Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Isabel Marant Étoile jumpsuit 4.050 kr. 
Vi besøgte kommunikationskonsulent Anna Thygesen i hjemmet på Amager. 

 

I en penthouselejlighed på Amager omgivet af kunst og farverige plaider bor kommunikationskonsulent Anna Thygesen på fjerde år med sin kæreste, Bill, og deres fælles søn, Vilhelm. Stilen læner sig op ad det, man kalder boheme, erkender Anna – selvom udtrykket får hende til at rynke en smule på næsen. Bare vægge finder man ikke mange af. Her hænger nemlig alt den kunst både Anna og Bill har samlet gennem årene. “Bare der er en plet, så ryger der jo noget op her,” lyder det fra kunstglade Amarkaner.  

Når Anna ikke tuller rundt derhjemme, står hun for PR-bureauet WeDo Communication, hvor hun primært rådgiver firmaer om krisekommunikation. Er man flittig forbruger af podcasts, er der også stor chance for at have hørt Annas markante stemme og holdninger i diverse nyhedspodcasts. Vi spurgte hende ind til boligindretning, inspiration og drømmehjem. 
 

Illum_dag_131797.jpg

Hvor bor du? 
Jeg bor på det, der hedder Københavns Manhattan. Ej, det siger man for sjov. Men på Amager, Holmbladsgade. Og nu kommer scoopet: Den her bygning er fra 1922, og den var faktisk ILLUMs første lager. Nu er det lavet om til ejerlejligheder, og man har kørt en New Yorker-stil, fordi det jo er et gammelt warehouse

 

Hvordan vil du beskrive dit hjem? 
Jeg hader ordet, men det er lidt boheme med masser af farver og med fokus på kunst i alle afskygninger. Jeg godt lide genbrug og vintage. Jeg er jo en krejler. Men jeg kan også godt lide, at man ikke har for meget skrammel. Der skal bare være det, man skal bruge, og så plads til at man kan invitere en masse gæster. 
 

Jacquemus blazer 7.050 kr. Stella McCartney strik 7.600 kr. Rag & Bone jeans 2.400 kr. Axel Arigato sneakers 1.950 kr. 

Går du op i din boligindretning? 
Jeg går megameget op i det. Der er intet, som er her tilfældigt. Men jeg er også et praktisk menneske, så jeg har en stil, og så er det den, jeg går efter. 

 

Hvad giver dig følelsen af hjem? 
Følelsen af hjem er ting, jeg kender. Ting, jeg er tryg i. Når man har boet mange steder og i mange lande, så bliver man god til at indrette sig, og for at føle sig hjemme hurtigt, så er der nogle kneb. Jeg kan godt lide farver, så begynder jeg med farver. Det handler om at omgive sig med noget, der udtrykker ens personlighed. 

 

Er der noget i dit hjem, du har en særlig tilknytning til? 
Der kommer krejleren lidt op i mig. Alt er jo til salg, men det er klart, jeg går nok mere op i nogle af malerierne, der siger noget følelsesmæssigt. Men altså, hvis man vil betale for det, så sælger jeg ud af hvad som helst.
 

Fem hurtige til boligindretningen
Hvad er dit seneste køb til boligen?
Det er et kelimtæppe til køkkenet. 
Hvilke brands finder vi mest i din indretning?
Quote Copenhagen. Det er overalt. 
Hvad er et godt køb for dig? 
Noget jeg har ønsket mig længe, og som jeg er glad for.   
Hvordan definerer du god smag?
Selv om jeg ikke kan lide udtrykket, så det er når nogle har tænkt over det, og har en holdning til den måde de klæder sig eller bor på. 
Hvad har du med sikkerhed altid i dit hjem?
Vin. Det behøver ikke være dyr vin, bare det er god vin. 

Hvad er det første du gør, når du kommer hjem? 
Det er faktisk at gå ovenpå i køkkenet. Også om vinteren. Det giver lidt en sommerhusstemning, fordi du er så tæt på vejret. Hvis det øser ned, så kan du se det. Det er ekstremt hyggeligt. 

Hvem eller hvad inspirerer dig mest for tiden? 
Det gør den grønne omstilling. Særligt hvordan vi kan være i det, også helt privat, og hvor stor en forskel vi kan gøre uden at det ødelægger livskvaliteten. Vi skal passe på med ikke blive klimaangste. 

Hvad mener du med klimaangste? 
At man føler så stor skyld i det her, at man ikke kan leve livet.

Hvad er det bedste valg, du har truffet i din karriere? 
At stole på mig selv. Jeg har været ude i store erhvervsskandaler, men jeg synes ikke, at det er dem, som har gjort det. Det er alle de små kriser på arbejdet: Hvad skal jeg? Hvad vil jeg? De har betydet mere for mig at stå ved. Jeg har ikke været specielt ambitiøs. Jeg har bare vidst, hvad jeg ville, og hvad jeg ikke ville.   

Hvad er din definition af succes? 
Det er jeg ret klar omkring, for jeg mistede mine forældre som ung. Min far begik selvmord, da jeg var 17 år. Og min mor begik selvmord, da jeg var 21. Så mit mantra blev at få et godt liv. Og det er succes for mig. Jeg siger selv, at jeg er succesfuld, men det er efter mine mål. Jeg kan betale husleje. Jeg kan købe alt det her. Jeg kan tage på ferie, holde en fest, spise en middag. Jeg kan leve livet uden at være bange for, hvad andre mennesker tænker om mig. 
 

Illum_dag_131738.jpg
Casablanca kjole 8.450 kr. Miu Miu sandaler 5.900 kr. 

Har du en levemåde eller noget du lever efter? 
Det eneste jeg har styr på er, at jeg ikke har styr på alt. Men jeg synes godt man må gøre sig lidt umage i livet. Jeg fik jo virkelig en opgave i livet, da mine forældre døde på den måde, de gjorde. At leve livet. Og gøre mig umage med det. For min forældre havde ikke ønsket at jeg skulle ødelægge mit liv, fordi de havde valgt at begå selvmord. Det er jeg 100 procent sikker på. 

Hvis vi tog et kig i dit klædeskab, hvad ville vi så finde? 
Farver. Ordentlig uld og god kvalitet, men som jyden i mig så vil sige: Til prisen. Jeg har også ting, jeg ikke bruger, men hver gang jeg åbner skabet og ser dem, så bliver jeg bare så glad, så jeg vil ikke skille mig af med dem. 

Hvordan ser dit drømmehjem ud?
Sådan her. Jeg har jo det, jeg skaber mig. Jeg har også et gammelt hus i Sydfrankrig på syv etager, det er også et drømmehjem. Det handler ikke om, at jeg bare har det fedeste i hele verden, men mere om at være glad for det, man har. Jeg er ikke så meget til drømmeting. Jeg lever meget her og nu, og det er fedt. 
 

Editorial staff

Fotograf: Petra Kleis