BESØG ILLUM ROOFTOP

Her kan du blandt andet få steak, hummer eller frisk pasta med trøfler, med tilhørende smagfulde vine og forførende bobler.

Nyd udsigten over Københavns tage mens du tager en pause fra shoppingen.

Psst… Husk at ILLUM ROOFTOP holder åbent efter køkkenets lukketid. Det betyder, at du kan bestille mad helt frem til 22.00 mandag-lørdag og 18.00 om søndag

Som gæst hos ILLUM ROOFTOP kan du spare 50% på parkering hos Q-Park ILLUM fra 20:00-09:00. Træk en billet ved indkørsel og få udleveret rabat billet hos restauranten.

HUSK AT DER ER FEST PÅ TOPPEN AF ILLUM HVER FREDAG KL. 16-21

Be Steak

The Grill house – Worldwide selection of premium quality meat

En dynamisk og raffineret plads i hjertet af København, hvor der serveres de mest udsøgte udskæringer af oksekød, ​salt og verdens mest kunstfærdige sennep. Hos Be Steak er der plads til 25 gæster.

Se Menukortet og bestil bord her eller på tlf.  3318 2654

Be_Steak

Corallo Lobster Bar

Seafood kitchen

Hos Corallo serveres de fineste hummere som på en velsmagende og udsøgt måde møder den Italienske skaldyrs kultur.
Vi har udarbejdet fantastiske italienske opskrifter med et middelhavstvist, der sigter mod at forbedre vores hummere. Corallo har plads til 47 gæster.

Se menukortet her og bestil bord her eller på tlf. 3318 2621

Corello restaurant

Maio Restaurant

Italian Cuisine and Lounge Bar

Maio Restaurant serverer traditionelle retter, som skaber italienske kulinariske oplevelser for kunden. Samtidig arbejder vi udfra de mest kreative ideer og nye tendenser inden for teknikker og lækre kombinationer med de bedste råvarer.

Se menukortet og bestil bord her eller på tlf. 3318 2653

MAIO DK 033

Palæo

Primal Gastronomi

Vores produkt er stenaldermad – mad der tager udgangspunkt i teorien om, at vores fordøjelsessystem ikke har ændret sig i takt med industrialiseringen af vores madproduktion. Det betyder fravalget af hurtige, forarbejdede kulhydrater i form af fx. korn. Det betyder fravalget af sukker og unødig forarbejdning. Og så betyder det tilvalget af de gode, friske råvarer i form af vores madkunsts byggeklodser: kød, æg, grøntsager, frugt og nødder.

Se menukortet her og bestil bord på tlf. 3318 2620

palæo butik

Rossopomodoro

Italian Pizza

Rossopomodoro åbnede deres første restaurant i Napoli i 1999 og er siden blevet hjemsted for Italiens foretrukne pizza . Vi er passionerede omkring ægtheden af ​​hver måltid, vi forbereder, og derfor bruger vi kun typiske napolitanske ingredienser. Det er med til at give vores mad en helt speciel og karakteristisk smag. Rossopomodoro har plads til 100 gæster.

Se menukortet her og bestil bord på tlf. 3318 2661

Rosso butik

Skagen Fiskerestaurant

Frisk fisk & skaldyr

På toppen af Danmark ved Skagen havn ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i  mere end 40 år. Vi er nu klar med vores 2. restaurant, denne gang i det centrale København.

Vi har en holdning til mad og de gode råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som er hevet op ad farvandet omkring Skagen.

Her springer vi ikke over køkkenbordet, hvor det er lavest, men laver alle vores retter helt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med råvarerne eller tilberedningen. Du får fisk og skaldyr som skal og bør serveres. Velbekomme

Se vores menu og book bord her

????????????????????????????????????

Original Coffee

Kvalitets kaffe

Hos Original Coffee serverer vi kvalitet i hver eneste kop!

Vi er en “Speciality Coffee Shop” hvor kvalitet, smag og personlig service går hånd i hånd. Vi vil være en lomme, som inviterer til ro, fordybelse og samtale. Hvor man kan gemme sig fra stress og bekymringer.

Vi har altid flere friskristede filterkaffer på hylder, så du altid kan finde den som passer perfekt til dig.

Kontakt Original Coffee på tlf. 3318 2793

Mød alle de dygtige Baristas her

Processed with VSCOcam with se1 preset

Illy

Kaffe & tilbehør

Hos Illy i ILLUM sælger vi hele serien af Illy-produkter, så her kan du gå op opdagelse i Illy’s kaffeverden og forkæle dig selv.

Hos Illy i ILLUM finder du blandt andet Illys espressomaskiner, Illy Art Collection kopper, der kun fås i et begrænset oplag og kvalitetskaffen, som Illy er kendt for.

Alle Illy’s kaffevarianter fås i ILLUM, så du kan tage Illy-smagen med hjem eller give den i gave. Du har også altid mulighed for at nyde en god kop kaffe hos os på ILLUM ROOFTOP.

illy mad

Domori

Kvalitets chokolade fra Italien

Siden grundlæggelsen i 1997 af Gianluca Franzoni, har Domori været førende indenfor ​​kakaoens verden.

Domori var de første til at fokusere på høj kvalitet ved kun at benytte den fineste kakaoart Criollo, som er den mest sjældne og mest kostbare kakao. Derudover genopdagede Domori en gammel, men alligevel enkel opskrift til at producere chokolade ved kun at benytte kakao og sukker. Med denne opskrift blev Domori de første til at producere en 100% Criollo chokoladebar.

Hos Domori kan smagseksperter og chokolade elskere udforske de uendelige nuancer af kakao.

4N9A7634
Be Steak - Filet of Beef mad billede

Palæo - salt mad billede
Maio salat - mad billede

rosso1