Explore our cafés and choose your next coffee pit stop

YOBURGER

underground

Welcome to Burger Heaven

Konceptet, der på rekordtid har bragt YOBURGER i burgerhimlen er enkelt: Væk med alt det overflødige, tilbage er den ultimative burger. Den ledsages naturligvis af de 2 øvrige elementer i den perfekte burgermenu: YO FRIES og YO DIP.

Mypoké

Underground

Hawaii in a bowl

MyPoké er for dig, der er på jagt efter et sundt og lækkert måltid. Nyd din bowl med fisk, kød eller vegansk, altid veltillavet med helt friske råvarer, i restauranten eller tag den med hjem.

Nordic Noodle

OPENING SOON

Asien møder Norden

Som navnet antyder er Nordic Noodle spisestedet, der fusionerer det bedste fra det asiatiske og nordiske køkken. Nyd velkendte asiatiske retter med nordiske råvarer i restauranten eller som take-away.

Original Coffee

Rooftop

Quality Coffee

Original Coffee serverer kvalitet i hver eneste kop. Her går kvalitet, smag og personlig service hånd i hånd. Det er en lomme i byen, der inviterer til ro, fordybelse og samtale.

Holms Bager

Ground floor & underground

Bakery & Café

Holms er et familieforetagende, der går tre generationer tilbage. Det startede i 1976 med det populære bageri, Marstrand, på Købmagergade i København.

Palæo

Rooftop

Primal Gastronomi

Palæo er stenaldermad og tager udgangspunkt i teorien om, at vores fordøjelsessystem ikke har fulgt med industrialiseringen af vores madproduktion.

The Bagel Co

UNDERGROUND

Bagels & Juice

I 1994 smagte Birthe & Barak deres første Manhattan bagel. Mange bagels senere etablerede de The Bagel Co, der byder på originale bagelsandwiches, kaffe, friskpresset juice og glade kunder.

LØGISMOSE

ROOFTOP

Gourmetsupermarked

Udsøgte vine og delikatesser fundet hos producenter i hele verden, valgt for deres unikke håndværk og sublime smagsoplevelse. Løgismoses Gourmetsupermarked på ILLUM ROOFTOP er paradis for foodies.

Joe & The Juice

UNDERGROUND

Friskpresset juice & kaffe

Joe & The Juice behøver med over 200 juice- og kaffebarer i hele verden ingen yderligere introduktion. Vi glæder os til at slå dørene op for friskpresset juice, velsmagende kaffe og lækre sandwiches i nye omgivelser i ILLUM UNDERGROUND.

Åbningstider

ILLUM UNDERGROUND

Alle dage 10 – 20

ILLUM ROOFTOP

Søndag-onsdag 10 – 20

Torsdag-lørdag 10 – 22

Illum_Lock_gold_RGB

10% PÅ DIT NÆSTE KØB
OG NYE TREATS HVER DAG

Som ILLUM KEY medlem kan du glæde dig til eksklusive oplevelser, personlige services og særlige medlemstilbud. Du optjener selvfølgelig også KEY point på dine køb. Og downloader du ILLUM KEY appen nu, får du også 10% på dit næste køb* og muligheden for at vinde lækre treats, hver eneste dag.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her