Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00

Tromborg Anti Aging Serum, 740 kr. Verso Eye Cream, 545 kr. 

Tiden hvor makeup og skønhedsprodukter kun blev markedsført til kvinder er nu en saga blot. Vi ser nemlig en stigende tendens til kønsneutral markedsføring hos både små og store skønhedsbrands, der i dag vægter at favne et publikum bestående af alle køn. Det betyder imidlertid ikke, at produkterne ændrer sig – i stedet handler udviklingen blot om selve markedsføringen, som i skønhedsindustrien traditionelt har henvendt sig til kvinder. Moderne brands vælger dog nu at anvende en mere neutral tilgang til promovering af både brand og produkt, hvorfor alle – uanset køn – kan føle sig inkluderet. 

 

Vi har derfor valgt at se nærmere på fem unisex-brands, der alle arbejder med en neutral og frisindet tilgang til køn og skønhed. 
 

Tromborg 

 

Økologi og naturlige ingredienser er kernen i Tromborgs univers. Det danskejede firma blev grundlagt i 2003 af Marianne Tromborg, der inden da arbejdede som professionel makeupartist. Her opbyggede hun en masse brugbar viden, og Tromborg er derfor skabt ud fra Mariannes personlige tilgang til skønhed – en tilgang, der tager udgangspunkt i brugen af naturlige og terapeutiske ingredienser. Hos Tromborg finder du derfor eksklusiv hudpleje og makeup af højeste kvalitet. Tromborg anvender en neutral markedsføring og fremhæver selv, at deres produkter henvender sig til alle – uanset køn. 

Shop 

BeautyGenderNeutral3.jpg
VilhelmParfumerie-100ml-1570kr-4.jpg

Vilhelm Parfumerie

Room Service, 100 ml. 1.570 kr. 

Vilhelm Parfumerie  

 

Hvis nogle dufte er stilhed, er disse fortællinger. Sådan kan parfumebrandet Vilhelm Parfumerie bedst beskrives. I identiske flasker findes et væld af eksklusive dufte til både manden og kvinden, der tør skille sig ud og være legesyg. Vilhelm Parfumeries moderne tilgang til duft og æstetik forenes på sublim vis med brandets samtidige tidsløshed, der fungerer som en hyldest til fortidens luksus. De smukke flasker vil fungere glimrende som pyntegenstand, og de forførende dufte er tiltænkt alle på udkig efter en unik duft.  

Shop 

 

Verso 

 

Simpel kvalitet er kendetegnende for det svenske hudplejebrand Verso, der skaber kvalitetsprodukter uden brug af unødvendige ingredienser. Med et stærkt afsæt i videnskab søger Verso at gøre det nemt for den travle forbruger at opbygge en god hudplejerutine, der holder huden smuk og sund. Derfor indeholder produkterne kun få ingredienser, men af højeste kvalitet, således at huden får de næringsstoffer, den har brug for. Versos henvender sig til alle køn og skaber produkter i et neutralt og stilrent design, der vil klæde de fleste badeværelseshylder. 

Shop 

BeautyGenderNeutral2.jpg
GrownAlchemist-2x65ml.1x40ml.-360kr.jpg

Grown Alchemist

Hand Cream Kit Trio, 360 kr. 

Grown Alchemist 

 

Grown Alchemist er forankret i videnskab, og brandet arbejder med innovative formularer, der reparerer og regenererer huden. Via en holistisk tilgang til hudpleje arbejder Grown Alchemist med at identificere de mekanismer, der ælder kroppen og huden, således at produkterne altid behandler huden på bedste vis. Med en kønsneutral markedsføring og æstetik kan de fleste kunder finde produkter hos Grown Alchemist, der passer til lige netop deres behov. 

Shop 

 

SACHAJUAN

 

En kritisk tilgang til den efterhånden komplekse verden af hårpleje blev begyndelsen på SACHAJUAN, der søgte at revolutionere industrien med simple kvalitetsprodukter. De to grundlæggere Sacha Mitic og Juan Rosenlind startede deres første salon i 1997, og brandet er derfor grundlagt med udgangspunkt i deres mangeårige erfaring med hårpleje. Hos SACHAJUAN er du garanteret eksklusive hårprodukter med nærende ingredienser i et skønt kønsneutralt design. 
 

Shop 

Alle produkter er tilgængelige i ILLUM Beauty Hall i stueetagen. 

Editorial staff

Photographer: Andreas Pless
Stylist: Tine Daring