Haunted by hunger? Go Underground

Velkommen i ILLUM UNDERGROUND – Københavns nye madmarked, spisested og indkøbsmulighed, for enhver, der går op i livsnydelse og madglæde. Hjertet i ILLUM UNDERGROUND er den nye 650 m2 store Irma, som byder velkommen til en verden af klassiske Irmavarer, delikatesser og specialafdelinger bl.a. med fokus på veganere, økologi, dyrevelfærd, kaffe og naturligvis vin i verdensklasse. ILLUM UNDERGROUND er dog meget mere end indkøb. Du finder også en række spændende caféer og spisesteder, hvor du kan nyde din frokost eller tage lækker aftensmad med hjem. Læs mere om alt det nye i ILLUM UNDERGROUND her på siden.

SV. MICHELSEN CHOKOLADE

UNDERGROUND

Handmade Quality 

Den klassiske Svend Michelsen chokolade er indbegrebet af københavnsk chokoladehistorie. Butikken i ILLUM Underground byder på ægte chokoladetraditioner tilsat nytænkende kreativitet. En must-go oplevelse for alle chokoladefanatikere.

HOLMS BAGER

UNDERGROUND

30 years in ILLUM – never been better

Holm har siden 1988 været ILLUMs trofaste bager. Nu kan du foruden det altid lækre, nybagte brød og kager, samt den velassorterede café-menu også nyde pizzaer frisk fra ovnen, bagt af egen italiensk pizzabager.

LAKRIDS BY BÜLOW

UNDERGROUND

Legendary Liquorice

Den 7/7-2007 åbnede den første Lakrids by Bülow-forretning i Svaneke på Bornholm. I de mere end 10 år, der er gået siden da er navnet Johan Bülow nærmest blevet synonym med lakrids af den fineste skuffe. En skuffe, du nu også kan åbne i ILLUM UNDERGROUND.

THE BAGEL CO

ROOFTOP & UNDERGROUND

The best bagels in town

Friskbagte bagels som du ellers kun finder dem i New York. Så gode, at du både kan få dem i ILLUM UNDERGROUND og på ILLUM ROOFTOP – lavet med kærlig og kvalitet, 110 % hjemmebagt!

3rdversion

Joe & The Juice

UNDERGROUND

Friskpresset juice & kaffe

Joe & The Juice behøver med over 200 juice- og kaffebarer i hele verden ingen yderligere introduktion. De serverer friskpresset juice, velsmagende kaffe og lækre sandwiches i nye omgivelser i ILLUM UNDERGROUND.

IRMA

UNDERGROUND

Madglæde & Passion

Velkommen til 650 m2 fyldt med de Irmavarer du kender, masser af delikatesser og et stort udvalg af økologi, vegetariske og veganske produkter, varer med fokus på dyrevelfærd, den bedste kaffe og selvfølgelig et vinsortiment udvalgt med kærlighed.

Illum_Lock_gold_RGB

10% PÅ DIT NÆSTE KØB
OG NYE TREATS HVER DAG

Som ILLUM KEY medlem kan du glæde dig til eksklusive oplevelser, personlige services og særlige medlemstilbud. Du optjener selvfølgelig også KEY point på dine køb. Og downloader du ILLUM KEY appen nu, får du også 10% på dit næste køb* og muligheden for at vinde lækre treats, hver eneste dag.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her