Åbningstider:
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 2. Pinsedag
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Stifteren af hudplejemærket BYNACHT gør drømme om perfekt hud til virkelighed. 

 

Skønhedssøvn er ikke udelukkende forbeholdt fiktive Disney prinsesser – det er et vaskeægte koncept. Stifter af hudplejemærket BYNACHT, Jessica Hoyer, har gjort skønhedssøvnen til sin mission, for hvis vi vil have en sund og smuk hud, så skal vi sove mere og bedre. 

Efter at have mistet sin glød til arbejde og utilstrækkelig søvn besluttede Jessica sig for at skabe et hudplejebrand, som imødekom moderne kvinder, der – som hende selv – ikke havde tid til en tidskrævende skønhedsrutine. Født af søvnløse nætter kom BYNACHT, der bygger på præmissen om, at søvntimerne er de bedste timer for hudpleje, da huden regenererer op til otte gange hurtigere. Produkterne er skabt af et team af hudlæger, søvnforskere og aromaterapeuter, og er pakkede med kvalitetsbevidste og aktive ingredienser, som sørger for, at du vågner op med den hud, du drømmer om. 

Hvad enten du mangler at få genopfrisket huden efter en stresset periode eller blot ønsker at forberede den til de kolde vintermåneder, så læs med her, hvor Jessica giver sine bedste råd til, hvordan du sover dig til fantastisk hud. 

Kvalitetssøvn… 

… og nærende hudpleje er essentielt for at reparere og regenerere din hud. Mange tænker måske, at det blot er en talemåde, men skønhedssøvn er et virkelig koncept, og den forskning der ligger bag er forbløffende. 

Opskriften på den perfekte skønhedssøvn… 

… er 7-8 timers uforstyrret, dyb søvn, der helst starter inden midnat, og selvfølgelig med BYNACHT produkter påført et afrenset ansigt. Jeg går i seng kl. 21.30 og står op kl. 04.30 hver dag. For mig er syv eller otte timers søvn altgørende, fordi nok går tiden, mens man sover, men hudens ur går faktisk baglæns i de timer. 

Mangel på kvalitetssøvn vil… 

… ikke kun give dig trætte øjne om morgenen, men vores krop betragter mangel på søvn – og mangel på dyb søvn – som et tegn på stress. Disse stresssignaler vil forårsage urenheder samt gøre huden ude af stand til at holde på fugten, hvilket nedsætter celleomsætningen. Jeg kunne nævne mange flere ulemper, men konklusionen er, at det er videnskabeligt bevist, at det er umuligt at se og føle sig godt tilpas i sin hud, hvis man ikke sover ordentligt. 

Mit ultimative plejeritual: 

At tage mig tid til at koble af hver aften. Jeg har fundet ud af, at hvis jeg inkorporerer tid til at pleje mig selv dagligt, så giver det mig mere på den lange bane. Jeg tager 10-30 minutter til mig selv efter min søn er lagt i seng. Jeg starter med at påføre min Perfect Nacht White Noise Balm, tænder et lys, sætter en afslappende playliste på, og skriver alle mine gøremål ind i kalenderen, så jeg får dem ud af hovedet, inden jeg skal sove. Jeg slutter altid dagen med at give slip på de ting, der er ude af min kontrol. Når jeg har renset mit ansigt og påført min hudpleje, så bruger jeg min Perfect Nacht Sleeping Balm og går i seng med en følelse af taknemlighed. 

På de aftener jeg kommer sent hjem…

… springer jeg lys og musik over, men jeg renser stadig mit ansigt og påfører altid serum og cremer. Da jeg også bruger aftenen til at koble af, tager jeg altid ti minutter til at slappe af ligegyldigt, hvor sent jeg kommer hjem. 

Den bedste måde at genopfriske huden… 

… er ved at eksfoliere. En stor del af skylden for kedelig og trist hud er ophobninger af døde hudceller.  

Revitaliser huden med BYNACHT
 

Brug den milde, eksfolierende Über Glow AHA Peeling 1-2 gange om ugen i max ti minutter af gangen indtil din hud er frisk på ny.

Det er vigtigt at rense huden, så den er klar til serum og creme. Prøv den effektive Clean Sheets Cleanser ansigtsrens, som fjerner alt skidt fra dagen – endda også din vandfaste mascara, men som samtidig er mild nok til at kunne bruges som dobbeltrens.

Inkorporer en C-vitamin serum af høj kvalitet som Illuminating Super C Serum, der virkelig vil tranformere og regenerere din hud. 

Til sidst kan du bruge Perfect Nacht Sleeping Balm, så du vågner op til en ny og strålende teint. 

Et absolut no-go inden man skal sove… 

… er mobilen! Jeg bruger aldrig min telefon i sengen, fordi jeg ved hvor meget mobilen og blue light er med til at forringe søvnen og forsinke REM-søvn. Din hjerne vækkes og scrolling kan øge angstniveauet, hvilket også gør det svært at falde i søvn og fastholder din krop i en stresset tilstand. Inflammation og andre hud og kropslige problemer vil også forekomme, og når man ved det, så bliver det pludselig nemmere at lægge telefonen fra sig. 

På mit natbord har jeg altid: 

Perfect Nacht Sleeping Balm, Perfect Nacht White Noise Balm, en god bog og en notesblok. Hvis jeg har problemer med at falde i søvn eller mine tanker vandrer, fordi jeg får en god idé, så skriver jeg det ned, så det er ude af hovedet, men ikke glemt når jeg vågner. 

Når jeg ikke har fået nok søvn…

… så starter jeg dagen med et koldt bad, og derefter laver jeg en lymfedrænage i ansigtet. Det gør virkelig en forskel. Jeg bruger også Onboard Hydration Face Spray og Hypercharge Glass Skin Serum for ekstra fugt, og så bruger jeg en god concealer, et ekstra lag mascara og lidt blush – det plejer at være tricket. 

Det første jeg gør, når jeg vågner… 

… er at kramme min søn, som typisk har fundet vej op i min seng.

Optimer din nattesøvn og skønhedsrutine med BYNACHT produkter.

Shop via ILLUM On Demand