ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

14. juli kl. 16

The University of Copenhagen Funk Big Band

The University of Copenhagen Funk Big Band er et orkester bestående af studerende fra Københavns Universitet. Orkesteret har eksisteret siden 1970’erne og har haft mange forskellige profiler. I disse år spiller orkesteret funk og jazz med masser af power og nerve. Der vil være numre af Tom Scott, Mezzoforte og Spyro Gyra, men også kompositioner fra orkesterets egne rækker. Vi glæder os til at dele denne eftermiddag med jer på ILLUM ROOFTOP

14503_538328262863805_303486961_n

TIDLIGERE MUSIC SESSIONS

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

31. marts kl. 20

Farveblind
Den elektroniske producer-duo Farveblind brugte 2016 på at sætte ild til danseglade musikfans over hele landet med deres hårdtslående koncerter,
og var en lige så hyppig gæst på den sveddryppende Københavnske klub scene som de danske festivaler og spillesteder. Publikum virkede som besat. Nu kommer deres længe ventede debut Wasteful Talk, der fastholder det farlige og tunge, men derudover overrasker med detaljeret vellyd og mesterlig pop produktion.

“Tempofyldt og rowdy as fuck” Sådan beskriver Farveblind selv, med et djævelsk smil, deres punk-poppede debutsingle Wasteful Talk, der efter lang tids venten nu udkommer 13. Januar 2017 på danske Mermaid Records. Duoen som hurtigt har opnået en kult-lignende status på de danske dansegulve på baggrund af deres energiske live-shows danser legende igennem det elektroniske musik landskab og henleder tankerne på både Moderat, the Chemical Brothers og Jamie XX. Navne som bandet allerede her inden deres første udgivelse er blevet sammenlignet med i rosende omtale af deres liveshows fra bl.a Clash Magazine, VICE og vores danske Gaffa.

ULTRAMARIN
Den fremadstormende popduo ULTRAMARIN spiller en kort koncert på ILLUM ROOFTOP d. 31/3. Her får man en smagsprøve på deres kommende debut-koncert i VEGA d. 27/3, hvor man stadig kan nå at få billetter. ULTRAMARIN, der består af halvbrødrene Karl-Frederik Reichardt og Ludvig Brygmann, er en popduo, der på original vis blander en storladen, international poplyd med dybsindige, dansksprogede tekster, som både peger mod moderne tendenser og den klassiske, danske sangskrivertradition.

Karl Frederik og Ludvig har siden barnsben haft musikken bankende i blodet. Det professionelle samarbejde tog dog for alvor fart, da drengene startede et sangskriver- og producerteam for fire år siden. Som tiden gik fandt drengene imidlertid ud af, at de også havde brug for deres eget musikalske frirum – hvor tøjlerne var friere og de selv kunne tage komplet styring over deres musikalske identitet og virkemidler.

»Det er fedt at skrive hits til andre, men man savner også en direkte reaktion på sin musik. Vi vil og gør det hele selv. Alt er sunget, skrevet, spillet og produceret af os. Det er det, der gør os unikke«, siger Karl-Frederik.

Farveblind
ULTRAMARIN
Søs

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

24. marts kl. 20

Søs Fenger – en aften I tæt samspil med sangerinden, musikken og publikum.

Søs Fenger har de seneste år haft stor succes med at turnere med sit band på landets større scener og festivaler.
Det fortsætter hun med i 2017. Søs Fenger har også fundet tid et nyt live koncept til 2017, som landets mindre kulturhuse, musikforeninger, kirker, teatersale og koncertsale længe har efterspurgt og nu endelig kan nyde godt af i en begrænset periode i 2017.

Søs Fenger siger om de kommende koncerter: ”..Vi har spillet utroligt meget som kvartet før det voksede og blev fuldt orkester, og er allerede meget trygge ved det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum, når vi spiller akustisk. Nu vil vi prøve at komme længere ind til kernen og spille nogle udvalgte koncerter som trio, dvs. jeg har to musikere med, som jeg har turneret med de sidste 10-12 år; Fredrik Damsgaard, kontrabas og Jonas Krag på diverse strengeinstrumenter.
De to kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere.

Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde også i dette mere nøgne format. Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio bliver en af de helt store og nære lytte-oplevelser på landevejen i 2017.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

17. marts kl. 20

Christine Skou

Christine Skou er bl.a. kendt for sine mange år som tv-vært på DR’s Kaj&Andrea og sin rolle i ‘Alle elsker Debbie’. Hun startede som jazzsanger som helt ung, men sagde nej til en pladekontrakt, uddannede sig på musikkonservatoriet og har siden haft en mangfoldig karriere på tv, film og teater som sanger og skuespiller sideløbende med at være børnebogsforfatter, sangskriver og sangpædagog.

Christina Schou
Magrethe Tang

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

10. marts kl. 20

Margrethe
Under navnet Margrethe gemmer der sig den 21 årige Margrethe Tang, som selv skriver alt sin musik, og sine egne tekster. Hun har gennem de sidste tre år skiftevis boet i New York, Berlin og Aarhus hvor hun har samlet på indtryk fra et hav af forskellige mennesker og optrådt til et utal af forskellige arrangementer. Med hendes karakteristiske stemme, ærlige lyrik og musik fanger hun hendes generation mens de oplever livet, kærligheden og ungdommen

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

3. februar kl. 19

Szhirley
Det kræver en speciel arbejdsmorale for at kunne bruge sit talent så varieret som Szhirley gør. Hendes erfaring med at veksle mellem flere forskellige roller kommer fra et drive som giver Szhirley nye udfordringer hver gang hun tager en ny opgave eller begynder et nyt projekt. 

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

27. januar kl. 19

Camille Jones
Camille Jones tager ud live, med et fantastisk band, bestående af keys, trommer og korsangerinde. Kunne opleves på ILLUM Rooftop fredag d. 27. januar kl. 19.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

20. januar kl. 19

Young Stars Friday
Fredagsstemning med 3 live-optrædener fra de unge stjerneskud Lasse Meling, Mads Christian og Micky Skeel til Young Stars Friday.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

13. januar kl. 19

Niklas Schneidermann
De fineste pop/rock-perler fra Niklas Schneidermann og band til Rockstar Friday. Niklas Schneidermann er bl.a. kendt som guitarist i Magtens Korridorer.