PERSONAL SHOPPER

Den ultimative shoppingoplevelse

ILLUM ligger i hjertet af København, og er et knudepunkt for eksklusiv mode og de nyeste trends. Derfor tilbyder vi også et personlig shopper-koncept, hvor du som kunde får en unik mulighed for at udforske, hvilke farver, materialer og snit, som er helt rigtige for dig og din fremtoning. Vores erfarne team byder både mænd og kvinder velkommen til stilfuld selvforkælelse og sørger for, at vores kunder altid forlader ILLUM med præcis den stil og udtryk, som de er ude efter. I vores ILLUM Style Suite kan du møde vores Style Team, samt booke en tid til din personlige shopping oplevelse, når det passer dig.

Vores services inkluderer:

• Arbejdsgarderoben
Til dig, som gerne vil opdatere eller supplere din nuværende arbejdsgarderobe, men mangler inspiration til at tænke i nye snit, farver og mønstre, der komplimenterer din professionelle fremtoning.

• Sæsonopdatering
Med de skiftene sæsoner i mente, tilbyder vi her – ud fra ILLUMs aktuelle sortiment – at opdatere din garderobe med nøje udvalgte looks. Vi fokuserer på produkter, som kan matches på kryds og tværs, så du får mest muligt ud af dine køb.

• Særlig begivenhed
Særlige begivenheder kræver tit en særlig påklædning. Vores personlige shopper hjælper dig med at udvælge den perfekte kjole, jakkesæt eller andet, som vil fuldende dit look til dagen.

• ”Jeg ved præcis, hvad jeg søger”
Når du booker tid hos vores personlige shopper, ved du måske allerede, hvad du er på udkig efter, men mangler et overblik over sortimentet. Vores team præsenterer dig for et varieret udvalg, der fremhæver dine bedste sider, opfylder dine ønsker og måske endda skubber dig lidt ud af din comfort zone, med fornyet inspiration.

• Hjælp til den perfekte gave
Hvis du synes, det kan være svært at finde den helt rigtige gave, så søg hjælp hos vores personlige shopper. Med stor erfaring og indblik i ILLUMs store sortiment hjælper de dig i din søgen og sørger selvfølgelig samtidig for, at gaven bliver flot pakket ind.

• Julekalender
Forkæl dem, du holder af med en jule- eller adventskalender i december måned. Ring, eller kom forbi ILLUM Style Suite, og fortæl os, hvad vi bør vide om modtageren. Så sørger vi for at udvælge pakkerne, som selvfølgelig bliver bundet fint ind.

Vi har to erfarne stylister i huset:

Pily Ottesten

Pily er kendt i den danske modebranche for at påklæde landets mest kendte mennesker, når de skal i medierne eller på den røde løber. Hans signatur tager udgangspunkt i kroppen og kundens behov. Med dette i mente skaber Pily et look eller en komplet garderobe, der, hvis det ønskes, er så kompatibel med kundens eksisterende som muligt. Hans påklædningsfilosofi er, at det bør være nemt og hurtigt at påklæde sig til dagen, da tiden foran spejlet kan blive brugt meget bedre.

Otilia van Pold

Otilia har fokus på silhuetter, samt at kunden skal lære sin krop at kende for at kunne fremhæve alt det gode. Hendes kendetegn er, at kunne mestre kunsten i at kombinere dyrt og billigt samt tilføje de rigtige accessories.
Otilias udgangspunkt er, at det skal være nemt og praktisk at kombinere forskellige outfit i hverdagen, og derfor er det essentielt, at basisgarderoben samt alle must-have accessories er på plads. Hun elsker selv at være flamboyant, og kombinerer gerne mønstre og farver, og så er hun tilhænger af at ”more is more”, både til hverdag og fest.

Book vores services her