Explore our cafés and choose your next coffee pit stop

IL BAR

Eataly, Lower ground floor

Coffee, Breakfast, Juice & Cocktails

I Eataly finder du Il Bar, med italiensk kaffe, autentisk morgenmad og sunde juicer. Eller hvad med en fyraftenscocktail med venner eller kolleger?

MAIO LOUNGE BAR

Rooftop

Italian Food & Lounge Bar

På Maio kan du nyde din brunch i det smukke glashus eller på sommerterrassen med udsigt. Vælg mellem tre forskellige brunchmenuer. De har også børnebrunch.

Original Coffee

Rooftop

Quality Coffee

Original Coffee serverer kvalitet i hver eneste kop. Her går kvalitet, smag og personlig service hånd i hånd. Det er en lomme i byen, der inviterer til ro, fordybelse og samtale.

Holms Bager

Ground floor & Lower ground floor

Bakery & Café

Holms er et familieforetagende, der går tre generationer tilbage. Det startede i 1976 med det populære bageri, Marstrand, på Købmagergade i København.

PANE & VINO

Lower ground floor

Italian Food Market

Det autentiske italienske køkken med bl.a. pasta, pizza, italienske pølser og oste, kaffe og is, et stort udvalg af vine, olivenolie og andre italienske specialiteter.

Palæo

Rooftop

Primal Gastronomi

Palæo er stenaldermad og tager udgangspunkt i teorien om, at vores fordøjelsessystem ikke har fulgt med industrialiseringen af vores madproduktion.

The Bagel Co

Rooftop

Bagels & Juice

I 1994 smagte Birthe & Barak deres første Manhattan bagel. Mange bagels senere etablerede de The Bagel Co, der byder på originale bagelsandwiches, kaffe, friskpresset juice og glade kunder.

LØGISMOSE

ROOFTOP

Gourmetsupermarked

Udsøgte vine og delikatesser fundet hos producenter i hele verden, valgt for deres unikke håndværk og sublime smagsoplevelse. Løgismoses Gourmetsupermarked på ILLUM ROOFTOP er paradis for foodies.

TILMELD DIG ILLUM KEY OG FÅ 10%*

Med ILLUM KEY får du eksklusive oplevelser, personlige services, individuelle medlemstilbud
og særlige rabatter. Du optjener ILLUM KEY point på køb af næsten alle brands. Disse point kan du bruge når du handler.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her