VÆR MED NÅR ILLUM BYDER JULEN VELKOMMEN
LØRDAG 10. NOVEMBER KL. 12

Det bliver en oplevelse for hele familien, når vores Beauty parade med store flotte heste, finurlige ballerinaer og stemningsfulde pigegarde begiver sig fra Rådhuspladsen kl. 11.30 mod ILLUM.
Alle samles ved ILLUM på Strøget, hvor vi har beklædt byen med sne og sætter gang i sæsonens første sneboldkamp. Det hele kulminerer ved den store afsløring af de berømte julevinduer og uddeling af 500 goodiebags til både børn og voksne, ansigtsmaling, børnekor og julestemning.
Vi har glædet os hele året til at afsløre julen i ILLUM 2018 og ser frem til at se alle til en festlig dag.

Christmas ballarina
Christmas Face painter
7-jul

Marc Jacobs er en af verdens mest indflydelsesrige designere. Han har forandret modebilledet med sin modige stil, og naturlige flair for at få kvinder til at se godt ud. Duftene afspejler hans luksuriøse stil og ry for høj kvalitet, kombineret med et let og legende look. Hans duftserie ”Daisy” er blevet et ikon med sin sjove, finurlige stil og sprudlende duft.

Elektrisk, moderne & romantisk. Gucci´s produkter repræsenterer toppen af italiensk håndværk, og uovertruffen kvalitet med fokus på detaljer. Dette gælder selvfølgelig også Gucci´s duftportefølje med Gucci Guilty, Flora, Bamboo og Bloom.

Det franske modehus Chloé, er kendt for sine feminine, moderne og ubesværet dragende designs, og præcis det samme gør sig gældende for Chloés betagende dufte. Brandet blev grundlagt af den parisiske designer Gaby Aghion i 1952, og siden har Chloés ultramoderne og feminine mode været stærkt trendsættende. I 1975 debuterede brandet med sin signaturparfume, en duft der oser af romantik og sensualitet for den moderne kvinde.

Tiffany
Tiffany & Co. er en Amerikans luksus smykkevirksomhed, der sælger tidsløse smykker i højeste kvalitet. Det samme gælder deres parfumelinje, som har samme klasse, som det ikoniske smykkehus. Tiffany Eau de Parfum er ligeså spændende og inspirerende som kærlighed. Juveller i duftverdenen!

Bottega Veneta
Bottega Veneta er et luksuriøst livstilshus fra Veneto regionen I Norditalien. Diskretion, kvalitet, håndarbejde og enkelhed er nogle af Bottega Venetas stærke værdier.
Bottega Venetas duftflakoner er inspireret af venetiansk glashåndværk og italienske glaskarafler.
Firmaets velkendte motto er: ”Når dine egne initialer er nok” udtrykker en filosofi om at individualitet og selvtillid er essentielt.

ILLUM SINCE 1891

ILLUM har i gennem mange år gjort en dyd ud af deres smukke facade, som fra midten af november står i julens tegn. For danskerne er julen traditionernes tid og ILLUM’s vinduer på Strøget er en del af den årlige juletur til byen.

Julevinduerne er derfor blevet en gave til Københavnerne, der udstråler varme, hygge, eksklusivitet, kvalitet og en masse finurligheder. Som alle andre tidligere år, vil der være en masse spændende elementer og funktioner inkorporeret i opbygningen.

Firmajulegave-underside

BLIV MED FORDEL ILLUM KEY MEDLEM

Med ILLUM KEY får du eksklusive oplevelser, personlige services, individuelle medlemstilbud
og særlige rabatter. Du optjener ILLUM KEY point på køb af næsten alle brands. Disse point kan du bruge når du handler.