ILLUM ROOFTOP byder endnu engang på en fantastisk omgang Music Sessions, hvor du kan forkæle dig selv med en drink eller middag, mens du nyder en af vores live koncerter. Husk at booke bord på en af vores restauranter.

BOOK BORD

For bedste udsyn anbefaler vi at booke bord hos Bar Jacobsen eller Skagen Fiskerestaurant.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 18. januar

Erann DD

Op gennem 90’erne sang Erann DD sig helt ind i danskernes hjerter med Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture. Han præsenterede lyden af Deep Funk, en ny lyd, som ingen andre musikere herhjemme dengang eller sidenhen har gjort stilen efter. Ikke før nu, hvor ’the man himself’ udgiver et længeventede nyt album ”Erann David Drori Rockin’ My Life”. En titel som afspejler hele musikeren bag. Kompromisløs, upoleret og autentisk. Og ikke mindst, lige så karismatisk, som ”vores” Erann DD altid har lydt.

Nu har du muligheden for at opleve Erann DD til en intim koncert på ILLUM ROOFTOP torsdag 18. januar kl. 20.30

ERANNDD_03 photo 1
LIveFoynFriis_pressphoto_300dpi_cmyk_preview

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 25. januar

Live Foyn Friss

Norske Live Foyn Friis har boet og studeret i Danmark og har med sin personlige type indie-jazz fundet en plads på den internationale scene. Allerede ved udgivelsen af sit første album, Joy Visible, blev hun nomineret til Best Danish Jazz. Senere klatrede hun helt til tops og vandt flere priser, bl.a. Young Jazz Composer of the Year.

Live Foyn Friis har turneret i Europa, USA, Afrika og Sydamerika og har optrådt med artister som Brian Blade, John Scofield Überjam Band, Thomas Morgan og Bobby McFerrin.

Vi glæder os til at byde hende velkommen på ILLUM ROOFTOP torsdag d. 25. januar kl. 20.30.

“Der er ingen tvivl om at du en lytter til en sanger-songwriter af guddommelig
nåde”
GAFFA
“Live Foyn Friis har reel X-faktor”
Jakob Hassing

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 1. februar

Søs Fenger

Søs Fenger har gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere, både med band og i mere intime rammer med sin trio. Oplev en dejlig aften i selskab med den populære sangerinde, som føler sig godt tilpas i dette mere intime koncept, hvor hun nyder at være i tæt dialog med publikum.

Søs Fenger siger selv om koncerterne: ”… Vi er allerede meget trygge ved det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum … Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”

Ingen tvivl om, at Søs Fenger Trio bliver en af de helt store oplevelser på ILLUM Rooftop torsdag 1. februar kl. 20.30

Søs F - billede
Halberg - photo

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 8. februar

Halberg & Friends

De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd, er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band: Halberg & Friends. For Poul Halberg har den gode melodi altid været en rød tråd og netop nu – i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” – drager han ud med en perlerække af sine bedste sange. Tænk bare på ”Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Elskes af dig”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Do you really wanna leave me this way”.

Kom og hør Poul Halberg, Jette Schandorf (bas, kor), Jan Sivertsen (trommer, kor), Heidi Degn (vokal) og Gorm Bülow (keyboards) på ILLUM Rooftop torsdag den 8. februar kl. 20.30

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Lørdag 17. februar

Johnny Horsepower

Johnny Cash er populær hos unge og ældre. Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom sange der inviterer lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk.

Johnny Horsepower er et dansk cover af 50’ernes Johnny Cash & The Tennessee Two. Trioen nyder stor succes i hele Europa og har som det eneste Johnny Cash cover spillet shows med Cash’ originale og eneste trommeslager, WS Holland. Et samarbejde, der senest har udmøntet sig i en række indspilninger i det legendariske Sun Studio i Memphis.

Kom på ILLUM Rooftop lørdag den 17. februar kl. 20.30, og nyd en farverig fortælling om Johnny Cash fuld af de mest essentielle sange fra hans karriere.

Johnny Horsepower Vinylcover press pic
09_072

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Torsdag 22. februar

Camille Jones

På sit femte og seneste album ”Camille” har Camille Jones skåret ind til benet af det, hun brænder mest for: Den store popsang. Hendes lyd har ændret sig, og teksterne har aldrig været tættere på hendes eget liv. Her er sange om at være hudløs, at miste sig selv, at sænke paraderne og om pludselig at blive ramt af lynet og give sig hen til kærligheden.

Camille har indset, at de begrænsninger, hun følte sig hæmmet af, kom fra hende selv. Og at de forventninger, hun troede, andre havde til hende, var hendes egne. I virkeligheden er der højere til loftet og mere plads til at være sig selv, end hun havde troet. Nu har Camille Jones lavet præcis de sange, hun selv havde lyst til at lave og har med egne ord brugt sig selv, hele sig selv, og sin alder og køn som et redskab i tilblivelsen.

Camille Jones besøger ILLUM Rooftop torsdag 22. februar kl. 20.30 smed et fantastisk band, bestående af keys, trommer og korsangerinde.

ILLUM ROOFTOP MUSIC SESSION

Fredag 2. marts

Christina Von Bülow

Jazz på ’Fisken’ ILLUM ROOFTOP.

Gå ikke glip af en aften i selskab med Christina von Bülow.
Christina von Bülow er en af dansk jazz største ikoner på en altsaxofon, med en varme og kærlighed der rammer hver en sjæl. Igennem snart 30 års karriere har hun været skattet af jazzlyttere ikke mindst for sit lyriske spil samt sin sans for detaljen. Hun har en naturlig og helt særlig musikalitet, som giver en exceptionel indforståethed og intimitet til musikken.

Kom og oplev en koncert Fredag 2. marts på Skagen Fiskerestaurant.

jazz.christinavonbülow1