event_topbanner_2400x1150

EVENT KALENDER

ILLUM_ROOFTOP_MusicSessions_Poster_A4

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Januar & Februar 2017

Så er der godt nyt til alle os, der elsker musik! Vi kickstarter nemlig det nye år på ILLUM ROOFTOP med at forkæle dig med lækre toner fem fredage i januar og februar måned.
Du kan nyde en lækker middag eller en forfriskende cocktail hos én af vores 9 caféer og restauranter, imens du lytter til en masse lækkert musik.

Se alle kunsterne længere nede på siden.

BOOK DIT BORD PÅ ILLUM ROOFTOP HER: http://illum.dk/illumrooftop/

sale_card_front

WINTER SALE

Januar 2017

ILLUM SALE er skudt i gang. Du får op til 50% på en lang række fantastiske brands på alle etager. Se et udvalg af alle de gode tilbud her.

rooftop-friday

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

20. januar kl. 19

Kom ind og lyt til tre unge blomstrende stjerner på den danske musikscene på ILLUM ROOFTOP fredag d. 20. januar fra kl. 19.

MADS CHRISTIAN
Er du også lidt vild med søde Mads Christian fra X Factor? Så skal du HELT sikkert komme til koncert fredag den 20. januar. 17-årige Mads Christian har altid holdt af musik og at være i rampelyset er bestemt ikke uvant for Mads Christian. X Factor-scenen var dog alligevel det største, han nogensinde har oplevet. Mads Christian udgiver sin nye single denne fredag.
LASSE MELING
Lasse Meling vandt fornylig en talentkonkurrence på nettet sponseret af Vi Unge. Lasse Meling, på bare 18 år, stak hurtigt stemmemæssigt af og blev en klar vinder. Efterfølgende var han en tur i studiet og indspille vinder singlen ”Follow” som er skrevet af Clara Sofie. Lasse er en spændende ung artist. Han lever for musikken og musikken lever i ham.
MICKY SKEEL
Den danske sanger og sangskriver Micky Skeel debuterede tidligere i år med ”Kys Ham Nu”, der henover sommeren blev et stort hit på de danske streaming-tjenester. Sangen er Mickys første soloudgivelse siden hans fortid i den platinsælgende duo PULS. Sangeren er nu højaktuel med sin nye single, der endnu en gang kredser over den forliste kærlighed. Micky Skeel har også co-writed mange andre artister, senest bl.a. med Gulddreng. Micky Skeel spiller en kort release koncert for at fejre udgivelsen af sin nye single ”Før Natten Dør”, der udkommer d. 20 januar. Release koncerten er samtidig en teaser for Micky Skeels debutkoncert som finder sted i DR Koncerthusets Studie 3 d. 24 februar, hvor man stadig kan nå at få billetter på drkoncerthuset.dk.

eataly

EATALY – 10 YEARS ANNIVERSARY

Januar

 Eataly fejrer 10-års jubilæum

Her i januar er det ti år siden, Eataly slog dørene for første gang. Det var i Torino, Italien. I denne måned holder Eataly 10-års jubilæum på verdensplan, og det vil vi gerne fejre sammen med jer!

Den 27. januar 2007 åbnede italienske Oscar Farinetti den første Eataly i Torino, Italien, med visionen om at skabe et helt nyt koncept i madverdenen. Eataly er baseret på Farinettis ønske om at lancere et sted, hvor man både kan spise, shoppe og blive klogere på italienske mad- og drikkevarer af højeste kvalitet – og lære om menneskene og filosofien bag.

I dag, ti år efter, er der flere end 30 Eataly-enheder i verden; fra København til Milano og NYC. I hele januar kan du sammen med os spise autentisk italiensk mad, købe karakteristiske italienske specialiteter og lære om søjlerne inden for italiensk madkultur.

SPIS

Det er vores fødselsdag, og den ønsker vi at fejre sammen med dig! I hele januar kan du derfor nyde en særlig ’Birthday’ frokostmenu i Eataly.

Vores særlige frokostmenu består af én ret, én læskedrik og et bæger med lækker is fra italienske Venchi. Alt dette for kun 100 kr. Er der noget iblandt, som ikke alle kan lide?

Den 20. januar inviterer vi dig til at komme en tur forbi Eataly kl. 17-20 og tage del i premieren på ’Let’s Aperitivo’. Vi byder på mousserende vin og et udvalg af ’antipasti’ for 150 kr. pr. person. Vi vil elske at starte weekenden med dig!

Den 23. januar introducerer vi nye menuer i vores restaurantområder ’La Pizza’, ’La Pasta’ og ’La Rosticceria’. Gå ikke glip af denne mulighed for at prøve vores nye italienske retter.

Sidst, men ikke mindst, håber vi, at du vil deltage i vores Eatalian party den 27. januar, hvor vi inviterer alle Eataly’s gæster til et stykke gratis fødselsdagskage og et glas ’bollicine’! Vær vores gæst på dagen og fejr denne særlige begivenhed sammen med os!

SHOP

I anledning af Eataly’s 10-års jubilæum har vi udvalgt ti af vores italienske specialiteter – lige fra færdiglavet cherrytomatsauce fra Segreti di Sicilien, Gragnano-spaghetti fra producenten Rigorosa til Cantucci fra Fattoria Casanova. Dette er blot nogle af de udvalgte lækkerier, som repræsenterer vores kvalitet og historie i Eataly. I hele januar bliver disse og mange af vores øvrige specialiteter solgt med stor rabat til utrolige jubilæumspriser.

LÆR

For alle Eataly-entusiaster og ’foodlovers’ vil vores madskole ’La Scuola di Eataly’ fremstå som det ultimative sted! Programmet for januar er pakket med skoleklasser, hvor du kan lære om søjlerne i det italienske køkken. Der er noget at finde for enhver smag og alder. Gå ikke glip af muligheden for at blive meget klogere på alt det, vi elsker fra Italien!

Tillykke med 10-års jubilæet, Eataly!

Fødselsdagsfrokost

Med start 16. januar
Her i januar fylder Eataly ti år, og det vil vi gerne fejre med jer! Derfor har vi lavet en særlig fødselsdagsmenu, som vil blive serveret hele måneden. Menuen består af én ret, en læskedrik og en lille Venchi is – altsammen for kun 100 kr. Du sammensætter selv din menu med alt fra Spaghetti al Pomodoro til Pizza Magherita eller Cotoletta.

Fødselsdagskage d. 27. januar
Kulminationen på alle jubæliumsaktiviteter i Eataly er fredag den 27. januar, som er selve vores 10-års jubilæumsdag. Kom og gør dagen festlig sammen med os, når vi skærer fødselsdagskagen for præcis klokken 17. Vi vil gerne invitere alle jer til at deltage i denne begivenhed og nyde et stykke kage og et glas mousserende vin sammen med os. Altsammen selvfølgelig på Eatalys regning.

For yderligere information besøg denne event på Facebook. Kom og vær med til vores Eataly party!

camille-jones

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

27. januar

Camille Jones tager ud live, med et fantastisk band, bestående af keys, trommer og korsangerinde. Kom og oplev det på ILLUM Rooftop fredag d. 27. januar  fra kl. 19.

“Mest af alt fordi det er numre der bygger på den gode sang og melodi og holder til at blive spillet live uden for meget lir, men skåret helt ind til benet. Det er derfor jeg har et set up som giver plads til vokalerne og holder sangen i fokus. Jeg vil altid lave og spille musik som har puls og nerve. Jeg glæder mig til at komme ud og præsentere, hvad jeg synes er mit hidtil bedste album.” Udtaler Camille Jones.

Rudo, Copenhagen, 2016

RUDO – BAR & RESTAURANT ÅBNER

3. december

Vi har glæden af at byde velkommen til det nye spisested og bar RUDO.
Læs mere her

02-slider

BUCHERER OPENING

11. – 12.  november

Vi har netop åbnet 650 m2 eksklusiv ur- og diamantafdeling, når ILLUM slår dørene op til en storslået haute horlogerie og diamantafdeling, med verdens absolut førende brands inden for kategorien. Se mere her

prada

PRADA

11. november

Fredag d. 11 november kl 10:00 åbner det indflydelsesrige italienske modehus PRADA dørene til en imponerende flagship store i to etager i ILLUM med womenswear, menswear og accessories. Det er første gang PRADA åbner i Danmark og arkitekthuset Vilhelm Lauritzen har i samarbejde med ILLUM udarbejdet den karakteristiske facade, som fremover skal danne rammen for PRADA i København.

EATALY IL NUOVO CENTRO ENOGASTRONOMICO A TORINO

EATALY

17. november

Torsdag d. 17 november kl 10:00 er der nordeuropæisk premiere på verdens førende goumetkoncept, når København bliver beriget med et sandt madmekka på 2.000 m2. Italienske Eataly slår nemlig dørene op i underetagen i ILLUM, og byder velkommen til en verden af dedikerede kokke og foodies , som tilbyder lækker mad og shopping blandtmere end 3.000 delikatesser. De besøgende vil blive forkælet med lækre smagsprøver, ligsom de vil kunne lære at lave ægte italiensk mad, eller nyde et glas god vin og en bid mad i en af Eataly’s hyggelige restauranter. der er også mulighed for take-away. Se mere her