Åbningstider:
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Tag dit beauty-game til det næste niveau med disse musthave accessories.  

Det er alment kendt at tid i køkkenet kun er muligt med de rette køkkenredskaber, og præcis det samme gør sig gældende for din skønhedsrutine. Selv de bedste beauty produkter vil ikke tage dig langt, medmindre du har det rette tilbehør, der hører til. Her finder du vores udvalg af musthave beauty accessories, der er værd at tilføje til samlingen.

Makeup børster

 

Man skal aldrig undervurdere makeup børstens rolle i din rutine. De er en integral del og slår både fingre, svampe, og hvad du ellers måtte have liggende. Find en, der er ideel til hvert trin i din rutine og husk samtidig at rense børsterne jævnligt. 

BeautyAccessories-packs.jpg

Menu

3.695,95 kr. 

BeautyAccessories4WEBIGFB.jpg

Et makeup spejl

 

Nu tænker du måske: Et spejl til blot at lægge makeup er lige i overkanten. Men enhver makeup-elsker vil vide, hvor vigtigt det er det, at have det helt rette setup før du så meget som tænker på at lægge det første strøg. Gå efter et spejl der kan flyttes, tiltes og drejes efter behov.  

Øjenvippebukker 

 

En øjenvippebukker er muligvis det mest oversete redskab i din makeuppung, men den er faktisk en ret essentiel del af dit arsenal. Den bukker nemlig ikke blot dine vipper, så det er nemmere at lægge mascara, den giver også længere vipper, trækker øjet op og tilføjer volumen på én og samme tid. Det er selvfølgelig forudsat, at du bruger en af god kvalitet. 

BeautyAccessories3WEBIGFB.jpg
Balmain,-259-kr..jpg

Balmain

259 kr. 

Hårbørste 

 

En hårbørste er måske ikke det mest spændende redskab i skønhedsskuffen, men det gør det ikke mindre vigtigt, at have en, der passer til lige netop din hårtype. En god hårbørste er nemlig lig med mindre dårlige hårdage, så det er helt bestemt værd at investere lidt i en, der er helt perfekt til dit hår. 

ILLUM-Towels.jpg

ILLUM

Priser fra 60 kr.

Illum-Beauty-dag113801WEB.jpg

Håndklæder

 

Håndklæder er essentielle accessories på badeværelset, og derfor er det også vigtigt at vælge nogle af god kvalitet, der ikke irriterer huden eller knækker håret. Hos ILLUM Design Atelier finder du håndklæder af den lækreste kvalitet blandt andet ILLUMs eget design, der er GOTS certificeret og lavet i 100 % økologisk bomuld.   
 

Opbevaring

 

Opbevaring til dine skønhedsprodukter er næsten lige så vigtigt som produkterne selv. At opbygge en god skønhedssamling tager ikke kun tid. Det tager også en del på kontoen. Derfor kan det helt klart betale sig at finde noget, du kan opbevaring den sikkert og flot i. Vores valg falder på de transparente skuffer fra MUJI til badeværelset samt en Nomad makeuppung til de ting, du tager med på farten.

Gadgets

 

Ikke alle skønhedsrutiner kan klares manuelt, men i teknologiens tid er det heldigvis intet problem. Det svenske beautybrand, Foreo, laver elektriske ansigtsbørster i silikone, der hjælper med at fjerne makeup, rense huden og eksfoliere. Børsten giver både sund og frisk hud, samtidig med at den øger hudens optagelsen af fugtighedscreme. Foreo har også udvidet med elektriske massører til øjenområdet samt tandbørster i silikone. 

Editorial staff

Fotograf: Linus Morales