ILLUM ROOFTOP byder endnu engang på en fantastisk omgang Music Sessions, hvor du kan forkæle dig selv med en drink eller middag, mens du nyder en af vores live koncerter. Husk at booke bord på en af vores restauranter.

BOOK BORD

For bedste udsyn anbefaler vi at booke bord hos Bar Jacobsen eller Skagen Fiskerestaurant.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 18. januar

Erann DD

Op gennem 90’erne sang Erann DD sig helt ind i danskernes hjerter med Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture. Han præsenterede lyden af Deep Funk, en ny lyd, som ingen andre musikere herhjemme dengang eller sidenhen har gjort stilen efter. Ikke før nu, hvor ’the man himself’ udgiver et længeventede nyt album ”Erann David Drori Rockin’ My Life”. En titel som afspejler hele musikeren bag. Kompromisløs, upoleret og autentisk. Og ikke mindst, lige så karismatisk, som ”vores” Erann DD altid har lydt.

Nu har du muligheden for at opleve Erann DD til en intim koncert på ILLUM ROOFTOP torsdag 18. januar kl. 20.30

ERANNDD_03 photo 1
LIveFoynFriis_pressphoto_300dpi_cmyk_preview

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 25. januar

Live Foyn Friss

Norske Live Foyn Friis boede og studerede i Danmark. Herfra har hun eksploderet på den internationale scene med sin personlige type indie-jazz. Allerede ved hendes debutfrigivelse, Joy Visible, blev hun nomineret til Best Danish Jazz. Senere klatrede hun helt op til toppen og vandt priser bl.a. for Young Jazz Composer of the Year.

Live Foyn Friis har turneret i Europa, USA, Afrika og Sydamerika, og har blevet udvalgt til Danmarks musikalske eksportforsendelse til Tyskland, hvor hendes koncerter er blevet helt udsolgt. Den nye sanger har optrådt med artister som Brian Blade, John Scofield Überjam Band, Thomas Morgan og Bobby McFerrin. Vi glæder os til at byde hende velkommen på ILLUM ROOFTOP torsdag d. 25. januar kl. 20.30.

“Der er ingen tvivl om at du en lytter til en sanger-songwriter af guddommelig
nåde”
GAFFA
“Live Foyn Friis har reel X-faktor”
Jakob Hassing

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 1. februar

Søs Fenger

Solo har Søs gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere både med band og i mere intime rammer som trio. At optræde i trio er en form Søs Fenger nyder og føler sig hjemme i. Der er samtidig stor efterspørgsel fra publikum på en hyggelig aften i nært selskab med den populære sangerinde hvor hun spiller sine hits og fortæller om bagrunden for disse. Der er også mange sjove små historier fra hendes mange oplevelser i livet og som sangerinde.

Søs Fenger føler sig godt tilpas i det mere intime koncept. Hun nyder at fortælle om sangene og være i dialog med publikum undervejs. Publikum nyder en fortælleglad, afslappet og oplagt Søs Fenger over hele landet.

Søs Fenger siger om de koncerterne: ”… Vi er allerede meget trygge ved det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum … Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”

Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio er og bliver en af de helt store lytte-oplevelser når de besøger ILLUM Rooftop torsdag 1. februar kl. 20.30

Søs F - billede
Halberg - photo

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 8. februar

Halberg & Friends

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band – Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år – bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og netop nu – i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” – drager han ud med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Elskes af dig”,”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Do you really wanna leave me this way” ….man kunne blive ved…

Kom og hør Poul Halberg, Jette Schandorf (bas, kor), Jan Sivertsen (trommer, kor), Heidi Degn (vokal) og Gorm Bülow (keyboards) på ILLUM Rooftop torsdag den 8. februar kl. 20.30

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Lørdag 17. februar

Johnny Horsepower

Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom sange der inviterer lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Johnny Horsepower er et dansk cover af 50’ernes Johnny Cash & The Tennessee Two. Trioen nyder stor succes i hele Europa og har som det eneste Johnny Cash cover spillet shows med Cash’ originale og eneste trommeslager, WS Holland. Et samarbejde, der senest har udmøntet sig i en række indspilninger i det legendariske Sun Studio i Memphis.

Kom på ILLUM Rooftop lørdag den 17. februar kl. 20.30, og nyd en farverig fortælling om Johnny Cash fuld af de mest essentielle sange fra hans karriere.

Johnny Horsepower Vinylcover press pic
09_072

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 22. februar

Camille Jones

På sit nye album ”Camille” har Camille Jones skåret ind til benet af det, hun brænder mest for: Den store popsang. Hendes lyd har ændret sig, og teksterne har aldrig været tættere på Camille Jones’ eget liv. Her er sange om at være hudløs, at miste sig selv, at sænke paraderne og om pludselig at blive ramt af lynet og give sig hen til kærligheden.

Camille har i løbet af de sidste par år indset, at de begrænsninger hun følte sig hæmmet af kom fra hende selv. Og at de forventninger, hun troede andre havde til hende, var hendes egne. I virkeligheden er der højere til loftet og mere plads til at være sig selv, end hun havde troet. Nu har Camille Jones lavet præcis den samling af popsange, hun selv havde lyst til at lave.

”Camille” er Camille Jones´ femte studiealbum. Hun har taget udfordringen op og har med egne ord brugt sig selv, hele sig selv, og sin alder og køn som et redskab i tilblivelsen.

Camille Jones besøger ILLUM Rooftop torsdag 22. februar kl. 20.30, med et fantastisk band, bestående af keys, trommer og korsangerinde.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Fredag 2. marts

Christina Von Bülow

Jazz på ’Fisken’ ILLUM ROOFTOP.

Gå ikke glip af en aften i selskab med Christina von Bülow.
Christina von Bülow er en af dansk jazz største ikoner på en altsaxofon, med en varme og kærlighed der rammer hver en sjæl. Igennem snart 30 års karriere har hun været skattet af jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske spil samt sin sans for detaljen. Hun har en naturlig og helt særlig musikalitet, som giver en exceptionel indforståethed og intimitet til musikken.

Kom og oplev en koncert Fredag 2. marts på Skagen Fiskerestaurant.

jazz.christinavonbülow1