EVENTKALENDER

kinesisk nytår 3

KINESISK NYTÅR I ILLUM

16. Januar -12. februar

I ILLUM fejre vi det Kinesisk nytår, og deltager i ‘Lighten Up Copenhagen’ der vil fylde Københavns gader med en festlig atmosfære fyldt med farverige lanterner mellem 16. januar og 12. februar.

Kom forbi ILLUM og deltag i shopping festivallen, hvor ILLUM vil være fyld med kinesiske lanterner og uddele røde lykke konvolutter med en 10% voucher ud til alle turister, med et ønske om et godt nytår og et dejligt ophold i København. Onsdag den 17. Januar kl. 17.30-18.30 skyder den kinesiske ambassade fejringen i gang, når de besøger ILLUM sammen med deres panda maskot hvor de vil uddele de røde lykke konvolutter og ønske alle et godt nytår.

dining week

DINING WEEK PÅ ILLUM ROOFTOP

11.-18. februar

Kom op på ILLUM ROOFTOP og deltag i Copenhagen Dining Week 2018,  når Bar Jacobsen, Be Steak og Maio Restaurant byder på tre-retters menu for kun 215 kr. + 25 kr. i billetgebyr pr. person. Læs mere og book bord her

Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. S. Pellegrino-mineralvand. Vi står klar med en lækker smagsoplevelse på ILLUM ROOFTOP.

Illum_Rooftop_days-1334

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

januar til marts

ILLUM ROOFTOP byder endnu engang på en fantastisk omgang Music Sessions, hvor du kan forkæle dig selv med en drink, mens du nyder en af vores live koncerter. Læs mere her

Torsdag 18. januar: Erann DD
Torsdag 25. januar: Live Foyn Friss
Torsdag 1. februar: Søs Fenger
Torsdag 8. februar: Halberg & Friends
Lørdag 17. februar: Johnny Horsepower
Torsdag 22. februar: Camille Jones
Fredag 2. marts: Christina Vin Bülow.

Løgismose Illums - photo Martin Kaufmann

BESØG LØGISMOSES HYGGELIGE SPISERI

Alle dage

Nyd dine indkøb i Løgismoses hyggelige spiseri

Konceptet:

  • Du vælger lige hvad du har lyst til at spise i butikken f.eks. tapas fra køkkenet, kager fra konditoren eller snack fra hylderne
  • Du vælger hvad du har lyst til at drikke f.eks. vin og champagne som du kan du få i glas eller hele flasker
  • Du betaler lige her ved disken inden du går ind i Spiseriet. Du betaler kun for det, du køber i butikken, ingen proppenge og ingen ekstraomkostninger!

Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores forskellige vine.

_AGF1554

MADLAVNINGSKURSER & PRIVAT EVENTS HOS EATALY

Onsdage & Lørdage hos Eataly

Madlavningskursus hos La Scuola di Eataly

Hos La Scuola di Eataly tror vi på, at jo mere du ved om mad, jo mere værdsætter du det. Vi vil gerne have dig til at opdage vores mad og vores kokke og møde de producenter, der inspirerer os.

La Scuola vil være vært for demonstrationer og praktiske madlavningskurser, vin- og ølsmagning, interaktive middage, middage med regionale temaer og private arrangementer til enhver lejlighed. Vores kursuskategorier er designet til at appellere til madentusiaster på alle niveauer og af alle aldre. Vi har et stort udvalg af kurser: alt fra pasta, pizza, madlavning fra Italiens regioner, det traditionelle italienske hjemmekøkken. Tilmelding via eataly.dk.

Kontakt venligst lascuola@eataly.dk for mere information.

Private events

Hold dit næste private arrangement i La Schuola.  Vi tilbyder en bred vifte af muligheder, fra private madlavningskurser og vinsmagning til firmaevents, team-building workshops og eksklusive spise oplevelser. Private events kan 100% skrædder syes, afhængigt af budget, tidsrammer, antal gæster og interesse. Send en e-mail events@eataly.dk for mere information.

Red Valentino 5289 kr.

ILLUM DRESSES

Vinteren i ILLUM

Sæsonens fester betyder ny garderobe! På 2. etage har vi dedikeret et helt områder til sæsonens smukkeste kjoler, nederdele og sæt, som passer perfekt til julefrokoster, fødselsdage, juleaften og nytår. Se et udvalg af ILLUMs smukke kjoler her og besøg 2. etage og find mange flere fantastiske kreationer.

Har du brug for hjælp til at finde det perfekte outfit?, så husk at vores Personal Styling Team står klar – uanset hvad du leder efter.

masterclass-rossopomodoro

PIZZA MASTERCLASS HOS ROSSOPOMODORO

Hele 2018

Lær at lave autentisk Napolitansk pizza dej hos os. Vores helt egen ‘Pizzaiuolo’ Salvatore De Crescenzo deler ud af sine hemmelige triks og guider os igennem hvordan man laver en fantastisk Napolitansk pizza dej.

Til at starte med vil i blive budt på en velkomstdrink og efterfølgende vil i få serveret en tre-retters menu bestående af  forret, hovedret og dessert. Alt sammen tilberedt af vores fantastiske kokke.

Inkluderet:

1. Pizza undervisning i fremstilling af dej, tips til bageteknikker man kan bruge hjemme og hvilke ingredienser der er bedst at bruge.
2. Pizza dej nok til 4 napolitankse pizzaer til at tage med hjem og bage når de er færdig hævet.
3. Vores opskrift.
4. En tre-retters menu med forret, hovedret, dessert samt drink fra en menu specielt sammensat til lejligheden.

Vouchers kan købes hos Rossopomodoro. Kontakt os for datoer i 2018 via illum@rossopomodoro.dk

_MG_5715

LET’S APERITIVO

Fra torsdag til lørdag kl. 17-19

”L’appetito vien mangiando,” er en af Eataly’s foretrukne italienske ordsprog. Hvorfor? Det oversættes nogenlunde til, ”spisning vækker appetitten” – vi kunne ikke være mere enige. Det er derfor, vi elsker Aperitivo.

En Aperitivo er en før middag-drink og et kulturelt ritual. I århundreder har italienerne sagt skål – cin cin – over drinks og snacks i de tidlige aftentimer mellem arbejde og middag.

Vi er glade for at introducere Eataly’s ugentlige begivenhed ”Let’s Aperitivo” hvor du kan nyde en 1 spritz/vin og buffet med antipasti og pizza for 150 kr.

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Her kan du blandt andet nyde Rossopomodoros fredagstilbud, når de tilbyder en af husets cocktails samt en valgfri pizza til kun 130kr per person (gælder ikke glutenfri pizza)

Læs mere her

IMG_91881

LAD FLAMINGOLADIES STYLE DIG I ILLUM

Torsdage kl. 15-19

Otilia og Alicia driver sammen virksomheden FlamingoLadies, hvor de er pionererne i det 21. århundredes personlige shopping. De har gjort det til deres mission, at ville gøre kvinder stærkere gennem samarbejde med fokus på individuelle behov indenfor personlig shopping og styling. De ønsker, at få det bedste frem i alle de møder på deres vej, og deres mål er, at hver eneste af deres kunder føler sig godt tilpas og smukke fra inderst til yderst. FlamingoLadies arbejder med en nytænkende og bæredygtig tilgang, hvor hver enkelt kundes egen eksisterende garderobe er udgangspunktet. Mød dem i ILLUM eller book en tid her

personal shopper eventside

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

pizzeria

GIRO PIZZA – PIZZA & ØL

Hver onsdag kl. 17-20

I Italien er det ikke ualmindeligt at mødes med venner på dit lokale pizzeria til en hyggeaften med Giro Pizza, en evig cyklus af pizza.

Eatalys pizzaioli vælger ingredienserne til pizzaerne, der spænder fra de mest traditionelle versioner som Margherita, 5 formaggi, Marinara til pizzaer, garneret med sæsonbestemte ingredienser.

Men hagen er, at du ikke kan gå videre til næste pizzarunde, før det, der er på bordet, er spist op. På den måde bliver aftenen en oplevelse af ægte italiensk samvær med en hel masse pizzaspisning.

Pizza nydes, ifølge ægte italiensk tradition, sammen med en forfriskende kold øl.

Vi starter kl. 17.00 i Pane & Vino, hvor du kan prøve denne gamle italienske tradition for bare 150 dkk pr. person.