ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

27. januar kl. 19

Camille Jones tager ud live, med et fantastisk band, bestående af keys, trommer og korsangerinde. Kom og oplev det på ILLUM Rooftop fredag d. 27. januar  fra kl. 19.

“Mest af alt fordi det er numre der bygger på den gode sang og melodi og holder til at blive spillet live uden for meget lir, men skåret helt ind til benet. Det er derfor jeg har et set up som giver plads til vokalerne og holder sangen i fokus. Jeg vil altid lave og spille musik som har puls og nerve. Jeg glæder mig til at komme ud og præsentere, hvad jeg synes er mit hidtil bedste album.” Udtaler Camille Jones.

Kom og spis middag eller kom forbi og nyd noget god musik.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

3. februar kl. 19

Kom ind og lyt til smukke Szhirley på ILLUM ROOFTOP fredag d. 3. februar fra kl. 19.

Det kræver en speciel arbejdsmorale for at kunne bruge sit talent så varieret som Szhirley gør. Hendes erfaring med at veksle mellem flere forskellige roller kommer fra et drive som giver Szhirley nye udfordringer hver gang hun tager en ny opgave eller begynder et nyt projekt. 

Efter 8 års albumpause, udgav Szhirley sit nye album “Timeglas” i september 2016. Om albummet fortæller Szhirley;

”Timeglas” er, uden at jeg på forhånd har bestemt mig for det, kommet til at handle meget om tid. Tid jeg skulle have brugt anderledes. Tid jeg ville ønske kom tilbage. Tid der står stille. Tid der løber fra mig. Lånt tid. ”Timeglas” handler også om mig og min udvikling fra, at være mig selv, til nu at være nogens mor. Der sker så utrolig meget indeni og udenpå igennem den transformation, og derfor giver det mening for mig, at blande disse emner sammen til et “Timeglas”, og visuelt lade det være kvindekroppen som repræsenterer den dobbelttydige titel.

Vi glæder os til at se dig til lækre cocktails, forførende bobler og masser af god stemning.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

10. februar kl. 19

Med en stemme der har lige dele power, nerve og skrøbelighed, en stemningsfuld hybrid af 80’er inspireret popfunk og et til tider Jenny Wilson-klingende lydunivers med vedkommende tekster der tør sætte ord på ‘den svære kærlighed’, leverer Signe Trylle dansksproget ørehængerpop der går lige i hjertekuglen. På hendes første udspil “Vil Du Være Sammen Med Mig” – forløberen for debutalbummet “Livstegn”, der udkommer 15. april, tematiserer hun sårbarheden, de blotlagte følelser og den tomhed man kan stå tilbage med når en flamme (måske) er ved at brænde ud. “Jeg tror det er de færreste der ikke har oplevet de langstrakte minutter, timer og døgn hvor man religiøst tjekker sin telefon i håbet om et svar eller et tegn fra én man elsker men som man samtidig er klar over, man er ved at miste. Den dér følelse af at stoltheden lusker udad bagdøren mens utilstrækkeligheden brænder sig fast i brystet”, forklarer Signe Trylle som allerede har gjort de ærlige, ind-til-benet tekster til sin signatur.

Mens Signe Trylle er et hidtil et ubeskrevet blad på den danske musikscene blev kimen til hendes debut som soloartist allerede lagt i 80’erne, hvor hun og storebroderen Jacob, takket være deres far Gert Smedegaard, som i årtier har været trommeslager for C.V. Jørgensen, sørgede for at de fra en tidlig alder fik jamsessions og optrædener til familiefester ind under huden. Meget vand er løbet i åen sidenhen: I efteråret 2015 signede Signe Trylle med ArtPeople og sammen med sin bror har hun brugt det sidste års tid på at indspille og producere al materialet til “Livstegn” i hans studie i Øst London. Jacob er ligeledes trommeslager i bandet når Signe Trylle spiller live henover foråret og sommeren.

Kom ind og få en fantastisk musikoplevelse på ILLUM ROOFTOP fredag d. 10. februar fra kl. 19.