copenhagen holde kokke-skoler for alle alderstrin. Som tema for Eataly Copenhagen har vi valgt ”Italiensk hjem” som et familiested, med et venligt, hyggelig og gæstfrit miljø. Vores hensigt med dette projekt er at give danskerne, som allerede er forelsket i italiensk mad, mulighed for gennem Eataly at opdage vinen og madkulturen i Italien, og dele vores traditioner, kultur og forskellighed.”