Åbningstider:
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Maskerne er den hurtigste vej til øjeblikkelig fugtet og smuk hud.

 

Sheet masker er uden tvivl det mest populære levn fra K-beauty bølgen. Det er de færreste af os, som har tid til en 10-trins skønhedsrutine, men selv de travleste kan nok presse en 20 minutters maske ind i tidsplanen. Sheet masker har en lang liste af fordele, men er du usikker på, hvad et drivvådt stykke bomuld skulle gøre godt for, så stil dig selv spørgsmålet: Ønsker du dig strålende, livlig og fugtet hud på et splitsekund? Hvis svaret er ja, så er sheet masker med sikkerhed noget for dig. Brugen af sheet masker vil også optimere din hudpleje. Sammenlignet med traditionelle ansigtsmasker, så forsegler sheet masker din hud med ingredienserne, hvilket giver den intet andet valg end at optage alle de gode ingredienser – uden at noget kan slippe væk. Her er otte sheet masker, som giver dig en smuk glød på ingen tid.   

Biotherm Aqua Bounce Flash Mask, 49 kr.  

 

Vink farvel til tørstig og træt hud med Aqua Bounce masken fra Biotherm. Masken indeholder super ingredienser som hyaluronsyre og levende mikroorganismer, der efterlader din hud blød og spændstig.   

Mizon Joyful Time Essence Mask Rose, 30 kr.  

 

Rose masken fra Mizon har en beroligende og helende effekt. De antiinflammatoriske ingredienser forbereder synligt udseendet af både ar, sår og forbrændinger. Masken er derfor et ideelt valg for hud præget af acne eller irriteret hud.  

111Skin Anti Blemish Bio Cellulose Facial Mask, 190 kr. 

 

Sheet maskerne fra 111Skin er ofte rost til skyerne – og det er fuldt fortjent. Anti Blemish Bio Cellulose Facial masken reducerer udbrud, udjævner hudtonen and mindsker fedtet hud. Masken efterlader dig samtidig med frisk og gennemfugtet hud. Den er delt op i en øvre og nedre del, som både kan bruges sammen eller som to separate masker alt efter behov.

Aromatica Calendula Soothing Relief Mask, 40 kr. 

 

Denne 100% økologiske og rene bomulds-sheet maske er ideel til sensitiv og dehydreret hud. Den plejende fomular af ekstrakten fra en morgenfrueblomst, samt olivenblade og aloe vera beroliger og genopretter hudens balance. 

 

Mizon Joyful Time Essence Mask Pomegranate, 30 kr.   

 

Få din daglige dosis af C vitamin med denne maske fra Mizon. Granatæbleekstrakten er rig på antioxidanter, der både beroliger huden, giver fugt og øger hudens spændstighed. Efter blot 20 minutter er du efterladt med en smuk og sund glød.

 

Benton Goodbye Redness Centella Mask Pack, 25 kr.  

 

Bentons Goodbye Redness Centella maske er en sand førstehjælp for rød og sensitiv hud. Den beroligende ingrediens Centella Asiatica, også kendt som tigergræs, dulmer irritation og efterlader huden fugtet og strålende. 

 

Package I Love Myself Boosting Mask, 25 kr. 

 

En maske og et mantra i et enkelt ark. Denne maske er mættet med hyaluronsyre, der giver din hud en frisk glød. Masken er perfekt til brug inden en aften i byen, da den samtidig gør huden klar til makeup, der kan sidde i flere timer. 

 

Verso Intense Facial Mask, 125 kr. 

 

Hvis du ønsker en mere livlig hud, så er Intense Facial masken fra Verso svaret. Masken er proppet med ingredienser der opfrisker huden og giver den et fugtboost. Blot læn dig tilbage og nyd sheet maskens magi. 

Find vores udvalg af sheet masker i ILLUM Beauty Hall eller få dem leveret til døren med ILLUM On Demand.

 

Editorial staff

Fotograf: Linus Morales