Haunted by hunger? Go Underground

Velkommen i ILLUM UNDERGROUND – Københavns nye madmarked, spisested og indkøbsmulighed, for enhver, der går op i livsnydelse og madglæde. Hjertet i ILLUM UNDERGROUND er den nye 650 m2 store Irma, som byder velkommen til en verden af klassiske Irmavarer, delikatesser og specialafdelinger bl.a. med fokus på veganere, økologi, dyrevelfærd, kaffe og naturligvis vin i verdensklasse. ILLUM UNDERGROUND er dog meget mere end indkøb. Du finder også en række spændende caféer og spisesteder, hvor du kan nyde din frokost eller tage lækker aftensmad med hjem. Læs mere om alt det nye i ILLUM UNDERGROUND her på siden.

Nordic Noodle

OPENING SOON

Asien møder Norden

Som navnet antyder er Nordic Noodle spisestedet, der fusionerer det bedste fra det asiatiske og nordiske køkken. Nyd velkendte asiatiske retter med nordiske råvarer i restauranten eller som take-away.

9052_ILLUM_tile_YOBURGER_ubanner_580X580_V2

YOBURGER

UNDERGROUND

Welcome to Burger Heaven  

Konceptet, der på rekordtid har bragt YOBURGER i burgerhimlen er enkelt: Væk med alt det overflødige, tilbage er den ultimative burger. Den ledsages naturligvis af de 2 øvrige elementer i den perfekte burgermenu: YO FRIES og YO DIP.

Mypoké

Underground

Hawaii in a bowl 

MyPoké er for dig, der er på jagt efter et sundt og lækkert måltid. Nyd din bowl med fisk, kød eller vegansk, altid veltillavet med helt friske råvarer, i restauranten eller tag den med hjem.

HOLMS BAGER

UNDERGROUND

30 years in ILLUM – never been better

Holm har siden 1988 været ILLUMs trofaste bager. Nu kan du foruden det altid lækre, nybagte brød og kager, samt den velassorterede café-menu også nyde pizzaer frisk fra ovnen, bagt af egen italiensk pizzabager.

SV. MICHELSEN CHOKOLADE

OPENING SOON

Handmade Quality 

Den klassiske Svend Michelsen chokolade er indbegrebet af københavnsk chokoladehistorie. Butikken i ILLUM Underground byder på ægte chokoladetraditioner tilsat nytænkende kreativitet. En must-go oplevelse for alle chokoladefanatikere.

LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

UNDERGROUND

Legendary Liquorice

Den 7/7-2007 åbnede den første Lakrids by Johan Bülow-forretning i Svaneke på Bornholm. I de mere end 10 år, der er gået siden da er navnet Johan Bülow nærmest blevet synonym med lakrids af den fineste skuffe. En skuffe, du nu også kan åbne i ILLUM UNDERGROUND.

3rdversion

THE BAGEL CO

ROOFTOP & UNDERGROUND

The best bagels in town

Friskbagte bagels som du ellers kun finder dem i New York. Så gode, at du både kan få dem i ILLUM UNDERGROUND og på ILLUM ROOFTOP – lavet med kærlig og kvalitet, 110 % hjemmebagt!

APOTEK

UNDERGROUND

Kvalitet på recept

 I det nye Apotek i ILLUM UNDERGROUND finder du ud over receptpligtig- og håndkøbsmedicin et stort udvalg af de mest populære brands inden for hudpleje, kosmetik og meget mere.

Joe & The Juice

OPENING SOON

OPENING IN OCTOBER

Joe & The Juice behøver med over 200 juice- og kaffebarer i hele verden ingen yderligere introduktion. Vi glæder os til at slå dørene op for friskpresset juice, velsmagende kaffe og lækre sandwiches i nye omgivelser i ILLUM UNDERGROUND.

IRMA

UNDERGROUND

Madglæde & Passion

Velkommen til 650 m2 fyldt med de Irmavarer du kender, masser af delikatesser og et stort udvalg af økologi, vegetariske og veganske produkter, varer med fokus på dyrevelfærd, den bedste kaffe og selvfølgelig et vinsortiment udvalgt med kærlighed.

Illum_Lock_gold_RGB

TILMELD DIG ILLUM KEY OG VIND GAVEKORT PÅ 10.000,-

Som medlem får du også adgang til eksklusive oplevelser og personlige services, tilbud og rabatter. Og du optjener ILLUM KEY point på køb af næsten alle brands. Disse point kan du bruge når du shopper.