EVENTKALENDER

Illum_BeautyHall2_poster

ELLE & ILLUM Beauty Hall shoppe event

29. juni. Kl. 17

ELLE og ILLUM glæder sig til at byde jer velkommen til dette eksklusive shoppe event i ILLUM Beauty Hall.

Skønhedsredaktøren byder velkommen til en aften fyldt med skønhed. Få tips og tricks, treatments fra de forskellige beauty brands og en skøn goodiebag til en værdi af 500 kr., imens du nyder kølige forfriskninger, lækre snacks og DJ rytmer.

Denne aften er det muligt at shoppe med 20% rabat blandt det store udvalg hos ILLUM Beauty Hall. Tilbuddet gælder dog ikke Chanel og man skal have en gyldig billet for at opnå rabatten.

Køb din billet her

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Læs mere her

_MG_5715

LET’S APERITIVO

Fra torsdag til lørdag kl. 17-20

”L’appetito vien mangiando,” er en af Eataly’s foretrukne italienske ordsprog. Hvorfor? Det oversættes nogenlunde til, ”spisning vækker appetitten” – vi kunne ikke være mere enige. Det er derfor, vi elsker Aperitivo.

En Aperitivo er en før middag-drink og et kulturelt ritual. I århundreder har italienerne sagt skål – cin cin – over drinks og snacks i de tidlige aftentimer mellem arbejde og middag.

Vi er glade for at introducere Eataly’s ugentlige begivenhed ”Let’s Aperitivo”.

personal shopper eventside

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

EVENTS HOS ROSSOPROMODORO

Resten af året

Rossopomodoro har en ekstra lækker fredagsbar én fredag i hver måned fra kl.16. Her kan man for kun 200kr per person få en cocktail og fri buffet med pizzaer* og forskellige Napolitanske specialiteter designet og forberedt af vores chefkok, Petrone, fra London. Teamet skifter hver måned, og du kan her se kommende datoer og temaer efterhånden som de ofentliggøres.
Kommende datoer:
30. juni 2017 Endnu ikke offentliggjort
25. august 2017 Endnu ikke offentliggjort
22. september 2017 Endnu ikke offentliggjort

AGF0035-1024x683

GIRO PIZZA

21. juni. Kl. 17-20

Hvem siger at mad ikke kan være en leg? Vær med når Eataly i ILLUM den 3. onsdag i måneden fejre glæden ved pizza og øl i lange baner på ægte italiensk manér. Læs mere og køb din billet her.

14503_538328262863805_303486961_n

ILLUM ROOFTOP Jazz bigband

14. juli. Kl. 16

The University of Copenhagen Funk Big Band er et orkester bestående af studerende fra Københavns Universitet. Orkesteret har eksisteret siden 1970’erne og har haft mange forskellige profiler.

I disse år spiller orkesteret funk og jazz med masser af power og nerve. Der vil være numre af Tom Scott, Mezzoforte og Spyro Gyra, men også kompositioner fra orkesterets egne rækker. Vi glæder os til at dele denne eftermiddag med jer på ILLUM ROOFTOP