Explore the restaurants and book a table

BE STEAK

Rooftop

The Grill House

Et dynamisk og raffineret sted i hjertet af København, hvor du kan smage de møreste okseudskæringer serveret med et eksklusivt udvalg af forskellige salt- og sennepstyper fra hele verden.

LA TRATTORIA

Eataly, Lower ground floor

Authentic Italian Eatery

Eatalys restaurant på lower ground floor frister med friske dampende pastaretter, årstidens råvarer, italienske saucer, de ægte napolitanske pizzaer og selvfølgelig et hav af antipasti. Salute!

SKAGEN FISKERESTAURANT

Rooftop

Fresh Fish & Seafood

Som navnet antyder, er alt godt fra havet det centrale på menuen – efter 40 år i Skagen nu også i ILLUM. Fiskespecialiteter af helt frisk fisk og skaldyr, som er hevet op ad farvandet omkring Skagen.

MAIO RESTAURANT

Rooftop

Italian Cuisine & Lounge Bar

Maio serverer traditionelle italienske retter. Her arbejdes ud fra kreative ideer og de nyeste tendenser for at skabe lækre kombinationer med de bedste råvarer.

ROSSOPOMODORO

Rooftop

Neapolitan Kitchen & Pizzeria

Hjemstedet for Italiens foretrukne pizza. Rossopomodoro har en passion for, at hvert måltid bevarer ægtheden, og derfor bruges der kun autentiske napolitanske ingredienser i maden.

BAR JACOBSEN

Rooftop

The New Beer Bistro

Bar Jacobsen har et udsøgt udvalg af øl fra Jacobsens bryghus,  der perfekt supplerer  menuen af bl.a. charcuterie-bræt, gourmet flæskestegssandwich og fish & chips samt en stor tagterrasse med 120 pladser

Løgismose

ROOFTOP

Gourmetsupermarked

Udsøgte vine og delikatesser fundet hos producenter i hele verden, valgt for deres unikke håndværk og sublime smagsoplevelse. Løgismoses Gourmetsupermarked på ILLUM ROOFTOP er paradis for foodies.

ILLUM ROOFTOP

Rooftop

The Best View in Town

Aller øverst i ILLUM finder du Københavns sejeste ROOFTOP med barer, restauranter og byens bedste udsigt. Du kan bland andet få fantastiske steaks, udsøgt hummer, sprøde pizzaer, sprudlende bobler og meget mere.

TILMELD DIG ILLUM KEY OG FÅ 10%*

Med ILLUM KEY får du eksklusive oplevelser, personlige services, individuelle medlemstilbud
og særlige rabatter. Du optjener ILLUM KEY point på køb af næsten alle brands. Disse point kan du bruge når du handler.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her