EVENTKALENDER

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Læs mere her

_MG_5715

LET’S APERITIVO

Fra torsdag til lørdag kl. 17-20

”L’appetito vien mangiando,” er en af Eataly’s foretrukne italienske ordsprog. Hvorfor? Det oversættes nogenlunde til, ”spisning vækker appetitten” – vi kunne ikke være mere enige. Det er derfor, vi elsker Aperitivo.

En Aperitivo er en før middag-drink og et kulturelt ritual. I århundreder har italienerne sagt skål – cin cin – over drinks og snacks i de tidlige aftentimer mellem arbejde og middag.

Vi er glade for at introducere Eataly’s ugentlige begivenhed ”Let’s Aperitivo”.

personal shopper eventside

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

EVENTS HOS ROSSOPROMODORO

Resten af året

Rossopomodoro har en ekstra lækker fredagsbar én fredag i hver måned fra kl.16. Her kan man for kun 200kr per person få en cocktail og fri buffet med pizzaer* og forskellige Napolitanske specialiteter designet og forberedt af vores chefkok, Petrone, fra London. Teamet skifter hver måned, og du kan her se kommende datoer og temaer efterhånden som de ofentliggøres.
Kommende datoer:
26. maj 2017 Mozzarella Buffet og Show Cooking
30. juni 2017 Endnu ikke offentliggjort
25. august 2017 Endnu ikke offentliggjort
22. september 2017 Endnu ikke offentliggjort

montalcino-509181_1280

A TRIP TO TOSCANA

14. maj kl. 12-14

I selskab med Eataly’s kokke og vineksperter kan du den 14. maj deltage i en lyntur til dejlige Toscana, hvor du kan smage og lære om nogle af de mest traditionelle retter og vine fra denne berømte region. Dyk ned i en autentisk oplevelse af mad og vin.

Læs mere og køb din billet her, og deltag i arrangementet på Facebook

ost

OSTEFESTIVAL HOS EATALY

Fredag 26. maj kl. 12-20
Lørdag 27. maj kl. 10-20
Søndag 28. maj kl. 11-18

Spis, shop og lær alt om en af Italiens kulinariske søjler når Eataly sætter fokus på ost. Fredag, lørdag og søndag byder vi velkommen til et italiensk osteunivers i Eataly.

Ost og vin er en italiensk kærlighedshistorie og den 26. til 28. maj får du mulighed for at smage masser af oste mens du nyder et godt glas vin, deltage i fantastiske aktiviteter og få guidede rundvisninger i hele butikken.

Læs mere om festivallen her og køb poletter til arrangementet i butikken fredag, lørdag og søndag.

easter-picnic-pasquetta

MADLAVNINGSKURSER I EATALY

Maj måned

På La Scuola di Eataly mener vi, at jo mere du ved, jo mere du nyder. Vi vil have dig til at opleve vores mad, vores kokke og møde de producenter, der inspirerer os. La Scuola er vært for demonstrations- og madlavningskurser, vin- og ølsmagning, interaktive middage, regionale tema-kampagner og private arrangementer til enhver lejlighed. Vores klassekategorier er designet til at appellere til alle niveauer og alle aldre af madentusiaster.

I maj kan du blandt andet opleve:

  • THE ART OF FRESH PASTA, 20. maj kl. 12.00-14.30
  • COOK LIKE LA MAMA, 10. og 24. maj kl. 17.30-19.00
  • FAMILIES’ KITCHEN, 14. og 28. Maj kl. 12.00-14.00

Læs mere og køb billetter her

Illum_BeautyHall2_poster

ILLUM BEAUTY HALL GRAND OPENING

8.-11. juni

Nyt, stort eksklusivt udvalg af dufte, hudpleje og make-up til mænd og kvinder. Kom ind og vær med til åbningen og bliv forkælet med samples, events og konkurrencer alle tre dage. Læs mere om ILLUM BEAUTY HALL og stay tuned for mere information om vores grand opening.