Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
MENY Food Market i hjertet af København
 

I MENY Food Market er der fokus på at give gæsterne høj kvalitet, gode råvarer og en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige

Hos din nye lokale MENY får du alt det, du forventer – og lidt til. I MENY finder du inspiration til god mad, både til hverdag og fest. Hent inspiration til ugens madplan, spørg vores slagter og vinmand til råds om lækker gæstemad eller bestil mad ud af huset til festlige lejligheder.

Desuden kan du seks gange om året helt gratis hente det inspirerende madmagasin SPISETID, som er fuld af lækre opskrifter, baseret på årstidens udvalg af friske varer hos MENY. En god købsoplevelse skal indeholde lidt af det hele, og derfor har MENY i ILLUM åbnet den slags butik, vi gerne selv vil handle i. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information omkring de services, vi tilbyder i din lokale MENY.

Illum gruppe-3.jpg

Kærlighed til gæsterne, kærlighed til mad og kærlighed til hinanden.

MENY Food Market i ILLUM Underground har fokus på varer af høj kvalitet, et bredt sortiment og høj faglighed hos personalet med både betjent slagter-, fisk- og delikatesse-afdeling. MENY sikrer kunderne den bedste madoplevelse, uanset om det skal gå hurtigt eller man har god tid i køkkenet.

 

Butiksbestyrer

Din nye købmand Poul

30 års erfaring i detail- og restaurantbranchen giver Poul erfaringen og lidenskaben til at gøre MENY Food Market en succes. Med referencer til blandt andre Det Kongelige Teater, Salling Group, Claus Meyer og senest MENY Skibby har kærligheden til mad altid været en del af Pouls DNA. Han elsker mad – og kunderne. Derfor finder man ham overalt i butikken – og kun sjældent på kontoret. 

Poul vil med sit team levere København K's absolutte topklasse af service. Ingen skal gå fra MENY Food Market i ILLUM uden at sige: ”Wow, sikke en service”. 

Poul.png
MENY-Underground_1500x1200.jpg

10 hurtige til købmanden

Service, kvalitet og byens ubetinget største udvalg er nøgleordene for købmand, Poul Cullura, der er leder af MENY Food Market.

Læs mere om Poul og lær din nye købmand endnu bedre at kende. 

Tommy.png
Fisk & skaldyr

Din nye fiskehandler Tommy

Tommy og hans kolleger i Kongsbak Fisk møder alle kunder med et smil, en smagsprøve og disken fuld af ideer. De friske råvarer er klar til en let frokost, en skøn aftensmad og til det fine arrangement – stort som småt. 

Tommy er – ikke overraskende – en dygtig lystfisker, men han spiller også golf og elsker champagne og sine to børn, som til tider giver en hjælpende hånd med i butikken.

Frugt & grønt

Din nye grønthandler Frederik

Som flere andre centrale medarbejdere kommer Frederik fra MENY Skibby, hvor han også blev udlært, og han fulgte Poul til Københavns centrum for at være med til at give københavnerne den bedste serviceoplevelse i byen. Frederik brænder for at vise variation og kvalitet i frugt & grønt-afdelingen med inspirerende udstillinger, og der vil også altid være friskpresset juice samt forskelligt frisk udskåret frugt. 

I fritiden bruger Frederik meget af sin tid på fodbold – på såvel som udenfor banen. 

Frederik.png
Merete.png
Kolonial

Din nye kolonialchef Merete

Merete kommer fra MENY Nordhavn og også en baggrund fra Irma og SuperBrugsen. Med så meget erfaring er hun den perfekte til at lede vores kolonialafdeling – i øvrigt med input fra Frederik i frugt & grønt. Merete har et skarpt blik for alle de muligheder, der kommer, når man har varer fra hele verden, og sammen med sit dygtige team står hun klar med smil, service og hjælp til kunder og gæster – og de vil også arrangere smagninger i butikken.

Vin, øl & spiritus

Din nye sommelier Christian & din nye vinchef Mikkel

Christian er en 3.-generations vinmand med en far og en farfar, der handlede med vine i Frankrig, hos Hans Just og flere andre steder. Christians egen baggrund er lige så imponerende med en baggrund i Smalle Vine, en sommelieruddannelse fra danske sommelierer og et halvt år i New Zealand på Peter Yealands’ vingård.

Christians mission er, at det altid skal være en oplevelse at komme i MENY og mærke den høje service, glæden ved det fantastiske sortiment og kunne få et par gode råd til, hvad du skal drikke på dagen eller den kommende weekend.

Mikkel har en baggrund som butikschef hos H.J. Hansen vin i Magasin og har en level 3-vinuddannelse fra WSET. Hans interesse i vin blev født under hans uddannelse som tjener og mens han arbejdede på flere af Nordjyllands mange anerkendte restauranter og hoteller.

Du kan møde ham i vin- eller spiritusafdelingen, hvor han står klar til en hyggelig snak om MENY Food Markets brede sortiment, og han glæder sig til at vise alle en vinafdeling med et unikt sortiment af vine fra nogle af verdens mest eftertragtede producenter. 

Udover Mikkels store vininteresse så har han også mange års erfaring inden for specialøl branchen, så er altid frisk på en snak om nogle af de mange spændende øl producenter.

Christian& Mikkel.png
Stefan.png
Madoplevelser

Din nye salgsleder Stefan

Stefans historie strækker sig over alle led i madfremstilling og madoplevelser – fra arbejde i landbruget over hjælp som kok og tjener til salgsleder i MENY Skibby, hvor flere af MENY Food Markets nøglemedarbejdere kommer fra.

Som ivrig fritidsdykker ved Stefan, hvor vigtigt det er at kunne orientere sig og han kender alt til glæden af at opdage det nye og fantastiske. Derfor glæder han sig til at inspirere kunderne med nye og spændende produkter samtidig med, at han sætter en ære i at gøre det let for alle at finde det, de søger.

Ekstraordinær service

Din nye serviceleder Jacob

For Jacob er MENY Food Market endnu et spændende skridt på en rejse, der indtil nu har ført ham fra Dubai, hvor han arbejdede for Emirates som kabinepersonale, over MENY Skibby, hvor han blev uddannet som serviceleder og nu til København K, hvor han kan findes i kasselinjen og konfekture og personlig pleje. 

Jacob har service som en del af sit DNA, og han og hans team glæder sig til at byde velkommen til en ny serviceoplevelse i hjertet af ILLUM.

Jacob.png

Find eller kontakt os

Adresse: Østergade 52, 1001 Købehavn K

 

Telefonnummer:

Butik: +45 22 87 70 00

 

Email: 0450080@meny.dk