Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00

Skønhedsbehandlinger, der kan gøres hjemmefra er i høj kurs, og vi er derfor nysgerrige efter at vide, hvilke skønhedsritualer industrieksperterne selv sværger til, samt hvordan lockdown har ændret deres tilgang til selvforkælelse i hjemmet. Læs med her, hvor seks eksperter deler deres personlige favorit-ritual. 

Jasmi Bonnén, grundlægger af NUORI

Under lockdown har jeg brugt mere tid på at lave forskellige skønhedsbehandlinger derhjemme. Jeg elsker et lille ritual med en ansigtsmassage og nogle gode produkter, lige inden jeg går i seng. Jeg starter med at rense huden og følger efter med en skønsom eksfoliering. Derefter blander jeg et par dråber ansigtsolie sammen med en fugtgivende maske (NUORIs Perfecting Facial Oil & Supreme Moisture Mask), som jeg påfører mit ansigt og hals. Mens masken sidder på huden, masserer jeg alle ansigtsmuskler i små cirkulære bevægelser i mindst fem minutter. Det giver huden masser af fugt, en sund glød og afslapper hele ansigtet.

Jasmi---Nuori.jpg
Astrid.jpg

Astrid Delin, Beauty Advisor ILLUM Beauty Lab

Mit favorit skønhedsritual er helt klart dobbelt-cleansing. Min hud er først klar til hudpleje, når jeg har sørget for at fjerne alt makeup, fedt og snavs! Lockdown har lært mig meget om at give min hud ro og sørge for ikke at gå over grænsen med for mange produkter. Det er vigtigt at huden kan trække vejret. 
 

Mette Skjærbæk, grundlægger af Karmameju

Jeg har altid brugt mit hjem som hjemmespa, men da lockdown ramte, skruede jeg virkelig op for at passe på mig selv og mit sind. Mere tid på badeværelset, fokus på bevægelse, nok søvn og dagslys, samt gode spisevaner, tid væk fra skærmen osv. var vigtigt at prioritere, da jeg arbejdsmæssigt fik mere travlt. Vi satte i Karmameju fokus på at hjælpe folk med at have det godt under lockdown, og et nyt skønhedsritual, som opstod er triple-masking, hvor man bruger tre ansigtsmasker i træk. Mit personlige favorit-ritual er tørbørstning af ansigt, krop og hovedbund. Et ritual, der har fulgt mig siden jeg opdagede det som 19-årig. Tørbørstning stimulerer nerve- og lymfesystemet samt blodcirkulationen, og så har det så mange holistiske fordele. 

Mette---Karmameju.jpg
Rasha.jpg

Rasha Harb Tarek, kosmetolog Dermalogica

Det seneste år har mit yndlingsritual været at lave lymfedrænage med min Gua Sha sten hver morgen og aften. Om morgen hjælper det mig især med at mindske hævelser i ansigtet og gør mig klar til min dag. Om aften hjælper det til at afstresse. Nu hvor jeg er tilbage på arbejde efter lockdown, har jeg mest tid til ritualet om aftenen, men det holder jeg også fast i, fordi min tid til hudpleje er ikke til forhandling. 

Alexander Gomez, Beauty Advisor ILLUM Beauty Lab

Jeg er meget trofast, når det kommer til at pleje min hud, så lockdown har ikke ændret det store ved min rutine. Jeg er dog knap så religiøs omkring, hvilket brand jeg bruger, så når et produkt er tomt, plejer jeg som regel at prøve noget nyt. Et af mine favorit-ritualer er at bruge en dermaroller sammen med min hudplejerutine. Det gør jeg cirka én gang om måneden, og det hjælper med at genopfriske huden og holde den sund og stærk. 

Alexander.jpg
Winnie.jpg

Winnie Hansen, Beauty Advisor Estée Lauder

Mit favorit skønhedsritual er min hudplejerutine med Estée Lauder produkter. Jeg starter med at rense med Re-Nutriv Cleanser. Derefter påfører jeg Re-Nutriv serum og Re-Nutriv Ultimate cremen ovenpå. Jeg afslutter med Re-Nutriv Diamond øjencreme. 
 

Dyk ned i en verden af skønhedsprodukter

til dine hjemmeritualer i ILLUM Beauty Hall.