Explore our cafés and choose your next coffee pit stop

Original Coffee

Rooftop

Quality Coffee

Original Coffee serverer kvalitet i hver eneste kop. Her går kvalitet, smag og personlig service hånd i hånd. Det er en lomme i byen, der inviterer til ro, fordybelse og samtale.

Holms Bager

Ground floor & underground

Bakery & Café

Holms er et familieforetagende, der går tre generationer tilbage. Det startede i 1976 med det populære bageri, Marstrand, på Købmagergade i København.

Palæo

Rooftop

Friske og naturlige råvarer

PALÆO er en moderne fortolkning af livsstilen paleo. Paleo bygger på, at menneskets fordøjelsessystem ikke har udviklet sig siden stenalderen, og at vores kost derfor skal bestå af de fødevarer, vi levede af dengang.

The Bagel Co

UNDERGROUND

Bagels & Juice

I 1994 smagte Birthe & Barak deres første Manhattan bagel. Mange bagels senere etablerede de The Bagel Co, der byder på originale bagelsandwiches, kaffe, friskpresset juice og glade kunder.

Joe & The Juice

UNDERGROUND

Friskpresset juice & kaffe

Joe & The Juice behøver med over 200 juice- og kaffebarer i hele verden ingen yderligere introduktion. Vi glæder os til at slå dørene op for friskpresset juice, velsmagende kaffe og lækre sandwiches i nye omgivelser i ILLUM UNDERGROUND.

Illum_Lock_gold_RGB

10% PÅ DIT NÆSTE KØB
OG NYE TREATS HVER DAG

Som ILLUM KEY medlem kan du glæde dig til eksklusive oplevelser, personlige services og særlige medlemstilbud. Du optjener selvfølgelig også KEY point på dine køb. Og downloader du ILLUM KEY appen nu, får du også 10% på dit næste køb* og muligheden for at vinde lækre treats, hver eneste dag.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her