Åbningstider:
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00

Kjær Weis lip balm, 349 kr. Tromborg lipstick, 320 kr. NUORI lip treatment, 185 kr. 

Først kom K-beauty, så J-beauty, og nu er S-beauty ved at skabe et navn for sig selv. 

Skandinavisk beauty står i høj kurs for tiden. På den seneste har den internationale skønhedsscene nemlig vendt blikket mod de rene ingredienslister, funktionelle formularer og æstetisk flotte produkter, som mestres af skønhedsbrands fra det kolde nord. Og modsat modparterne K- og J-beauty, så bygger S-beauty på en filosofi af less is more, som passer perfekt med traditionelle forventninger til alting skandinavisk. For folk i Norden handler det mest om kvalitet over kvantitet, samt funktion over fornemme rutiner. Kig med her for grunde til, hvorfor skandinavisk beauty fortjener en plads på din badeværelseshylde. 


Naturlige ingredienser

 

Skandinavien har generelt en meget holistisk tilgang til skønhed, og det giver derfor, for mange, ikke mening at fylde deres hudplejerutine med produkter fulde af syntetiske elementer eller kemikalier. I stedet finder du mærker, som bruger naturlige ingredienser, så som vand fra gletsjere, aloe vera og naturlige olier til at holde huden sund og næret – selv gennem de bidende kolde vintre. Det danske hudplejemærke NUORI har taget dette til et nyt niveau, og har bygget en forretning op omkring, at være så friske og naturlige som overhovedet muligt. NUORIs produkter indeholder kun ingredienser af naturlig oprindelse, og blander deres produkter friskt i små partier hver tredje måneder, for at sikre friskheden af hvert enkelt NUORI produkt. Lyder det spændende? Så prøv en af NUORIs skønhedsbehandling, eksklusivt hos ILLUM Beauty Hall.

Kvalitet i minimalistisk design  

 

Et af S-beautys største salgspunkter er den minimalistiske emballage de fleste produkter kommer i, og som øjeblikkeligt løfter enhver badeværelseshylde. Men lad dig ikke narre af det simple ydre, for disse produkter er alt andet end banale. I Skandinavien rangerer kvalitet højt, især når det kommer til de produkter, vi putter i ansigtet. Make-up mærket Kjær Weis, grundlagt af den danske kendis makeupartist Kirsten Kjær Weis, forstår netop det. Mærket blev grundlagt efter, at have identificeret en mangel på økologisk make-up af høj kvalitet på skønhedsmarkedet. Kjær Weis skaber derfor, som mærket selv siger, ”make-up som arbejder med huden, ikke imod den”. Endda i genopfyldelig emballage, så det ikke koster miljøet, at skulle se godt ud. 

Funktionelle formularer

 

S-beauty handler først og fremmest om produkter, der virker. Og chancen er, at et ti-trins koreansk skønhedsritual vil blive glemt hos de fleste skandinaver, som hellere trykker en gang mere på snooze-knappen end de står op flere timer før, de skal ud af døren – blot for at klare hudplejen. I stedet sigter de mod nemme rutiner med synlige resultater, og her er Tromborg ekspert. Mærket bygger på en filosofi om produkter, der skal være nemme, at bruge selv i en travl hverdag, og skaber derfor effektiv hudpleje med rødder i videnskaben. Dets funktionelle formularer forsøger, at finde en balance mellem skønhed og naturen med ingredienser, der er både økologiske og naturlige.          

 

Alle produkter er tilgængelige i ILLUM Beauty Hall.  

Er du overbevist om at tilføje skandinavisk beauty til din rutine? Så prøv vores On Demand service, og få produkterne leveret direkte til døren. 

Editorial staff

Photographer: Andreas Pless
Stylist: Tine Daring