BESØG ILLUM ROOFTOP

Her kan du blandt andet få steak, pizza, hummer eller frisk pasta med trøfler, med tilhørende smagfulde vine og forførende bobler.

Nyd udsigten over Københavns tage mens du tager en pause fra shoppingen.


ÅBNINGSTIDER

ILLUM ROOFTOP holder åbent til midnat alle dage – søndag til kl. 18.00. Køkkenet er åbent man-lørdag 10-22, søndag 11-18.

Som gæst hos ILLUM ROOFTOP kan du spare 50% på parkering hos Q-Park ILLUM fra 20:00-09:00. Træk en billet ved indkørsel og få udleveret rabat billet hos restauranten.

HUSK AT DER ER ‘AFTER WORK DRINKS’ PÅ TOPPEN AF ILLUM HVER FREDAG KL. 16-21

Bar Jacobsen

Den nye øl-bistro på ILLUM ROOFTOP

Bar Jacobsen har et udsøgt udvalg af øl fra Jacobsens bryghus, samt en fantastisk menu der supplere de vidunderlige øl. Bar Jacobsen serverer Gastrofood som Charcuterie bræt, Gourmet Flæskestegs sandwich, Fish & Chips og meget andet! Bar Jacobsen har en stor udendørs terrasse med over 120 pladser så du kan nyde en kold øl i solen!

Bestil bord her eller på tlf. 3318 2692

4n9a9666

Be Steak

The Grill house – Worldwide selection of premium quality meat

En dynamisk og raffineret plads i hjertet af København, hvor der serveres de mest udsøgte udskæringer af oksekød, salt og verdens mest kunstfærdige sennep. Hos Be Steak er der plads til 25 gæster.

Se Menukortet og bestil bord her eller på tlf.  3318 2654

 

“Besteak er bøfdarlingen oppe hos ILLUM ROOFTOP” AOK

Be_Steak

Corallo Cuicina di Mare

Seafood kitchen

Corallo er en hyggelig italiensk fiskerestaurant som serverer frisk hummer og fisk.
Vi tilbyder en gastronomisk opdagelsesrejse hvor vi gennemgår Middelhavets kulinariske smagsindtryk, aromaer og fantastiske farver. For at finde de bedste og fineste hummere tager vi til kysterne i Maine dog holder vi fast ved den traditionelle italienske madkultur. Vores restaurant er designet i en klassisk
italiensk stil og vi kan servere op til 50 gæster.

Se menukortet her og bestil bord her eller på tlf. 3318 2621

Corello restaurant

Maio Restaurant

Italian Cuisine and Lounge Bar

Maio Restaurant serverer traditionelle retter, som skaber italienske kulinariske oplevelser for kunden. Samtidig arbejder vi ud fra de mest kreative ideer og nye tendenser inden for teknikker og lækre kombinationer med de bedste råvarer.

Se menukortet og bestil bord her eller på tlf. 3318 2653

MAIO DK 033

Original Coffee

Kvalitets kaffe

Hos Original Coffee serverer vi kvalitet i hver eneste kop!

Vi er en “Speciality Coffee Shop” hvor kvalitet, smag og personlig service går hånd i hånd. Vi vil være en lomme, som inviterer til ro, fordybelse og samtale. Hvor man kan gemme sig fra stress og bekymringer.

Vi har altid flere friskristede filterkaffer på hylder, så du altid kan finde den som passer perfekt til dig.

Kontakt Original Coffee på tlf. 3318 2793

Mød alle de dygtige Baristas her

original_coffee_0007_

Palæo

Primal Gastronomi

Vores produkt er stenaldermad – mad der tager udgangspunkt i teorien om, at vores fordøjelsessystem ikke har ændret sig i takt med industrialiseringen af vores madproduktion. Det betyder fravalget af hurtige, forarbejdede kulhydrater i form af fx. korn. Det betyder fravalget af sukker og unødig forarbejdning. Og så betyder det tilvalget af de gode, friske råvarer i form af vores madkunsts byggeklodser: kød, æg, grøntsager, frugt og nødder.

Se menukortet her og bestil bord på tlf. 3318 2620

palæo butik

Rossopomodoro

Neapolitan Kitchen and Pizzeria

Rossopomodoro åbnede deres første restaurant i Napoli i 1999 og er siden blevet hjemsted for Italiens foretrukne pizza . Vi er passionerede omkring ægtheden af hver måltid, vi forbereder, og derfor bruger vi kun typiske napolitanske ingredienser. Det er med til at give vores mad en helt speciel og karakteristisk smag. Rossopomodoro har plads til 100 gæster.

Se menukortet her og bestil bord på tlf. 3318 2661

 

“The pizzas are expertly-made with a soft, chewy, heavenly crust” Scandinavia Standard

Rosso butik

Skagen Fiskerestaurant

Frisk fisk & skaldyr

På toppen af Danmark ved Skagen havn ligger de legendariske fiskepakhuse, som er tegnet af Thorvald Bindesbøll. Her har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i  mere end 40 år. Vi er nu klar med vores 2. restaurant, denne gang i det centrale København.

Vi har en holdning til mad og de gode råvarer. Som navnet lyder, er fisk det centrale element i vores menu, vel at mærke frisk fisk og skaldyr, som er hevet op ad farvandet omkring Skagen.

Her springer vi ikke over køkkenbordet, hvor det er lavest, men laver alle vores retter helt fra bunden, og vi går ikke på kompromis med råvarerne eller tilberedningen. Du får fisk og skaldyr som skal og bør serveres. Velbekomme

Se vores menu her eller kontakt os på: 3318 2647

skagen

The Bagel Co.

Bagels & Juice

I 1994 smagte Birthe & Barak deres første bagel i en Manhattan coffee shop. Den smagte fantastisk. To år og mange bagels senere etablerede de The Bagel Co og åbnede The Bagel Co første butik centralt i København K. Herfra blev de originale Bagel sandwiches, coffee  to go, og frisk presset juice solgt til begejstrede kunder. The Bagel Co blev snart et hit med de mange forskellige typer af cirkelformede brød med det unikke hul i midten, personaliseret med forskelligt valg af cream cheese og friskt fyld efter eget valg, og forvandlet til en skøn varm eller kold All Original Bagel sandwich – præcis som oplevet i New York.

Se vores menu kort her eller kontakt os på: 3318 2612

4142
Be Steak - Filet of Beef mad billede
Palæo - salt mad billede
Maio salat - mad billede
rosso1