Explore our cafés and choose your next coffee pit stop

Original Coffee

Rooftop

Quality Coffee

Original Coffee serverer kvalitet i hver eneste kop. Her går kvalitet, smag og personlig service hånd i hånd. Det er en lomme i byen, der inviterer til ro, fordybelse og samtale.

Holms Bager

Ground floor & Lower ground floor

Bakery & Café

Holms er et familieforetagende, der går tre generationer tilbage. Det startede i 1976 med det populære bageri, Marstrand, på Købmagergade i København.

Palæo

Rooftop

Primal Gastronomi

Palæo er stenaldermad og tager udgangspunkt i teorien om, at vores fordøjelsessystem ikke har fulgt med industrialiseringen af vores madproduktion.

The Bagel Co

Rooftop

Bagels & Juice

I 1994 smagte Birthe & Barak deres første Manhattan bagel. Mange bagels senere etablerede de The Bagel Co, der byder på originale bagelsandwiches, kaffe, friskpresset juice og glade kunder.

LØGISMOSE

ROOFTOP

Gourmetsupermarked

Udsøgte vine og delikatesser fundet hos producenter i hele verden, valgt for deres unikke håndværk og sublime smagsoplevelse. Løgismoses Gourmetsupermarked på ILLUM ROOFTOP er paradis for foodies.

TILMELD DIG ILLUM KEY OG VIND GAVEKORT PÅ 10.000,-

Som medlem får du også adgang til eksklusive oplevelser og personlige services, tilbud og rabatter. Og du optjener ILLUM KEY point på køb af næsten alle brands. Disse point kan du bruge når du shopper.