EVENTKALENDER

67788_ILLUM_Sportmaster_Grand_Opening_IG_1080x1080px

SPORTMASTER HAR ÅBNET I ILLUM

Marts

ILLUM har nu budt SPORTMASTER velkommen med hele 800 kvm. spækket med alt indenfor træning, løb og lifestyle. Her kan du opleve et helt unikt og inspirerende univers fyldt med et eksklusivt udvalg af førende sports- og lifestyle brands. SPORTMASTER præsenterer dig bl.a. for den højest rangerende Nike afdeling i skandinavien, en fantastisk Adidas sektion, Danmarks første Ellesse shop og Københavns nye sneakers lounge.

Vi glæder os til at se dig på Danmarks fedeste Sport & Lifestyle destination.

Løgismose Illums - photo Martin Kaufmann

BESØG LØGISMOSES HYGGELIGE SPISERI

Alle dage

Nyd dine indkøb i Løgismoses hyggelige spiseri

Konceptet:

  • Du vælger lige hvad du har lyst til at spise i butikken f.eks. tapas fra køkkenet, kager fra konditoren eller snack fra hylderne
  • Du vælger hvad du har lyst til at drikke f.eks. vin og champagne som du kan du få i glas eller hele flasker
  • Du betaler lige her ved disken inden du går ind i Spiseriet. Du betaler kun for det, du køber i butikken, ingen proppenge og ingen ekstraomkostninger!

Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores forskellige vine.

personal shopper eventside

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

SkagenIllum-7

DET GÅR HELT I FISK

5. april – 3. maj

Besøg Skagen Fiskerestaurant:
Køkkenchefens Fiskebord – serveres fra kl. 18.00.
Vi vil gerne invitere dig på Illum ROOFTOP hvor vi anretter et imponerende bord med sæsonens friskfangede fisk og skaldyr.
Book dit bord HER

Skagen fiskerestaurant. æg-rejemad

GODT DANSK SMØRREBRØD

Alle dage kl. 11-16

Kom og få serveret lækkert dansk smørrebrød hos Skagen Fiskerestaurant!

Det danske smørrebrød har lange, gode traditioner og vi serverer det i vores bar. Hos os vil du både kunne finde klassikerne, men også mere årstidsbestemt smørrebrød på menukortet.

Vi anbefaler, at du nyder de lækre madder med en smagfuld lokal bjesk fra Skagen Bjeskeri eller godt øl fra Skagen Bryghus.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til den danske tradition.

masterclass-rossopomodoro

PIZZA MASTERCLASS HOS ROSSOPOMODORO

Hele 2018

Lær at lave autentisk Napolitansk pizza dej hos os. Vores helt egen ‘Pizzaiuolo’ Salvatore De Crescenzo deler ud af sine hemmelige triks og guider os igennem hvordan man laver en fantastisk Napolitansk pizza dej.

Til at starte med vil i blive budt på en velkomstdrink og efterfølgende vil i få serveret en tre-retters menu bestående af  forret, hovedret og dessert. Alt sammen tilberedt af vores fantastiske kokke.

Inkluderet:

1. Pizza undervisning i fremstilling af dej, tips til bageteknikker man kan bruge hjemme og hvilke ingredienser der er bedst at bruge.
2. Pizza dej nok til 4 napolitankse pizzaer til at tage med hjem og bage når de er færdig hævet.
3. Vores opskrift.
4. En tre-retters menu med forret, hovedret, dessert samt drink fra en menu specielt sammensat til lejligheden.

Vouchers kan købes hos Rossopomodoro. Kontakt os for datoer i 2018 via illum@rossopomodoro.dk

_MG_5715

LET’S APERITIVO

Fra torsdag til lørdag kl. 17-19

”L’appetito vien mangiando,” er en af Eataly’s foretrukne italienske ordsprog. Hvorfor? Det oversættes nogenlunde til, ”spisning vækker appetitten” – vi kunne ikke være mere enige. Det er derfor, vi elsker Aperitivo.

En Aperitivo er en før middag-drink og et kulturelt ritual. I århundreder har italienerne sagt skål – cin cin – over drinks og snacks i de tidlige aftentimer mellem arbejde og middag.

Vi er glade for at introducere Eataly’s ugentlige begivenhed ”Let’s Aperitivo” hvor du kan nyde en 1 spritz/vin og buffet med antipasti og pizza for 150 kr.

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Her kan du blandt andet nyde Rossopomodoros fredagstilbud, når de tilbyder en af husets cocktails samt en valgfri pizza til kun 130kr per person (gælder ikke glutenfri pizza)

Læs mere her

pizzeria

GIRO PIZZA – PIZZA & ØL

Hver onsdag kl. 17-20

I Italien er det ikke ualmindeligt at mødes med venner på dit lokale pizzeria til en hyggeaften med Giro Pizza, en evig cyklus af pizza.

Eatalys pizzaioli vælger ingredienserne til pizzaerne, der spænder fra de mest traditionelle versioner som Margherita, 5 formaggi, Marinara til pizzaer, garneret med sæsonbestemte ingredienser.

Men hagen er, at du ikke kan gå videre til næste pizzarunde, før det, der er på bordet, er spist op. På den måde bliver aftenen en oplevelse af ægte italiensk samvær med en hel masse pizzaspisning.

Pizza nydes, ifølge ægte italiensk tradition, sammen med en forfriskende kold øl.

Vi starter kl. 17.00 i Pane & Vino, hvor du kan prøve denne gamle italienske tradition for bare 150 dkk pr. person.