Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Vi tog en snak med den tyske læge, som beriger os med en sikker vej til fejlfri hud gennem sin anti-inflammatoriske og videnskabelige tilgang til skønhed. 

 

Dr. Barbara Sturm er hudpleje-guruen mange af Hollywoods største stjerner har på speed-dial. Hun er især kendt for at have introduceret os for den såkaldte ‘Vampire Facial’ samt for hendes mantra: Maximum results, minimum amount of products. 

Barbara Sturm startede oprindeligt ud med en karriere i sportsmedicin, hvor hun var en del af det lægeteam, som behandlede basketballstjernen Kobe Bryant efter en knæskade. Det resulterede i, hvad der nu er kendt som ‘The Kobe Procedure’, hvor patientens eget blod er brugt som protein til at kickstarte healingprocessen. Da Sturm efterfølgende flyttede fokus til hudpleje, brugte hun samme teknik til at skabe hendes første creme på recept, MC1-cremen, som hurtigt blev en eftertragtet success. I 2014 lancerede hun – til manges store glæde – hudplejeserien i eget navn, som gav endnu flere muligheden for at opnå den bemærkelsesværdige Sturm-glød hjemmefra. 

Læs med her, hvor hun deler sin karriererejse, favorit skønhedsritual samt hvad vi kan se frem til fra mærket.     

Du startede med en karriere inden for sportsmedicin og ortopædi. Hvordan endte du at flytte fokus til æstetisk medicin og hudpleje? 
At bekæmpe inflammation har altid været en central del af min medicinske karriere. Jeg studerede sportsmedicin og arbejdede efterfølgende inden for anti-inflammatorisk, molekylær ortopædi inden jeg skiftede til anti-inflammatorisk æstetik. Inflammation er den største årsag til lidelser og sygdom i kroppen, men også i vores hud. Jeg har altid været fascineret æstetik, og overførte videnskaben fra ortopædi til hudpleje for at skabe den første ansigtsbehandling med patientens egen blodplasma i 2002. 

Du præsenterede din hudplejeserie i eget navn tilbage i 2014 – hvordan kom den til?
Mine patienter efterspurgte, hvilken hudplejerutine jeg ville anbefale efter endt medicinsk behandling, og jeg undersøgte det daværende marked, men kunne ikke finde noget. Oprindeligt vil jeg skabe et hudpleje-regime kun for patienter, som var bygget op omkring anti-inflammatorisk ingrediensvidenskab. Det tog mig flere år og resulterede i min Dr. Barbara Sturm serie – en effektiv hudplejeserie, der er skabt af innovative, ingrediensvidenskabelige formularer.

 

Inden du lancerede din hudplejeserie, skabte du den populære MC1-creme, hvor patientens eget blod var tilført. Hvor ser du fremtiden for personaliseret hudpleje? 
Huden har både overlappende og helt unikke behov. Jeg tror på, at vi er ved at forlade perioden med one-size-fits-all, marketingdrevet hudpleje og i stedet ser ind i en tid med mere skræddersyet, videnskabelig og resultatfokuseret hudpleje. Mørkere hudtoner har for eksempel specifikke dermatologiske behov, når det kommer til inflammation. Huden er kompleks og interessant. Den er nødt til at være sund og velfungerende, men på samme tid skal den se godt ud. Mit mål er at hjælpe hver enkelt kunde med at få den bedste og sundeste hud. 

Hvad er dit favorit skønhedsritual?
Jeg bruger min FACE MASK hver eneste morgen. Den indeholder purslane, som modvirker ældning og hjælper med at berolige huden samt reducere synlige tegn på irritation. Den indeholder også aloe vera og kamille, som giver huden fugt. Og Kaolin-ler, som renser og efterlader huden silkeblød. Den redder min hud gang på gang. 

Din tilgang til hudpleje er meget holistisk – hvad betyder konceptet for dig? 
Hudpleje handler ikke kun om at påføre en bestemt creme. Det kræver en holistisk tilgang at reducere inflammation og opnå wellness. Det kræver en simpel, anti-inflammatorisk livsstil. Rigeligt med søvn, daglig motion, undgå for store mængder alkohol, sukker, friturestegt og forarbejdet mad samt mel, mens man i stedet spiser anti-inflammatorisk mad som avocado, laks, olivenolie, tomater, nødder, mørke bær og grøn te. Disse bør indtages dagligt for at tage vare på sig selv og sikre hudens sundhed. 

Dr. Sturms bedste hudplejeråd

1. Få nok søvn, undgå usund mad, cigaretter og alkohol.
2. Plej din hud med anti-inflammatoriske behandlinger og produkter.
3. Less is more – men det er stadig vigtig at have de bedste produkter. Start med en formidabel ansigtscreme og en hyaluronsyre, og så har du allerede gjort meget for din hud uden at bruge en time på badeværelset. 

Hvordan ser din hudplejerutine ud?
Jeg er en travlt arbejdende mor, så jeg har brug for en simple hudplejerutine. Jeg bruger min FACE MASK hver dag. To gange om ugen bruger jeg enten FACIAL SCRUB eller ENZYME CLEANSER i badet i både ansigtet og på kroppens for at fjerne døde hudceller og booste blodcirkulationen. De andre dage renser jeg med min CLEANSER. Som det første efter badet påfører jeg min BALANCING TONER, efterfulgt af HYALURONIC SERUM og ANTI-POLLUTION DROPS, FACE CREAM og EYE CREAM. Hvis vi ikke tæller ansigtsmasken med, så tager hele min hudplejerutine ikke meget mere end 1-2 minutter. 

I begyndelsen af året lancerede du en ny serum – THE GOOD C. Hvad er unikt ved dette produkt? Og hvorfor bør man inkludere C-vitamin i sin hudplejerutine? 
Jeg havde været i dialog med mange patienter vedrørende C-vitamin, og havde rådgivet dem omkring at være ekstra opmærksom på mængden og formularen. Der gik det op for mig, at det var det perfekte tidspunkt at udvikle mit eget C-vitamin produkt med en hudvenlig formular. Det blev til THE GOOD C VITAMIN C SERUM, som har en koncentration på 5 % C-vitamin. Den indeholder olieopløselig C-vitamin THD, stabiliseret, syntetisk C-vitamin i glykosidisk form, samt naturlig C-vitamin fra Kakadu-blomme. Produktet er sikkert og mild på huden, og så er det essentielt for at beskytte huden mod frie radikaler, som kan forårsage fine linjer og pigmentation samt nedbryde collagen i huden. Bruger man C-vitamin regelmæssigt, så efterlader det huden sund og ungdommelig.

Hvordan har det været at være CEO med ansvar for både forretning og ansatte det seneste år?
Pandemien har medført et behov for forandring og kreativitet, når det kommer til kundeservice. For mig betød det, at det var nødvendigt at fremskynde de ting, som jeg i forvejen havde på tegnebrættet. Vi har introduceret mange nye måde, hvorpå kunder kan interagere. Vi har blandt andet lanceret WhatsApp og  FaceTime kundeservice, en livechat funktion på vores hjemmeside, virtuelle konsultationer med Team Sturm eller mig personligt, digitale masterclasses og Skin School for teenagers, og så er vi også begyndt at livestreame indhold via Instagram, TikTok and YouTube. Som læge ønskede jeg at bidrage med uddannelse og information, og tale med folk omkring at tage hånd om sig selv. Selvfølgelig har vi været nødsaget til at arbejde hårdere gennem denne tid, men jeg er samtidig i en heldig branche, da vores online salg har været stærkt, og efterspørgslen på hudpleje fortsætter.  

Hvad kan vi se frem til?
Jeg har for nyligt åbnet mit London Boutique & Spa, og jeg åbner også et nyt spa i Miami, som vil tilbyde alle mine mest elskede behandlinger. Mine professionelle serie – en ny, medicinsk-innovativ hudpleje kollektion, som kun vil være tilgængelig efter personlig konsultation – vil også være at finde i mit Miami Boutique & Spa. Derudover har jeg nogle spændende produktlanceringer, der kommer meget snart – stay tuned!   

Kommer du ikke forbi et Sturm spa inden for den nærmeste fremtid, så tag i stedet et smut forbi ILLUM Beauty Hall, hvor du finder Dr. Barbara Sturms fantastiske hudplejeserie.