Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Statement Copenhagen i ILLUM giver deres bud på, hvordan neglene skal se ud dette efterår. 
 

Hvad er selvforkælende, stærkt vanedannende og en af tidens største tendenser? Spoiler Alert: En manicure. Pæne negle har altid været på mode, men nu skal de helst også prydes med kunstneriske og fantasifulde strøg – hvad der i daglig tale betegnes som Nail Art. 

Og med et efterår, hvor man endnu en gang kan se frem til at blive budt op til dans, kribler det nok i fingrene hos de fleste af os efter at få lidt pynt på de yderste tipper. Men hvad skal man vælge? Nail Art er en uendelig boldgade at bevæge sig ned af, for der findes utallige farver, mønstre og faconer man kan lege rundt med. Heldigvis er de hos Statement Copenhagen i ILLUM eksperter i, hvilke negle der hitter lige nu. Her giver de her deres bud på, hvordan neglene skal se ud til denne sæsons festlige anledninger. 

Abstrakt Nail Art

 

Hvis de sociale medier taler sandt, så skal dine negle pyntes med abstrakte kreationer. Det bedste ved denne trend er netop at den er abstrakt – fri til fortolkning og befriende skønhedsfejl. Hos Statement Copenhagen i ILLUM finder du negleteknikere, der kan give selv Picasso kamp til stregen, så er du sikret at gå derfra med negle, som uden tvivl vil gøre dig bemærket. 

E71A4683_web.jpg
E71A4711_web.jpg

Franske tipper

 

Franske tipper er et alsidig design, som både fungerer til de lange og korte negle. Denne sommer har trenden især domineret gadebilledet i alverdens pastelfarver, og de klassiske franske tipper er på ingen måde på vej ud. Hos Statement Copenhagen vil de dog alligevel gerne udfordre status quo med en variation af den populære trend med farve i både top og bund. 

Monokrom

 

En af efterårets helt store tendenser er det monokrome udtryk, så hvorfor ikke forlænge din styling helt ud til fingerspidserne – bogstavelig talt. Lad dig inspirere af et grafisk udtryk, yin yang motiver eller noget helt tredje. Sort og hvid er kontrastfarver, så synes du alligevel det bliver for voldsomt, kan du altid bløde looket op med lidt guld, som et festligt indslag. 

E71A4639_web.jpg
E71A4748_web.jpg

Glimmernegle

 

Glimmernegle er måske ikke noget nyt under solen, men de rammer plet hver gang, så er du efter en fuldtræffer til din store event, er valgmulighed nummer fire, det sikreste valg. Dermed ikke sagt, at mulighederne er begrænsede – tværtimod. Miks og match glimmer og solid farve, lad hver finger være forskellig eller gå all-in med glitz n’ glam på alle ti. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.  

OM STATEMENT COPENHAGEN 

 

Statement Copenhagen er et skønhedsunivers ud over det sædvanlige. Her er kvalitet og velvære mærkesager, og du bliver derfor udelukkende mødt af professionelle behandlere med stor erfaring og ekspertise inden for deres respektive felt. Hos Statement Copenhagen i ILLUM bliver der gjort en dyd ud af at give dig et afbræk fra hverdagen i rolige og afslappende omgivelser, og du er nærmest garanteret fornyet energi efter dit besøg. Foruden diverse neglebehandlinger tilbydes der også bryn- og vippebehandlinger, massage og meget mere. 
 

Sæt selvforkælelse først på dagsordenen og book din tid her.