Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00

Totême jakke, 5.350 kr. , Totême jeans, 1.400 kr., Totême skjorte, 1.850 kr. Filippa K ballerina, 1.600 kr., Filippa K tørklæde, udsolgt. Byredo hårparfume, 430 kr. A.P.C taske, 4.100 kr. 

Sådan vælger du dine garderobe-helte på den svenske måde. 

Drømmer du ofte om at organisere dit skab? Eller hvor meget lettere det ville være, hvis det kun var fyldt af ting du rent faktisk ville have på? At klæde sig på er uden tvivl en hel del nemmere, når man først er sluppet af med alt det tøj, du måske får på en dag som aldrig kommer. Men hvad skal skabet så bestå af? Hvis du virkelig ønsker et skab fuld af go-to modeuniformer, der vil gøre livet nemmere og stilet på samme tid, så er det værd at vende blikket lidt øst over vandet til vores svenske naboer. I landet af IKEA og fika, kan de nemlig også finde ud af at klæde sig på - virkelig godt endda. I Sverige er tilgangen til mode less is more. De har endda deres eget ord for det – lagom – ikke for meget, ikke for lidt, men lige tilpas. Lagom indikerer både, hvor meget mælk der skal i kaffen såvel som sociale koder omkring aldrig at tage det sidste stykke. Når det kommer til mode så omhandler det hvilke items, der får din stil til at skille os ud lige tilpas nok. Her er de items du mangler til en lagom garderobe. 

Frakke

 

En klassisk frakke, der går til ethvert outfit er et musthave. Gå efter en overgangsjakke, som kan lagres op eller ned alt efter vejret. Vælg en neutral farve du ikke bliver træt af, eller find to, så du har lidt at skifte mellem.  

Hvid skjorte

 

En hvid skjorte er alt andet end kedelig, hvis du vælger rigtigt. Sikker dig at modellen klæder dig, og kig efter små detaljer og kontraster. Det kunne være farvede knapper, asymmetriske længder eller en overproportioneret krave. Svenske Totême er mestre i hvide skjorte med et twist, men det er bestemt også værd at give mærker som Ganni, Blanche og Sandro et kig.

Ballerinasko

 

Så snart solen titter frem i Stockholm, så følger ballerinaskoene trop. De feminine sko går aldrig af mode, og er et sikkert valg, da de passer til nærmest alt. Jeans? Check. Maxikjole? Check. Resten af din garderobe? Check. Tag et smut forbi ILLUM Shoe Heaven og find dit par blandt denne sæsons ballerinaer. 

Blå jeans 

 

At shoppe efter de perfekte jeans er ikke nogen nem opgave, og den kan uden tvivle teste tålmodigheden på selv de fleste af os. Men af tage sig tid til at finde det brand og model, som passer perfekt til din krop er helt klart besværet værd. Et par velsiddende blå jeans er nemlig et af de items, der vil følge dig i årevis. Leder du efter en smutvej? Så book en tid med vores personlige shoppere, der kan hjælpe med at finde dit match.


Silketørklæde 

 

Et smukt silketørklæde kunne meget vel være den detalje du mangler, og der er utallige måder at tilføje det til dit outfit. Den indlysende måde, må være at sætte det i halsen for at tilfører både lidt farve og personlighed. Men du kunne også binde det om håret, sætte det som et bælte i taljen eller endda binde det om din taskehank. Med muligheder nok er det her du kan lege rundt med din personlige stil. 

 

Plads-til-alt taske 

 

Du behøver faktisk ikke meget mere end en enkelt god taske med plads til alt det nødvendige. I sand lagom stil, så find dig selv en klassiker, som du vil værdsætte i mange sæsoner. Hvad enten du er efter en tote, en skuldertaske eller bare en simpel pung, så er der tonsvis af valgmuligheder, som forener både dine plads og stil behov.

Editorial staff

Photographer: Andreas Pless
Stylist: Tine Daring