Åbningstider:
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Ventetiden er ovre. ILLUM genåbner officielt d. 21. april. Det er efterhånden længe siden sidst og i tilfælde af, at du har glemt præcis hvor spektakulær ILLUM er, så kommer der her en reminder. Her er 10 ting, at glæde sig til.

1. Look good, feel good 

 

I ILLUM Beauty Hall i vores stueetage finder du alt, hvad hjertet begærer inden for skønhedspleje og makeup i særklasse. Her tilbydes et eksklusivt udvalg af lokale og internationale mærker i et bredt sortiment af både dufte, hudpleje og makeup. Oplev et skønhedsunivers med luksuriøse services og behandlinger, hvor kundens specifikke behov altid er i fokus.

Besøg ILLUM Beauty Hall i stueetagen.

BOOK BEHANDLING

2. ILLUM Shoe Heaven 

 

Forenden af rulletrappen, på anden etage, træder du direkte ind i en 750 kvadratmeters labyrint af luksus sko. Shoe Heaven er den kaldt, og den nye istandsættelse gør det klart hvorfor; lyse marmorgulve, områder af bourgognefarvede gulvtæpper hvor skoene kan prøves, lyserøde hylder med produkter udstillet, samt lysekrone-inspirerede lamper, der får rummet til at minde om et moderne art deco palæ. Det nye ILLUM Shoe Heaven er blevet til sit eget sted, der hilser dig ind i et feminint univers fyldt op med de bedst tænkelige sko. 

Besøg ILLUM Shoe Heaven på 2. etage.

3. Opgradér dit hjem 

 

MUJI blev etableret i Japan i 1980 som et modsvar til det daværende samfunds overflod af forbrugsvarer. I oktober 2019 åbnede den første butik i Danmark, på toppen af ILLUM. Konceptet er et såkaldt no-brand, hvilket betyder, at meget få penge bruges på promovering af brandet. I stedet lægges al værdi i skabelsen af prisvenlige produkter af høj kvalitet, og du finder derfor det bedste inden for japansk design, mode og interiør hos MUJI. 

Besøg MUJI på 4. etage.

4. Find den perfekte ledsager 


Besøg stueetagen for accessories fra Loewe, Acne Studios, Celine, Saint Laurent, A.P.C., Chloé, Balenciaga, Off-White, Alexander Wang, Valentino, Marni, Versace, Givenchy, Stella McCartney og mange flere. 

Besøg alle luxury brands i stueetagen.

5. Oplev byen fra oven 

 

På toppen af ILLUM finder du vores rooftop med restauranter, barer og den smukkeste udsigt over byen. Her kan du blandt andet nyde fantastiske steaks, udsøgt hummer, sprød pizza, sprudlende bobler og meget mere. 

Besøg Rooftop terrassen på 4. etage

BESØG ILLUM ROOFTOP

6. En must-see destination 

 

Besøg vores 1. etage for herremode fra PS Paul smith, Acne Studios, Off-White, Jil Sander, Palm Angels, Tiger of Sweden, Stone Island, AMI, Church's, Sandro, Polo Ralph Lauren, Maison Margiela, Burberry, Collage The Shop og mange flere.

Besøg ILLUM Men's Department på 1. etage.

7. Eksklusive kup på efterspurgt mode 

 

Gå ikke glip af eksklusive kup på det mest efterspurgte mode, accessories og sko. På 3. etage i ILLUM finder du en hel afdeling dedikeret til ILLUM Archive, hvor du får luksus-items til en brøkdel af prisen. Få fat i dine favoritter inden det er for sent.

Besøg ILLUM Archive på 3. etage.

8. Find dit statement-piece 

 

Med både dansk og internationalt udsyn præsenterer ILLUM Design Atelier et nyt og bæredygtigt initiativ, hvor genbrugte møbler og genanvendelige materialer er i centrum.

Her stræber vi efter at skabe en destination, hvor kvalitetsbevidste designelskere, modenørder og interiørfanatikere kan finde inspiration i en verden af godt og funktionelt design.

Besøg ILLUM Design Atelier på 4. etage.

9. Middagen starter her 

 

Besøg ILLUM UNDERGROUND – Københavns bedste madmarked, spisested og indkøbsmulighed til den kvalitetsbevidste forbruger. Her finder du en verden af delikatesser og specialafdelinger samt skønne caféer og mad to-go, hvor du kan nyde din frokost eller tage lækker aftensmad med hjem.   

BESØG ILLUM UNDERGROUND

 

10. Book en 1-til-1 shopping session 


Ikke sikker på, hvor du skal starte? Få en af vores personlige shoppere  til at vise dig de nyeste styles samt guide dig igennem sæsonens do’s and dont’s.   

BOOK EN TID