ILLUM FYLDER ÅR OG DET FEJRES MED MASSER AF SPÆNDENDE TILTAG HELE MARTS MÅNED

Mad / cooking / events / sær-arrangementer / konkurrencer

Intim koncert med Søs Fenger

Kom op og nyd musikken på ILLUM ROOFTOP fredag kl. 20

Fashion Show

Fredag den 31. marts kl. 17 forvandles 2. etage til en catwalk, hvor der fremvises de flotteste styles fra SS17 kollektion. Nyd også et glas vin eller en forfriskende cocktail.

Get Healthy Juice bar

Eataly giver deres bud på de perfekte juices til at pleje din krop og dit velværd. Hele marts måned kan du blive inspireret til at gøre endnu mere for dig selv.

Marts

Aktiviteter 23.-25. marts
Fashion & Beauty Days

EATALY Olivenoliestation
Fredag 15-17, lørdag 12-14 og søndag 12-14

Olivenolie er rygraden i Middelhavets køkken og en af kilderne til et sundt velvære. Kom med torsdag, fredag og lørdag når EATALY rykker ind i ILLUMS beauty-afdelingen i stueetagen og fortæller om de skønheds- og sundhedsegenskaber, der findes ved olivenolie. Få samtidig mulighed for at smage et udvalg af vores udsøgte produkter.

Intimkoncert med Søs Fenger
Fredag 20.00

Fredag d. 24. marts fra kl. 17 på ILLUM ROOFTOP byder flere af restauranter på lækre cocktails til favorable priser. Fra kl. 17-20 spiller DJ Luke Rocc og fra kl. 20 giver Søs Fenger  koncert for gæsterne.

Det perfekte sted at starte din weekend. Kom forbi eller bestil bord. http://illum.dk/illumrooftop/

Læs mere her

Rudolph Care pop-up shop

Fra torsdag til lørdag kan du forkæle din hud med god samvittighed, når Rudolph Care åbner deres pop-up shop i ILLUM Beuaty Hall. Prøv de skønne produkter og hør om Acai, en nøgleingrediens i Rudolph-serien, der har ekstraordinære evner for at revitalisere og forny huden.

Forkælelse med Chokolade
Torsdag 16-20, fredag 16-20 & lørdag 11-15

Et par søde piger deler chokolade ud til alle kunder de møder.

Fashion Talk
Torsdag 17-19

Kom og hør Tiziana Cardini fortælle om forårets og sommerens trends. Tizianas indflydelsesrige position hos La Rinascente, Vogue Italia og Style.com, giver hende mulighed for at spotte tendenser og kommende talenter indenfor mode og design.

Tilmeld dig her

NUORI Lanceres hos ILLUM Beauty
Torsdag 14-18, fredag 14-18, lørdag 10-16

ILLUM introducerer NUORI – et nyt, dansk beautybrand, der har FRISKHED som den afgørende faktor. Friskblandede formler gør NUORI’s hudplejeprodukter unikke på to helt specifikke områder:
1. Det garanterer en markant højere effektivitet, da aktive ingredienser ikke svækkes over tid.
2. Produkterne er 100% rene, da de kan holdes helt fri for syntetiske konserveringsmidler og andre kunstige tilsætningsstoffer.

Du har mulighed for at høre mere om filosofien bag NUORI samt helt eksklusivt at modtage produktprøver i denne uge i ILLUM Beuaty Hall i stueetagen.

Afternoon tea hos Elizabeth Arden

Fredag og Lørdag mellem 13 og 17 kan du nyde afternoon tea hos Elizabeth Arden, og samtidig blive introduceret for den helt nye serie White Tea, en ren og enkel ny duft, der inviterer til fordybelse og til at dvæle i nuet. White Tea er nøje sammensat for at afspejle roen og enkeltheden, med sprøde og sprudlende noter af Italien Mandarin samt sensuelle noter af Havbrise.

Fashion Show

Fredag d. 31. marts kl. 17

Deltag i vores SS17 Fashion Show

Kom ind og oplev ILLUM Fashion Show, når 2. etage forvandles til én stor catwalk. Det sker fredag d. 31. marts kl. 17, hvor ILLUM byder på lette forfriskninger før og under showet. Stylisten Pily MM Ottesen har udvalgt de bedste styles blandt ILLUM’s mange eksklusive brands. Tilmeldingen skal ske her

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer