EVENTKALENDER

Trøffel middag firkant

TRØFFEL MIDDAG HOS MOSTO

Tirsdag den 21. November, kl. 19

Det er med stor stolthed at vi kan præsentere den berømte italienske kok og trøffel ekspert Paolo Trippini, som har kreeret en udsøgt 5 retters menu eksklusivt for Mosto. Til dette har vores vineksperter til hver servering håndplukket et udvalg af topvine fra vores Enoteca.

Deltag i denne overdådige middag, hvor vi fejrer denne magiske ingrediens. Få 5 retter inkl. vinmenu for kun 490 kr. per person.

Læs mere og bestilt bord her

Loegismose - photo Martin Kaufmann

CHAMPAGNE SMAGNING OG BOGSIGNERING AF SØREN FRANK HOS LØGISMOSE

Torsdag den 23. November, kl. 17-20

Mød Søren Frank, få signeret et eksemplar af ”Champagne” og smag champagne og østers i Løgismose gourmetsupermarked på ILLUM Rooftop.

Lanceringen af Søren Franks bog om champagne er en oplagt mulighed for at sætte endnu mere spot på det fascinerende vinområde. Søren Frank fortæller undervejs om bogen og guider en åben smagning af 3 forskellige champagner, hvortil vi serverer østers og trøffelchips. Skal bogen bruges som julegave, kan Søren dedikere den personligt til modtageren.

Skulle du have lyst til at blive lidt længere kan du fra kl. 18.30-20.00 nyde et glas mousserende vin i Løgismose Boblebar.

Få bogen ”Champagne” signeret af Søren Frank på dagen, og nyd Champagne, Mousserende vine og østers for 400,00 kr. + gebyr per person.

Læs mere og bestil her

Ole og Bryan

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

30. november kl. 20

I forbindelse med musicalen ”I Love It” byder vi på en unik intimkoncertoplevelse med Bryan Rice og Ole Henriksen på Illum Rooftop. Nyd en lækker Ole Henriksen inspireret middag på Skagen Fiskerestaurant eller Bar Jacobsen fra kl. 18.00. Koncerten Begynder Kl. 21.00

Se mere her

10_7

KIDS STULE EVENTS AT EATALY

Lørdage resten af året

Gratis arrangementer for børn hos Eataly lørdage fra kl. 11-12 i efteråret.
Tilmeld jer i dag til eataly.dk og mød os i Pane&Vino.

18/11 Pizza fest – Lær at lave din egen pizza og vælg selv dine ynglings toppings.

25/11 Gnocchi workshop – Sammen med vores pastaeksperter lærer I at lave Gnocchi fra bunden.

2/12 Panettonicino – Kom med når vi dekorerer den mest klassiske italienske julekage “Pandoro”.

God fornøjelse.

EVENTS HOS SKAGEN FISKERESTAURANT

Første fredag i hver måned

Skagen Fiskerestaurant byder på et orgie af lækkerier fra havet første fredag i måneden. Hver måned byder vi på en ny Unlimited Friday buffet, med et nyt tema, til 175 kr. Læs mere her og se programmet nedenfor.

1. december 2017: ’Det ultimative julebord’

2. februar 2018: Muslinger

2. marts 2018: Østers & Champagne

6. april 2018: Havets perler Kaviar / Rogn

4. maj 2018: Asparges – det hvide guld

1. juni 2018: Hovedstadens største Jomfruhummergilde

6. juli 2018: Krabbegilde

17_7-2

MADLAVNINGSKURSER & PRIVAT EVENTS HOS EATALY

Onsage & Lørdage hos Eataly

Madlavningskursus hos La Scuola di Eataly

Hos La Scuola di Eataly tror vi på, at jo mere du ved om mad, jo mere værdsætter du det. Vi vil gerne have dig til at opdage vores mad og vores kokke og møde de producenter, der inspirerer os.

La Scuola vil være vært for demonstrationer og praktiske madlavningskurser, vin- og ølsmagning, interaktive middage, middage med regionale temaer og private arrangementer til enhver lejlighed. Vores kursuskategorier er designet til at appellere til madentusiaster på alle niveauer og af alle aldre. Vi har et stort udvalg af kurser: alt fra pasta, pizza, madlavning fra Italiens regioner, det traditionelle italienske hjemmekøkken. Tilmelding via eataly.dk.

Kontakt venligst lascuola@eataly.dk for mere information.

Private events

Hold dit næste private arrangement i La Schuola.  Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, fra private madlavningskurser og vinsmagning til firmaevents, team-building workshops og eksklusive spise oplevelser. Private events kan 100% skrædder syes, afhængigt af budget, tidsrammer, antal gæster og interesse. Send en e-mail events@eataly.dk for mere information.

Red Valentino 5289 kr.

ILLUM DRESSES

Vinteren i ILLUM

Sæsonens fester betyder ny garderobe! På 2. etage har vi dedikeret et helt områder til sæsonens smukkeste kjoler, nederdele og sæt, som passer perfekt til julefrokoster, fødselsdage, juleaften og nytår. Se et udvalg af ILLUMs smukke kjoler her og besøg 2. etage og find mange flere fantastiske kreationer.

Har du brug for hjælp til at finde det perfekte outfit?, så husk at vores Personal Styling Team står klar – uanset hvad du leder efter.

_MG_5715

LET’S APERITIVO

Fra torsdag til lørdag kl. 17-19

”L’appetito vien mangiando,” er en af Eataly’s foretrukne italienske ordsprog. Hvorfor? Det oversættes nogenlunde til, ”spisning vækker appetitten” – vi kunne ikke være mere enige. Det er derfor, vi elsker Aperitivo.

En Aperitivo er en før middag-drink og et kulturelt ritual. I århundreder har italienerne sagt skål – cin cin – over drinks og snacks i de tidlige aftentimer mellem arbejde og middag.

Vi er glade for at introducere Eataly’s ugentlige begivenhed ”Let’s Aperitivo” hvor du kan nyde en 1 spritz/vin og buffet med antipasti og pizza for 150 kr.

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Her kan du blandt andet nyde Rossopomodoros fredagstilbud, når de tilbyder en af husets cocktails samt en valgfri pizza til kun 130kr per person (gælder ikke glutenfri pizza)

Læs mere her

personal shopper eventside

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

pizzeria

GIRO PIZZA – PIZZA & ØL

Hver onsdag kl. 17-20

I Italien er det ikke ualmindeligt at mødes med venner på dit lokale pizzeria til en hyggeaften med Giro Pizza, en evig cyklus af pizza.

Eatalys pizzaioli vælger ingredienserne til pizzaerne, der spænder fra de mest traditionelle versioner som Margherita, 5 formaggi, Marinara til pizzaer, garneret med sæsonbestemte ingredienser.

Men hagen er, at du ikke kan gå videre til næste pizzarunde, før det, der er på bordet, er spist op. På den måde bliver aftenen en oplevelse af ægte italiensk samvær med en hel masse pizzaspisning.

Pizza nydes, ifølge ægte italiensk tradition, sammen med en forfriskende kold øl.

Vi starter kl. 17.00 i Pane & Vino, hvor du kan prøve denne gamle italienske tradition for bare 150 dkk pr. person.

Hummer på tallerken

IMPONERENDE SKALDDYRSBORD PÅ SKAGEN FISKERESTAURANT

Hver torsdag

Hver torsdag tilbyder Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP deres imponerende skaldyrsbord.

Smag vores gratinerede Jomfruhummer, kogte Sorthummer, Danske Krabbeklør, dampede Blåmuslinger
pandestegte Rødspættefileter, Fiskefrikadeller, Fiskepie, pil selv Rejer, blinis med Rogn, enebærrøget Laks
marinerede Sild, Skaldyrssalat, salater & hjemmelavede dressinger og saucer.

Se mere her