Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Beauty Manager, Sara Irandoust, giver dig alle de nødvendige tips og tricks, så du er klar til din næste event. 

 

Kalenderen har ramt september, og det betyder at byen nu endelig er genåbnet. Er du klar til at male den rød på ny, men trænger til at få genopfrisket penselstrøgene, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har allieret os med Sara Irandoust, som er Beauty Manager i ILLUM Beauty Hall. For Sara er skønhed og skønhedsritualer noget, der kom ind med modermælken. Hun er nemlig vokset op med en mor, der som tidligere kosmetolog, har vægtet skønhed, sundhed og personlig pleje højt. Og skønhed står stadig øverst på Saras prioriteringsliste – selv uden for arbejdstiden. 


Her deler hun de bedste tips og tricks, du bør inkorporere i din skønhedspleje op til en stor event. 

Den bedste måde at forberede huden inden fest… 

… er ved at huske at eksfoliere. Det kan man både gøre med produkter, der indeholder syre, en scrub eller handsker. Metoden er underordnet, men det er vigtigt, at man får fjernet de døde hudceller, så huden ser frisk ud. Hvis man døjer med urenheder, vil jeg til hver en tid anbefale, at man bruger en spot treatment i ugerne op til, så er man sikret flawless hud.

Hvis du vågner op med urenheder på dagen… 

… så brug en virkelig aktiv spot treatment som det første om morgen. På den måde fjerner du hævelsen, for rødmen kan du altid gøre noget ved. Har man pillet for meget ved det, kan det hjælpe at komme noget køligt på, så falder hævelsen også. Derefter er vigtigt at sørge for, at huden er godt fugtet. Aktive ingredienser udtørrer huden, så inden du går i gang med din makeup, skal du eksfoliere området og påføre masser af fugt. Når du skal dække urenheden, så er tricket at lade din concealer tørre i hvert fald et minut, inden du lægger flere lag, og blend så omkring selve urenheden, så du jævner den med resten af huden. 

Lad vær med… 

… at få nye idéer på dagen. Man skal altid holde sig til planen og det man ved fungerer, ellers begynder det at gå galt. 

På de dage, hvor tingene ikke spiller… 

… så er det typisk fordi huden mangler fugt. Brug en fugtmaske, sørg for din hudpleje fungerer og lad den trænge godt ind, før du begynder at lægge makeup. Generelt skal man passe på med ikke at overbehandle huden, som man nemt kan komme til op til en stor dag, så begynder huden nemlig at skalle, og det kan man aldrig dække. 

E71A4896_4by5_WEB.jpg

Mit hår...

… vasker og styler jeg altid på dagen. Men op til er det virkelig vigtigt at bruge en god hårmaske. Generelt er det super vigtigt at bruge ordentlig hårpleje, hvis man gerne vil have et sundt hår. Alt det vi gør for vores hud, skal vi også gøre for vores hår. Jeg er fan af at tage til frisøren og få en deep-treatment maske i ny og næ. Det hjælper rigtigt meget med at vedligeholde glans på trods af skader. Når det kommer til produkter, så husk at find nogle, der passer til din hårtype. En varmbeskyttelse er vigtigst, og så er jeg selv storforbruger af Balmains hårolie. 

På selve dagen… 

Når jeg har vasket mit hår, så plejer jeg at blande min olie med en varmebeskyttelse – gerne en med en form for styling-effekt, såsom anti-krus – som jeg så kommer i håndklædetørt hår. Jeg styler altid mit hår med en rundbørste, det giver volumen og bløde bølger, uden at håret virker for opsat. Jeg har faktisk min helt egen teknik, når det kommer til at føntørre håret. Jeg sætter fødderne på en taburet, så jeg kan holde føntørren mellem knæene. På den måde har jeg begge hænder fri til have bedre kontrol over mit hår. 

Et produkt jeg ikke kan leve uden: 

Øjencremen fra Tom Ford. Jeg døjer både med rander og tørhedslinjer under øjnene, og der er den helt fantastisk. Den er også i den dyre prisklasse, men jeg vil næsten hellere sulte mig selv end undvære den. 

Mit hemmelige våben… 

… er uden tvivl et massageapparat til ansigtet. Det hjælper både mod hævelser i ansigtet, markerer ansigtsformen og giver huden et løft. Det sætter også gang i blodcirkulation, så huden får naturlig glød og eventuelle urenheder kommer op til overfladen. Det er virkelig en af de bedste ting, man kan gøre for sin hud, så jeg vil helt klart anbefale at bruge et apparat i sin skønhedsrutine hver aften. 

Mit ultimative råd for øjeblikkelig glød: 
 

111skin’s Celestial Black Diamond maske et absolut must for mig at bruge om morgen inden en event. Den er virkelig lækker, og både løfter ansigtet og giver glød. Man kan også blande lidt highlighter i sin primer. Det giver huden glød uden at den bliver alt for skinnede, da man jo kommer foundation over. 

Hvis man er sent på den… 

… så er et lille fif at blande foundation i sin dagcreme. Så behøver man ikke at blende så meget, og det giver en naturlig og let dækning. 

Editorial staff

Fotograf: Gitte Overgaard