EVENTKALENDER

ACCESSORIES & BAGS

Lørdag den 12. august

Er du vild med accessories & tasker? Så kom forbi ILLUM den 12. august mellem kl. 11 og 17, hvor du kan opleve det nyeste inden for tasker og accessories. Vælg og vind din favorit accessory, bliv præsenteret for nye brands, nyd kølige kildevand og produkter fra Innocent, få masser af gode procenter og gaver ved køb. Alt sammen til lyden er DJ-rytmer.

Find flere fashion events her

3uPR6zVY

COPENHAGEN PRIDE

14. – 20. august

Vær med når vi fejre Copenhagen Pride og byder velkommen til en uge med masser af aktiviteter og events

Se hele programmet her

Mokka 2

ORIGINAL COFFEE

Til og med september

KONKURRENCE
Original Coffee har i samarbejde med Hansens Is lavet sommeren nyhed, nemlig en MOKKA ESKIMO på ispind. ENSTREGILUFTEN har tegnet isen vej til butikkerne og i den sammenhæng laver vi en konkurrence i ILLUM. Sammen med tuscher ligger tegningen i vores to Original Coffee kaffebarer på toppen af ILLUM og de to flotteste farvelægninger bliver belønnet med en kasse Mokka Eskimo og et stort klippekort til Original Coffee.

_MG_5715

LET’S APERITIVO

Fra torsdag til lørdag kl. 17-20

”L’appetito vien mangiando,” er en af Eataly’s foretrukne italienske ordsprog. Hvorfor? Det oversættes nogenlunde til, ”spisning vækker appetitten” – vi kunne ikke være mere enige. Det er derfor, vi elsker Aperitivo.

En Aperitivo er en før middag-drink og et kulturelt ritual. I århundreder har italienerne sagt skål – cin cin – over drinks og snacks i de tidlige aftentimer mellem arbejde og middag.

Vi er glade for at introducere Eataly’s ugentlige begivenhed ”Let’s Aperitivo”.

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Her kan du blandt andet nyde Rossopomodoros fredagstilbud, når de tilbyder en af husets cocktails samt en valgfri pizza til kun 130kr per person (gælder ikke glutenfri pizza)

Læs mere her

MEN’S FASHION EVENT

Lørdag den 19. august, kl. 11-17

Vær med når vi byder velkommen til helt nye trends inden for herremode for næste sæson. Vi byder på gratis kolde øl, bordfodbold, konkurrencer om FCK-billetter, gode procenter og DJ rytmer.

Find flere fashion events her

Illum_BeautyHall2_poster

BEST OF BEAUTY

Lørdag den 26. august, kl. 11-17

Nyd vores skønhedsunivers i ILLUM Beauty Hall og gå på opdagelse i det mest luksuøse inden for kosmetik og et af Danmarks største udvalg af parfumer. Der vil være kildevand og friskpresset juice, DJ og gaver til de første 200 ILLUM Key-kunder.

Find flere fashion events her

illumbeauty

ILLUM BEAUTY HALL & IN

31. august, kl. 11-17

ILLUM Beauty Hall og modemagasinet IN invitere til et eksklusivt shoppe-event, hvor du kan glæde dig til en aften i skønhedens tegn med INs chefredaktør Anne Axholm og skønhedsredaktør Vibeke Nielsen, DJ, bobler, finger-food og fantastiske tilbud.

Find flere fashion events her

personal shopper eventside

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

10_7-2

GRATIS AKTIVITETER FOR BØRN HOS EATALY

Alle lørdage kl. 11.30-12.30

Hver lørdag i skoleferien fra 11.30-12.30 holder Eataly forskellige GRATIS arrangementer for børn.

  • 12. august. Pasta Workshop. Kom med når vi går på opdagelse i det italienske pastaunivers. Lær at lave pasta i en masse forskellige former.

Tilmeld dig idag på Lascuola@eataly.dk og mød op i Pane&Vino i Eataly i underetagen.

EVENTS HOS ROSSOPROMODORO

Resten af året

Rossopomodoro har en ekstra lækker fredagsbar én fredag i hver måned fra kl.16. Her kan man for kun 200kr per person få en cocktail og fri buffet med pizzaer* og forskellige Napolitanske specialiteter designet og forberedt af vores chefkok, Petrone, fra London.  Teamet skifter hver måned, og du kan her se kommende datoer og temaer efterhånden som de ofentliggøres.
Kommende datoer:

25. august 2017 

FESTA D’ESTATE: for at fejre Copenhagen Pride Week, vil vi have en lækker buffet med et stort udvalg af Napolitanske delikatesser, alt sammen med en special Guest Dj fra LA

22. september 2017:
FRITTO MISTO: Traditionel Neapolitansk friturstegt Street Food. En udvalg af: crocche`, arancini, frittatine, tang zeppoline og scagliuozzi.

Derudover kan du hver søndag komme til ‘Hangover Sunday’. Her kan du nyde en cocktail og en valgfri pizza til 150 kr. per person og afslutte weekenden på den bedste måde.