Great food is like great sex.
The more you have the more you want.

ILLUM har så meget at tilbyde dig, der elsker god mad, skønne kager, friske ingredienser og æstetiske anretninger. Gå på jagt i vores mange Gourmet Areas og find dine favoritter blandt de mange gastronomiske muligheder og varianter.

Holms Bager

GROUND FLOOR & UNDERGROUND

Bager & Café

Holms Bager og Café er et familieforetagende, der går tre generationer tilbage. Det startede i 1976 med den populære bager, kaldet Marstrand på Købmagergade i København.

Åbner klokken 10.00

Illum Underground

UNDERGROUND

Velkommen i ILLUM UNDERGROUND – Københavns nye madmarked, spisested og indkøbsmulighed, for enhver, der går op i livsnydelse og madglæde.

ILLUM ROOFTOP

ROOFTOP

The Best View in Town

Aller øverst i ILLUM finder du Københavns sejeste ROOFTOP med barer, restauranter og byens bedste udsigt. Du kan bland andet få fantastiske steaks, udsøgt hummer, sprøde pizzaer, sprudlende bobler og meget mere.

SV. MICHELSEN CHOKOLADE

UNDERGROUND

Handmade Quality 

Den klassiske Svend Michelsen chokolade er indbegrebet af københavnsk chokoladehistorie. Butikken i ILLUM Underground byder på ægte chokoladetraditioner tilsat nytænkende kreativitet. En must-go oplevelse for alle chokoladefanatikere.

LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

UNDERGROUND

Legendary Liquorice

Den 7/7-2007 åbnede den første Lakrids by Johan Bülow-forretning i Svaneke på Bornholm. I de mere end 10 år, der er gået siden da er navnet Johan Bülow nærmest blevet synonym med lakrids af den fineste skuffe. En skuffe, du nu også kan åbne i ILLUM UNDERGROUND.