EATALY 

EAT, SHOP, LEARN: OLIO D’OLIVA.

Denne måned fejrer Eataly italiens kulinariske guld: Ekstra jomfru oliven olie.

En af de absolutte søjler i det italienske køkken, ekstra jomfru oliven olie, er ikke kun en hel nations mest elskede krydderi. Det er også et produkt, som er bærer af stolte traditioner, næringsrige faktorer, smukke ejendomme og national værdi. Vi vil gerne udbrede kendskabet til den italienske olivenolie. Derfor tilbyder vi en serie særlige retter og kombinationer i vores restaurant, et stort udvalg af udsøgte oliven olier i vores marked og gratis smagninger. Kom og mød os i marts – for at spise, shoppe og lære alt om olio d’oliva.

EAT

Denne marts har du mulighed for at løfte dine
spiseoplevelser til et højere niveau: Nyd ”Pesce del Giorno alla Ligure”, dagens fisk serveret på ligurisk manér med Taggiasca oliven, fyrretræs nødder og kartofler. Glæd dig til oplevelsen af at blive henført til den liguriske rivera, nyde brisen fra Middelhavet og få et glas Vermentino i hånden.

 

SHOP

Med varianter fra stort set hver region, kan vores marked i Eataly Copenhagen prale med det største udvalg af originale, single-estate oliven olier fra producenter, som udelukkende høster i Italien. Vores indkøbere besøger de enkelte landejendomme for at garantere kvalitet og autencitet; på disse klassiske gårde bliver mange oliven stadig plukket i hånden. Oplev vores udvalg af ekstra jomfru oliven olie og bring smagen af Italien ind i dit køkken.

 

LEARN

Let og smøragtig eller intens og pebret? Ligurien eller
Sicilien? Har høstedatoen overhovedet betydning? Hvordan får man valgt den perfekte olie?Præcist som med vin har oliven olier et stort spekter af smage og aromaer, der interagerer med ingredienser på forskellig vis. Kom og vær gæst ved vores gratis smagninger, som finder sted hver dag i vores marked. Mens du smager, vil vi skærpe din gane, så du kan identificere den type olie, du foretrækker – du kan smage forskellige olier hver dag.

Den 13.-19. marts er Pesto uge i Eataly Copenhagen

Fra grøn basilikum til gyldne valnødder – dyk ned i en verden af pesto, når Eataly Copenhagen i en hel uge sætter fokus på pesto. Fra 13.-19. marts tilbyder vi specielle retter i vores restauranter, fantastiske italienske pestoer i vores marked, og tilsvarende smagninger og dedikerede workshops i vores skole. Spis, shop og lær alt om pesto!

Onsdag den 15. marts afholdes en pesto workshop i ”La Scuola”. Her vil du lære, hvordan du kan lave pesto af stort set alt. Tilbered dine egne tre typer af pesto til at tage med hjem, nyd et helt pesto måltid, mens du nipper til det perfekte vinmatch og senere tager opskrifter med hjem. Pris pr. person: 650 kr.

For yderligere information og booking: http://www.eataly.dk/events/pesto-not-only-basil/ 

Kom med i vores vinklub

Har du altid ønsket at vide mere om vinens abc, smagning og kunsten at parre vine med de perfekte retter?

Med start den 6. marts vil vores vinekspert Albert Covacci, født og opvokset i Piemonte, fortælle dig mere om den inspirerende og gigantiske vinverden.

Hver mandag i tidsrummet 17-19 kan du nu deltage i ”Wine Diving” og komme med på en  rejse rundt i Italien. Pris pr. person: 400 kr.

For yderligere information og booking: http://www.eataly.dk/guided-tastings/

La Dolce Vita Party

Spis, drik og Dolce Vita hos Eataly!

Vær med til at fejre livets små glæder hos Eataly den 31. marts, fra 18.30 til 23.00 hvor du kan komme i Dolce Vita-stemning når vi byder på klassiske italienske cocktails og nyde en autentisk italiensk fest med live musik og masse aktiviteter.

Nyd en ”all-inclusive” aften med mad og drinks ad libitum. Her vil vi byde på autentisk, italiensk antipasti, pizza fra vores brændefyrede stenovn, friskbagt brød med olivenolie, pasta med ægte italiensk sauce, og meget mere. Og til den søde tand kan du se frem til et udvalg af klassiske dolci.

Spritz, Negroni, Milano-Torino, Bellini og Rossini er kun nogle af varianter af alle de cocktails vi vil servere til denne lejlighed. Du kan også bestille en Vermouth ved vores dedikerede pop-up Vermouth bar eller få vores vineksperter vil mikse den perfekte drink til lige akkurat dig.

 

Pris per person: 400 kr. per person. For yderligere information og booking: www.eataly.dk/events/la-dolce-vita-party

CEO Luca Baffigo, Eataly:

“Vi er begejstrede over at skulle åbne en Eataly i København, et af Europas gastronomiske centre, og over at åbne i ILLUM, et af byens bedste placeringer.

Vi vil introducere vores koncept, som omfatter restaurant, marked og uddannelse med fødevarer af høj kvalitet for første gang på det danske marked. Gæster får mulighed for at nyde traditionelle italienske fødevarer som pasta, pizza, autentisk italienske pølser og oste, kaffe og is og vi vil tilbyde muligheden for at vælge mellem et stort udvalg af vine, olivenolie, oste, saucer, pasta, kød – altid med respekt for forholdet mellem pris og kvalitet.

Som en del af vores filosofi vil Eataly Copenhagen holde kokke-skoler for alle alderstrin. Som tema for Eataly Copenhagen har vi valgt ”Italiensk hjem” som et familiested, med et venligt, hyggelig og gæstfrit miljø. Vores hensigt med dette projekt er at give danskerne, som allerede er forelsket i italiensk mad, mulighed for gennem Eataly at opdage vinen og madkulturen i Italien, og dele vores traditioner, kultur og forskellighed.”