The beauty of Christmas
ILLUM Julegaveservice 2018

Julegaver skal være en fornøjelse. Både at finde, købe, give og få. Derfor har vi gjort hele din jul meget nemmere. Se her, hvad du har af muligheder, når du køber julegaver i ILLUM.

9105_ILLUM_Jul_2018_Tiles_580x580_OpeningHours_v4

Bytteservice

The Beauty of Christmas

Vi ved, du har gjort dit bedste. Men nogle gange er selv det perfekte ikke helt godt nok. Så vi bytter naturligvis alle julegaver med et smil helt frem til 30. januar. 

Indpakning

The Beauty of Christmas

Den største glæde ved julen er at give. Og selvom det er indholdet, der tæller, er der ikke noget, der gør julegaven mere perfekt end en smuk indpakning. Vi pakker naturligvis alle dine gavekøb ind efter alle kunstens regler. 

Udbringning

The Beauty of Christmas

Hvis hænderne ikke kan bære alle julegaverne, så tilbyder ILLUM nu udbringning af julegaver. Hør mere i Customer Lounge and Services på 4. etage eller på tlf. 3314 4002

GAVEKORT

The Beauty of Christmas

Et gavekort til ILLUM giver modtageren mulighed for selv at vælge mellem det store udvalg i ILLUM. Uanset alder og køn vil du med et ILLUM gavekort kunne finde lige præcis det du ønsker dig.

Beauty treatment

The Beauty of Christmas

Hos ILLUM Beauty Hall kan du også give beauty treatments og ILLUM oplevelser som julegave. Se alle vores Beauty treatments.

PersonalShopper

Personal shopper

The Beauty of Christmas

Skal du til julefrokost event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Så står vores Personal Styling Team klar!

events

The Beauty of Christmas

From fashion shows to music sessions. ILLUM inviterer til en lang række attraktive events.

julegaveguide

The Beauty of Christmas

De helt perfekte julegaver kan være svære at finde. Og så alligevel ikke. For her får du nemlig masser inspiration og en smart guide til de helt rigtige pakker under træet.

Illum_Lock_gold_RGB

Vind op til 10.000,- i ILLUM KEY Christmas Challenge

Når du shopper i ILLUM fra 1.-23. december kan du vinde ILLUM gavekort for op til 10.000,- Alt du skal gøre er at downloade ILLUM KEY appen og tilmelde dig ILLUM KEY. Så får du også 10 % rabat på dit næste køb* og masser af KEY fordele.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her