EN NY LUKSUS AFDELING TIL MÆND

ILLUM byder velkommen til en ny herreafdeling med det mest efterspurgte inden for mode, sko and accessories. Oplev både luksus, nutidige og klassiske mærker i en oplevelsesværdig destination til den moderne mand. Vores salgsambassadører står klar til at give dig et selvsikkert, smart og stilfuldt udtryk. Her står moden aldrig stille. Den er progressiv, udtryksfuld og innovativ.

PAK LET

Rejs med stil – vores udvalg af mode og tilbehør udgør de perfekte rejsekompagnoner.

STØVLELEG

Chelsea støvler, vandrestøvler, vinterstøvler, gummistøvler – der er en støvle til enhver lejlighed. Vælg mellem et væld af mærker fra Jil Sander til A.P.C. i vores herreafdeling.

PALM ANGELS

Palm Angels hylder amerikansk skaterkultur. Designer Francesco Ragazzi bruger sit italienske ophav i genfortolkningen af LAs skaterscene. Resultatet er luksuriøst streetwear med velfortjent hype.

SÆSONENS OVERTØJ

Pak dig ind i dette efterårs førende frakker. Hvad end du går efter en moderne læderjakke, holder dig varm i en lang dunfrakke eller bliver ved den klassiske trenchcoat, så har vi, hvad du søger.

DIREKTE FRA CATWALKEN

Denne sæson er det jakkesæt fremfor joggingsæt, leopard er det fortrukne dyreprint, og pink er farven. Tag inspiration direkte fra ILLUM FW19 catwalk, som byder på både stilfulde lag, tidsløse print, et miks af teksturer and meget mere – tilgængeligt på vores 1. etage.

Se mere her

RUNDT I HUSET

HERREAFDELINGENS GENÅBNING EVENT

Vær med til at fejre relanceringen af ILLUMs nye herreafdeling fredag den 25. oktober, hvor stylisten Mads Emil Møller er vært på vores paneldebat med talentfulde danske designere fra mærkerne Heliot Emil, About Vintage og Soulland.

RSVP her

ON-DEMAND

Vi har gjort shopping nemmere, og alt du behøver er din mobil. Tag et billede af det du ønsker at købe og send det til os, så vil vores personlige shoppere – i fællesskab med dig – sørge for at finde produktet og sende det direkte til dig.

Kommer snart

PERSONLIGE SHOPPERE

I ILLUM står vores team af personlige shoppere altid klar, til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige stil. Med deres erfaring og store overblik over vores sortiment sørger de for, at du kommer herfra med det rigtige hver gang.

Book en aftale her

#ILLUMMEN

instagram

Illum_Lock_gold_RGB

10% PÅ DIT NÆSTE KØB
OG NYE TREATS HVER DAG

Som ILLUM KEY medlem kan du glæde dig til eksklusive oplevelser, personlige services og særlige medlemstilbud. Du optjener selvfølgelig også KEY point på dine køb. Og downloader du ILLUM KEY appen nu, får du også 10% på dit næste køb* og muligheden for at vinde lækre treats, hver eneste dag.