Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Med sommeren på vej og udsigt til at kunne træde uden for hjemmet oftere, er det blevet tid til at tage din makeuprutine et skridt længere. 

Mange kender nok til at klare makeuprutinen på autopilot. En smule mascara, lidt concealer under øjnene og – på en god dag –  lidt fylde på læberne. Og for dem, hvor hjemmearbejde stadig er en realitet, er det med stor sandsynlighed en af de rutiner, der er gået helt i glemmebogen. Men makeup kan være den bedste redning på de dage, hvor du føler dig lidt nede. For nogen handler en kedelig makeup rutine om mangel på tid. Mens det for andre handler om, at makeupverdenen synes en smule skræmmende. Der er dog intet at frygte, når man først får taget hul på det. Når det kommer til makeup gør øvelse nemlig mester, så forbered dig på lidt flere timer foran spejlet, før det sidder lige i skabet. Her er tre af sæsonens makeup trends, der er værd at eksperimentere med – uanset niveau. 

Gloss

 

Glossy makeup trenden viser ingen tegn på at aftage denne sæson. Både Instagram og catwalken til diverse modeuger er fyldt med folk, der afprøver makeuplooket. Hvis du endnu ikke har givet dig i kast med looket, så hold det simpelt, men glossy. Læg lidt øjenskygge i en neutral farve på dine øjenlåg og påfør en klar-farvet lipgloss over. Påfør lidt gloss på læberne, og endda lidt på kinderne, hvis du føler dig modig. Et ideelt makeuplook til sommeren, hvor det såkaldte no makeup udtryk er foretrukket. Og det bedste af det hele er, hvor nemt det er at lave. Du behøver ikke meget mere end din foretrukne lipgloss.   

Få looket

Hvid eyeliner 

 

Hvis du nogensinde burde øve dig i at påføre den perfekte eyeliner, så er det nu. Eyeliner i diverse former og farver har set en stigning i beauty indhold på det seneste. Denne sæson er det særligt den hvide eyeliner, der sigter efter et stort comeback. Og det er gode nyheder for alle dem, der har en tendens til at se lidt trætte ud først på morgen. Hvid eyeliner får nemlig ikke kun dine øjne til at synes større, det får dem også til at synes mere vågne. Det simple look med en hvid klassisk eyeliner præsenterer en nytænkende og moderne tilgang til det klassiske cat-eye look, men der er et utal af muligheder for, hvordan du kan anvende en eyeliner, så drag fordel af dem og vær kreativ.  

Få looket

Statement læber

 

Hvis du er under tidspres, så fokuser på læberne. Statement læber tager et øjeblik at lave, men har en stor effekt. Særligt hvis du holder resten af dit ansigt simpelt, så du sætter læben i fokus. Glem ikke at putte læbepomade på først, så dine læber er godt fugtede. Påfør så læbestift og pres en ren finger rundt langs din læbelinje, hvis du ønsker at gøre looket mere blødt. Et voilà. Denne sæson er det især bærfarverne, som står højt på listen. Alt fra rød til pink til koral. Der findes utallige nuancer under bærfarvens paraply, men den gyldne regel er dog at have din hudtone i mente, når du kommer til at skulle vælge dit specifikke bær. Du får nemlig det bedste resultat, hvis du matcher både din farve og undertone til dine læber, når de skal i fokus. 

Få looket

Hvis du er i tvivl om hvilke produkter du skal vælge, så lad vores ILLUM Beauty Hall personale hjælpe dig på vej. Book en tid her.

Editorial staff

Photographer: Linus Morales

Makeup Artist: Marie Dausell