PERSONAL SHOPPER

Den ultimative shopping oplevelse

ILLUM ligger i hjertet af København og er et knudepunkt for eksklusiv mode og de nyeste trends. ILLUM tilbyder nu et Personal Shopper-koncept. Vores kompetente team byder både mænd og kvinder på stilfuld selvforkælelse og sørger for, at vores kunder forlader ILLUM med præcis det look og udtryk, som de er ude efter. Personal Shopping er en unik mulighed for at genopdage, hvad den rigtige garderobe kan gøre ved din fremtoning.
I vores ILLUM Style Suite kan du møde vores Style Team og booke tid til din personlige shopping oplevelse, når det passer dig.

Vores services inkluderer bl.a.:

• Arbejdsgarderoben
Til dig, som gerne vil opdatere eller supplere din arbejdsgarderobe, men mangler inspiration til at tænke i nye snit, farver og mønstre, der komplimenterer din professionelle fremtoning.

• Sæsonopdatering
Med udgangspunkt i ILLUM’s aktuelle udvalg tilbyder vi at opdatere din garderobe med nøje udvalgte looks, der kan matches på kryds og tværs, så du får mest muligt ud af dine køb.

• Særlig begivenhed
Særlige begivenheder kræver en særlig opmærksomhed på påklædningen. Vores Personal Shoppers hjælper dig med at udvælge den perfekte kjole, jakkesæt eller andet, der vil fuldende dit look til en særlig begivenhed.

• ”Jeg ved præcis, hvad jeg søger”
Når du booker tid hos vores Personal Shoppers, ved du måske allerede, at du leder efter et par lækre jeans, men mangler et overblik over sortimentet. Vores team præsenterer dig for et varieret udvalg, der fremhæver dine bedste sider, opfylder dine ønsker og måske endda skubber dig lidt ud af din comfort zone med ny inspiration.

• Hjælp til den perfekte gave
Hvis du synes, det kan være svært at finde den helt rigtige gave, så søg hjælp hos vores Personal Shoppers. Med lang erfaring og indblik i ILLUM’s store sortiment hjælper de dig i din søgen og sørger selvfølgelig for, at gaven bliver flot pakket ind.

Vi har to skønne stylister i huset:

Pily Ottesten

Pily er kendt i modebranchen for at påklæde landets mest kendte mennesker, når de skal i medierne eller på den røde løber. Hans signatur tager udgangspunkt i kroppen og kundens behov. Med dette i mente skaber Pily et look eller bygger en garderobe op, der, hvis det ønskes, er så kompatibel med kundens eksisterende som muligt. Hans påklædningsfilosofi er at det bør være nemt og hurtigt at påklæde sig til dagen, da tiden foran spejlet kan blive brugt meget bedre.

Otilia van Pold

Otilia har fokus på silhuetter og at kunden skal lære kende sin krop og at fremhæve alt det gode. Hendes kendetegn er at mestre kunsten til at kombinere dyrt og billigt samt at bruge accessories.
Otilias udgangspunkt er, at det skal være nemt og praktisk at kombinere sine forskellige outfit i hverdagen, og derfor er det essentielt at basis garderoben samt must-have accessories er på plads. Hun elsker selv at være flamboyant og kombinerer gerne mønster, farver og er tilhængere af at ”more is more” både til hverdag og fest.

Book vores services her