BESØG DET NYE IRMA – EN URBAN VERSION AF DET LÆKRE SUPERMARKED

Nu har du mulighed for at klare indkøbene i hjertet af København, i en ny og forbedret version af Irma, som du kender det. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et nysgerrigt madhus fyldt med klassiske irmavarer og nye spændende delikatesser i massevis.

Kontakt på tlf. 3318 2698

Deli & Charcuteri

Alt det et bankende deli-hjerte begærer og mere til. Det finder du i Irma, hvor vi, sammen med de klassiske irmavarer, har sørget for et stort udvalg af alt fra spændende oste til gode bøffer.

FINE WINE

Med et indbydende Fine Wines koncept, kommer butikken til at forhandle en perlerække af udsøgte vine, og have et udvalg af de rigtigt gode flasker, som vil få en hver sommelier til at klappe i hænderne.

KAFFE

Kaffe er ikke bare kaffe. Derfor byder Irma i ILLUM UNDERGROUND også på et udvidet kaffekoncept, hvor enhver kaffeelsker kan finde sin foretrukne variant. Hvad end det skal være kapsler, hele eller malede bønner.

IRMAÅND

Irmapiger og -drenge har sørget for god service og smil på læben i mere end 100 år. Vores kunder skal mødes med en imødekommende og behagelig atmosfære, når de besøger Irma, og det håber vi at du kan mærke.

MED HJEM

Du behøver ikke at bruge lang tid i køkkenet, for at kunne sætte veltillavet og inspirerende mad på bordet. Vi har et stort udvalg af måltidsløsninger i bedste Irmakvalitet – både med og uden kød. Velbekomme!

ØKOLOGI

Irma er altid gået forrest, når det kommer til udvalget af økologiske varer. Og det bliver vi ved med. Det er vigtigt for os, at du som kunde, kan være med til at skabe en bedre verden, sammen med os.