One cannot think well, love well, sleep well,
if one has not dined well

ILLUM tilbyder et rent overflødighedshorn af god mad, skønne kager, friske ingredienser og æstetiske anretninger. Fortab dig i Løgismoses gourmetsupermarked, hvor du kan finde utallige specialiteter og lækre delikatesser fra de bedste producenter i hele verden. Og besøg IRMA i ILLUM UNDERGROUND, hvor du bl.a. finder fantastisk udvalg af klassiske IRMA-varer, økologi, veganske produkter og specialvarer udvalgt med hjertet.

IRMA

UNDERGROUND

Madglæde & Passion

Velkommen til 650 m2 fyldt med de Irmavarer du kender, masser af delikatesser og et stort udvalg af økologi, vegetariske og veganske produkter, varer med fokus på dyrevelfærd, den bedste kaffe og selvfølgelig et vinsortiment udvalgt med kærlighed.

APOTEK

UNDERGROUND

Kvalitet på recept

I det nye Apotek i ILLUM UNDERGROUND finder du ud over receptpligtig- og håndkøbsmedicin et stort udvalg af de mest populære brands inden for hudpleje, kosmetik og meget mere.

LØGISMOSE

ROOFTOP

Gourmetsupermarked

Udsøgte vine og delikatesser fundet hos producenter i hele verden, valgt for deres unikke håndværk og sublime smagsoplevelse. Løgismoses Gourmetsupermarked på ILLUM ROOFTOP er paradis for foodies.

Åbningstider

ILLUM UNDERGROUND

5. november – 5. december 10 – 20

6. december 10 – 22

7. – 16. december 10 – 21

17. – 30. december 10 – 22

31. december 1 0 – 15

ILLUM ROOFTOP

Mandag -lørdag åbent til midnat

Søndag 10 – 22

31. december 10 – 15

ILLUM ROOFTOP KØKKEN

Mandag – lørdag 10 – 22

Søndag 10 – 20

Vind op til 10.000,- i ILLUM KEY Christmas Challenge

Når du shopper i ILLUM fra 1.-23. december kan du vinde ILLUM gavekort for op til 10.000,- Alt du skal gøre er at downloade ILLUM KEY appen og tilmelde dig ILLUM KEY. Så får du også 10 % rabat på dit næste køb* og masser af KEY fordele.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her