I LIKE NICE CLOTHES, WHETHER THEY’RE DODGY OR NOT.

 

– DAVID BECKHAM

ILLUM hylder mode og skønhedsprodukter med 4 lørdage, hvor der er særligt fokus på Beauty og Fashion for ham og hende. ILLUM har siden 1891 været kendt for kvalitet, luksus og god service.

Lørdag d. 19 august sætter vi et særligt fokus på herremode og underholdning til voksne mænd og drengerøve.

Se eller prøv de nyeste trends indenfor herremode, og nyd en gratis kold øl, imens en DJ spiller fed loungemusik. Du kan også spille bordfodbold mod den kvindelige verdensmester. Hvis du kan score imod hende, så vinder du 2 billetter til FCK-SønderjyskE, scorer du 2 mål, så kan du vinde en FCK-trøje. Samtidig er der mulighed for at gøre et kup med procentkampagner på særligt nedsatte mærkevarer.

Program

ACCESSORIES & BAGS

12. august, stueetagen – Afholdt

Du vil kunne opleve det nyeste inden for tasker og accessories i ILLUM.
Vi byder på kølig kildevand til tonerne af gode DJ-loungerytmer. Der vil være uddeling af Innocent produkter, og du kan vinde din favorit accessory ved at tilmelde dig til ILLUM Key. Du vil også blive præsenteret for de nye brands, som lander i ILLUM i efteråret og få gave ved køb hos bl.a. Anya Hindmarch, Alexander Wang, DVF, Beck Sondergaard og mange flere.

Læs mere om Accessories i ILLUM

MEN’S FASHION

19. august kl. 12-16, 1. etage

Modebevidste mænd og drenge i alle aldre bydes velkommen til at se, prøve og købe de helt nye trends inden for herremode for næste sæson. Vi byder på gratis kolde øl, og en DJ spiller de fedeste hits. Mød og spil bordfodbold mod den kvindelige verdensmester, og deltag i en konkurrence, hvor der er 200 FCK-billetter og 10 FCK-trøjer på spil. Der er også muligheder for at gøre kup i vores procentkampagner med særligt nedsatte mærkevarer.

Læs mere om Men’s Fashion i ILLUM

(Gratis øl serveres kl. 11-17 eller så længe lager haves)

ILLUM BEAUTY HALL

26. august, stueetagen

ILLUMs Beauty Hall giver dig 1.500 mfyldt med selvforkælende hud- og hårplejeprodukter, det mest luksuøse inden for kosmetik og et af Danmarks største udvalg af parfumer. Vi byder på kølig kildevand og friskpresset juice, mens en DJ skaber god stemning med cool musik. Der vil være gaver til de første 200 ILLUM Key-kunder.

Læs mere om Beauty i ILLUM

illumbeauty

EKSKLUSIV SHOPPING NIGHT

ILLUM BEAUTY HALL, 31. august, stueetagen

ILLUM Beauty Hall og modemagasinet IN invitere til et eksklusivt shoppe-event, hvor du kan glæde dig til en aften i skønhedens tegn med INs chefredaktør Anne Axholm og skønhedsredaktør Vibeke Nielsen, dj, bobler, finger-food og fantastiske tilbud.
Du kan desuden se frem til masser af tips og tricks til din
beauty-rutine, treatments fra de forskellige eksperter og INs
skønhedsredaktør Vibeke Nielsen og en lækker goodiebag.
begrænset antal pladser.

Læs mere om Beauty Eventet i ILLUM

Billede 12-06-2017 16.11.02

WOMEN’S FASHION

2. september, 2. etage

Bliv forført af det sidste nye fra den kommende sæson fra verdens førende designere. Se kollektionerne, der indbefatter elegant tøj til kontoret, ferien, festen, ja alle lejligheder, hvor du ønsker at gøre en entré, som folk husker. Alle bydes velkommen med et glas forfriskende hvidvin og kildevand, mens en DJ spiller vuggende lounge hits. Du kan vinde gavekort på 5.000 kr. og der vil være procentkampagner med supergode tilbud.

Læs mere om ILLUM Shoe Heaven

ILLUM FASHION SHOW AW17

8. september, 2. etage

Deltag i ILLUM Fashion Show og oplev mere end 40 forskellige modeller og mere end 100 forskellige looks fra verdens førende designere og de mest fashionable modehuse. Det sidste modeshow i ILLUM tiltrak omkring 2.000 gæster, som fik sig en uforglemmelig og inspirerende oplevelse med bobler i glassene.

TILMELD DIG ILLUM KEY OG FÅ 10%*

Med ILLUM KEY får du eksklusive oplevelser, personlige services, individuelle medlemstilbud og særlige rabatter. Du optjener ILLUM KEY point på køb af næsten alle brands, som du kan bruge når du handler. 

*Se, hvor du kan du bruge din 10% voucher her