NEW EVERYTHING
NEW YOU

#NEWBEGINNINGS

A new beginning. A new start. Året er lige begyndt og en frisk start står klar til, at du giver den din fulde opmærksomhed. Det er nu, du har chancen for en ny begyndelse. For kun, hvis du prøver noget nyt, vil der ske noget nyt. Så spring ud i det. Start med ny energi. Start en ny vane. Start en ny stil. Gør lige det du har lyst til, og gør det lige nu. Kig ind i ILLUM og find masser af inspiration til alt det nye. Nye tendenser. Nye stilarter. Nye designere. Nye fristelser. Nye oplevelser. Nye lækkerier. Nye produkter. Hvad skal din nye start være?

#newbeginnings – start in ILLUM.

9172_ILLUM_NewBeginnings_Tiles_Happier-you_580x580_v2

Create a Happier you

Athleisure

Hvad er glæde for dig?

Vi sætter fokus på lykke, og har inviteret selveste Gun-Britt, samt Tor og Jan fra Powerhouse til at komme og inspirere dig til, hvordan du kan opnå mere glæde i din hverdag.

9172_ILLUM_NewBeginnings_Tiles_FunRun_580x580

Løb i Anna Holms fodspor

Athleisure

RUN by ILLUM

Elsker du at løbe og vinde lækre præmier? Så har du nu en unik mulighed for at løbe en tur med Danmarks bedste langdistance løber, Anna Holm, samt vinde et par New Balance sko.

Søs-F-billede-580x580

NEW MUSIC SESSIONS

ILLUM ROOFTOP

ILLUM ROOFTOP

Kig forbi og oplev intim koncerter med nogen af Danmarks største musikkere som Erann DD, Moonjam, Søs Fenger og mange flere.

PersonalShopper

New wardrobe

Personal shopper

Personal shopper

Book tid hos en af vores Personal Stylister, Pily eller Otilia.

9153_ILLUM_NewBeginning_Tiles_580x580_MyPoke_v2

New lunch

ILLUM UNDERGROUND

MyPoké

Sund mad på den lækre måde. Besøg MyPoké i ILLUM UNDERGROUND.

9153_ILLUM_NewBeginning_Tiles_580x580_treatments

NEW feel

beauty treatments

Beauty Treatments

Book tid til selvforkælelse. Vi har et stort udvalg af Beauty Treatments, f.eks. Bioeffect Ansigtsbehandling, der stimulerer hudens egne fornyelsesprocesser.

Help decide the #newbeginnings winner

Vi har udvalgt 10 blandt de mange, der har delt deres new beginnings med os på Facebook og Instagram. Nu kan du hjælpe med at bestemme, hvem af de 10, der skal løbe afsted med et gavekort på 10.000,- til ILLUM. Stem på din favorit ved at give et like til det opslag, du synes bedst om. Vinderen er opslaget med flest likes d. 27/1

Illum_Lock_gold_RGB

10% PÅ DIT NÆSTE KØB
OG NYE TREATS HVER DAG

Som ILLUM KEY medlem kan du glæde dig til eksklusive oplevelser, personlige services og særlige medlemstilbud. Du optjener selvfølgelig også KEY point på dine køb. Og downloader du ILLUM KEY appen nu, får du også 10% på dit næste køb* og muligheden for at vinde lækre treats, hver eneste dag.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her