Åbningstider:
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag Grundlovsdag
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag Grundlovsdag
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
I det forgangne årti har skandinaviske designere formået, med deres evne til at skabe funktionelt mode, der både er holdbart og ser godt ud, at fange opmærksomheden fra det internationale modesamfund. Som vi byder velkommen til et nyt årti, fejrer ILLUM fem ledende skandinaviske mærker, som producerer noget af det bedste modedesign Norden har at tilbyde, fotograferet af Sigurd Grünberger.

Maria Skappel Holzweiler,
Chefdesigner

Holzweiler gik fra nybegynder til ledende modespiller på et splitsekund. Det norske brand startede oprindeligt ud med kun at producere luksus tørklæder, men laver i dag både herre- og damekollektioner i funktionelt design og rene linjer. Holzweiler dominerer fortsat Norges modescene med deres dybe respekt for Skandinaviske traditioner, bæredygtige engagement og ambition for at skabe tøj, som forbliver i garderoben gennem mange år. 

 

Jayce er iført trøje og cargobukser fra Holzweiler. Sneakers fra Alexander McQueen.

HolzweilerILLUMwebsite.jpg
LovechildILLUMwebsite.jpg
Lovechild 1979

Anne-Dorthe Larsen,
Kreativ Direktør

Anne-Dorthe Larsen og hendes udelukkende kvindelige design team skaber luksuriøs og tilgængelig mode til den moderne kvinde. Lovechild 1979 er bedst kendt for dets feminine æstetik og fine designs, som har givet mærket et højt profileret ry på den danske modescene. Vi er derfor stolte af, at kunne byde velkommen til Lovechild 1979, som del af vores modesortiment i dameafdelingen. 

 

Nana er iført skjorte og shorts. Anna er iført kjole. Alt fra Lovechild 1979.

Jacob Kampp Berliner, CEO og
Silas Adler, Kreativ Direktør

Soulland har været et prominent mærke i modeverden i næsten to årtier, hvor de har skabt moderne designs med udgangspunkt i det urbane miljø, som begge stiftere er vokset op i. Soulland forsøger, at skubbe til grænserne for forestillinger om traditionelt herremode. Denne sæson befinder Soulland sig desuden i nyt territorie med deres første officielle damekollektion, som kan fås i ILLUM i februar.  ​​

 

Asger er iført skjorte og shorts. Anna er iført kjole. Alt fra Soulland.

SoullandILLUMwebsite.jpg
StineGoyaILLUMwebsite.jpg
Stine Goya

Stine Goya,
Kreativ Direktør

Stine Goya grundlagde hendes mærke af samme navn i 2006. Et mærke, som præsenterede en anderledes version af Skandinavisk mode end den hidtil traditionelle antagelse om rene linje og et minimal brug af farver. I dag er mærket Stine Goya anerkendt for dets signatur af print, silke og pastelfarver, og har etableret sig blandt nogen af de bedste brands i modeindustrien, både i Skandinavien og internationalt.

 

Nana er iført kjole fra Stine Goya.

Frida Bard,
Chefdesigner

HOPE er et af Sveriges førende mærker inden for mode. Mærket dyrker underspillet luksus med et ønske om at skabe, hvad de kalder tomorrow’s classics. I 2016 overtog Frida Bard rollen som chefdesigner, og har siden implementeret ændringer, der udfordrer forældede traditioner, men samtidig forbliver tro mod mærkets DNA af stærkt håndværk. 

 

Jayce er iført jakke and bukser. Asger er iført kortærmet skjorte, langærmet skjorte og bukser. Alt fra HOPE.

FridaBardHopeDesignerModels1.jpg
Editorial staff
Photographer: Sigurd Grünberger
Art Director: Ruben Hughes
HMU: Marianne Jensen 
HMU Assistant: Andrea Hansen
Stylist: Tine Daring     
Stylist Assistant: Louise Stevnshoved  
Copy & Content Editor: Frederikke Murillo 
Producer: Ole Clausen
Casting: Olivia Danielson
Models: Jayce, Nana, Asger and Anna