EVENTKALENDER

Red Valentino 5289 kr.

ILLUM DRESSES

Efteråret i ILLUM

Sæsonens fester betyder ny garderobe! På 2. etage har vi dedikeret et helt områder til sæsonens smukkeste kjoler, nederdele og sæt, som passer perfekt til julefrokoster, fødselsdage, juleaften og nytår. Se et udvalg af ILLUMs smukke kjoler her og besøg 2. etage og find mange flere fantastiske kreationer.

Har du brug for hjælp til at finde det perfekte outfit?, så husk at vores Personal Styling Team står klar – uanset hvad du leder efter.

Bordeaux

LØGISMOSE GRAND OPENING

25. – 31. september

‘Løgismose Vin, Mad & Delikatesser’ er åbnet på  ILLUM ROOFTOP. Løgismose rummer en 430 m2 stor forretning på 4. etage, der både frister med de populære tapas-anretninger, frisklavede sandwich, konditorvarer  og en stor sektion af vin og delikatesser fra hele verden.

Vi fejre åbningen med 7 dage fyldt med aktiviteter, vin, delikatesser og meget mere.

Se programmet og læs mere her

65785_ILLUM_Athleisure_Forsidebanner_2400x1150px_ComingSoon

GRAND OPENING: ATHLEISURE, SNEAKERS & SPORT

28. – 30. september

Endelig er vores nye Athleisure, Sneakers & Sport afdeling klar på 3. etage og det skal fejres. Derfor er du inviteret til en weekend med masser af aktiviteter, konkurrencer, forfriskninger og DJ.

Programmet vil blive offentliggjort snarest.

beauty2

SHOPPEAFTEN MED EUROMAN, EUROWOMAN & ILLUM BEAUTY HALL

5. oktober kl. 17

Eurowoman DK og ILLUM byder velkommen dig til vores eksklusive event i ILLUM Beauty Hall. Kom med til en aften med masser ad inspiration og tips til efterårets bedste produkter, behandlinger, goodiebag, særtilbud, DK og forfriskninger

Læs mere her

66102_ILLUM_ROOFTOP_Days_IG_1080x1080px_K1

ROOFTOP DAYS

12. – 14. oktober

ILLUM ROOFTOP inviterer på 3 dage fuld af middage, delikatesser, aktiviteter og musik.

Program kommer snarest … stay tuned.

_MG_5715

LET’S APERITIVO

Fra torsdag til lørdag kl. 17-20

”L’appetito vien mangiando,” er en af Eataly’s foretrukne italienske ordsprog. Hvorfor? Det oversættes nogenlunde til, ”spisning vækker appetitten” – vi kunne ikke være mere enige. Det er derfor, vi elsker Aperitivo.

En Aperitivo er en før middag-drink og et kulturelt ritual. I århundreder har italienerne sagt skål – cin cin – over drinks og snacks i de tidlige aftentimer mellem arbejde og middag.

Vi er glade for at introducere Eataly’s ugentlige begivenhed ”Let’s Aperitivo” hvor du kan nyde en 1 spritz/vin og buffet med antipasti og pizza for 150 kr.

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Her kan du blandt andet nyde Rossopomodoros fredagstilbud, når de tilbyder en af husets cocktails samt en valgfri pizza til kun 130kr per person (gælder ikke glutenfri pizza)

Læs mere her

personal shopper eventside

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

Hummer på tallerken

Imponerende Skaldyrsbord på Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP

Hver torsdag

Hver torsdag tilbyder Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP deres imponerende skaldyrsbord.

Smag vores gratinerede Jomfruhummer, kogte Sorthummer, Danske Krabbeklør, dampede Blåmuslinger
pandestegte Rødspættefileter, Fiskefrikadeller, Fiskepie, pil selv Rejer, blinis med Rogn, enebærrøget Laks
marinerede Sild, Skaldyrssalat, salater & hjemmelavede dressinger og saucer.

Se mere her

EVENTS HOS SKAGEN FISKERESTAURANT

Første fredag i hver måned

Skagen Fiskerestaurant byder på et orgie af lækkerier fra havet første fredag i måneden. Hver måned byder vi på en ny Unlimited Friday buffet, med et nyt tema, til 175 kr. Læs mere her og se programmet nedenfor.

6. oktober 2017: Ålegilde

3. november 2017: Fish & chips Skagen style

1. december 2017: ’Det ultimative julebord’

2. februar 2018: Muslinger

2. marts 2018: Østers & Champagne

6. april 2018: Havets perler Kaviar / Rogn

4. maj 2018: Asparges – det hvide guld

1. juni 2018: Hovedstadens største Jomfruhummergilde

6. juli 2018: Krabbegilde

EVENTS HOS ROSSOPROMODORO

Resten af året

Rossopomodoro har en ekstra lækker fredagsbar én fredag i hver måned fra kl.16. Her kan man for kun 200kr per person få en cocktail og fri buffet med pizzaer* og forskellige Napolitanske specialiteter designet og forberedt af vores chefkok, Petrone, fra London.  Teamet skifter hver måned, og du kan her se kommende datoer og temaer efterhånden som de ofentliggøres.
Kommende datoer:

29. september 2017:
FRITTO MISTO: Traditionel Neapolitansk friturstegt Street Food. En udvalg af: crocche`, arancini, frittatine, tang zeppoline og scagliuozzi.

Derudover kan du hver søndag komme til ‘Hangover Sunday’. Her kan du nyde en cocktail og en valgfri pizza til 150 kr. per person og afslutte weekenden på den bedste måde.

Euroman & Eurowoman beauty event i ILLUM Beauty Hall

5. oktober kl. 17

Kom med til en aften i skønhedens tegn når Euroman, Eurowoman og ILLUM inviterer til shoppeaften i ILLUM Beauty Hall. Lær om nye produkter og få tips og tricks til efterårets skønneste looks. Denne aften kan du spare 20% på masser af produkter og få en lækker goodiebag, mens du nyder behandlinger, bobler og snacks til lyden af DJ rytmer.

Køb din billet her