Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Gør hellere plads på skønhedshylden –  denne måned har nogle seriøse musthaves på vej. 

Watch Live, Shop Live 

 

Denne måned introducerer vi ILLUM Shopping Sessions, hvor populære skønhedsbrands deler deres nyeste og mest spændende lanceringer et i online forum, hvor du samtidig har mulighed for at lægge produkterne direkte i shoppingkurven, og få dem sendt til døren. Vi har et imponerende line-up af brands, der laver Shopping Sessions gennem hele måneden. Vi starter ud med Sisley, som giver et indblik i deres anti-age univers, Sisleÿa, samt det nyeste produkt i serien: l´integral Radiance Anti Dark Spot Serum. Følg med på torsdag den 2. september kl. 20.15 på Illum.dk. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få en påmindelse, når vi sender ILLUM Shopping Sessions. 

Byredo Makeup lancerer i ILLUM Beauty Hall  


Så er ventetiden ovre for både makeup-entusiaster og professionelle. Vi har nemlig omsider budt velkommen til Byredo’s makeupserie i ILLUM Beauty Hall, og den er præcis så fantastisk som forventet. Byredo Makeup fortsætter af den ukonventionelle sti, som mærkets duftserie i forvejen har gjort sig bemærket for. Kosmetikserien var to år undervejs og byder på 37 forskellige produkter udarbejdet i samarbejde med det britiske makeup-ikon, Isamaya Ffrench. Byredo Makeup præsenterer os for unikke farvevalg og produkttyper med absolut ingen manual for, hvordan de skal bruges.    

 

Byredo Makeup kan nu købes i ILLUM Beauty Hall. 

Et år at mindes

 

2021 er et år fyldt med fejringer i skønhedsverdenen. Ét af de brands, der har noget at fejre er Diptyque, som i år runder sit 60. jubilæum. Det franske parfumeri har altid krediteret kulturen som den største inspirationskilde, så for at markere jubilæet har brandet lanceret Le Grand Tour – en kollektion bestående af 5 limited edition produkter, der tager inspiration fra fem forskellige hjørner af verden. Duft dig gennem Paris, Venise, Milies, Kyoto og Byblos, der alle er steder med en særlig betydning for Diptyques historie.  

 

Oplev Le Grand Tour kollektionen i ILLUM Beauty Hall.

Duften af moderne maskulinitet 

 

Så er der godt nyt, hvis du er mand og leder efter din næste signaturduft. Hero parfumen fra Burberry, som har ingen anden end Oscar-vinder, Adam Driver, som frontfigur, er nemlig omsider landet i ILLUM Beauty Hall. Den længe ventede parfumelancering udforsker moderne maskulinitet, udfordrer traditionelle stereotyper og hylder transformation. Hero duften består af bergamot, enebær, sort peber og tre slags cedertræ fra både Virginia, Atlasbjergene og Himalayabjergene.   

 

Shop Hero af Burberry i ILLUM Beauty Hall. 

Parfume og teknologi i ét 

 

Vi bliver ved emnet om lækre dufte til ham, for Paco Rabanne har for nyligt introduceret den første parfume, der er kombineret med teknologi. I den fysiske verden, der er Phantom en duft med noter af citron, patchouli, lavendel og vanilje. Den kommer i en robotformet flakon og er genopfyldelig. I den digitale verden, der har Phantom sit helt eget univers. Den nye parfume eksperimenterer nemlig med kunstig intelligens, som giver den et liv online, når du kobler din telefon til flasken.  

 

Opdag Phantom i ILLUM Beauty Hall. 
 

Singles are the New Black 

 

Vi efterspørger i stigende grad personlige skønhedsprodukter, og den efterspørgsel har Hourglass Cosmetics valgt at lytte til. Mærket har netop lanceret Curator Eyeshadow, som er en kollektion af øjenskygger, der giver dig muligheden for selv at sammensætte din ønskede palette. Tiden hvor beauty-brands udelukkende valgte farvekombinationerne er nu en saga blot. Paletten kommer i kombinationer med en, tre eller fem øjenskygger og er både genopfyldelig og genanvendelig. Vælg mellem et bredt udvalg af 40 højpigmenterede og veganske øjenskygger, som alle er tilgængelige i ILLUM Beauty Hall. 

 

Sammensæt din egen palette hos Hourglass Cosmetics i ILLUM Beauty Hall. 

Dufte designet til hjemmet 

 

Vintermånederne står snart for døren, så en smule forberedelse er på sin plads for at sikre, at hyggen er helt i top til de kolde dage. Og det er her Townhouse kollektionen fra Jo Malone London kommer ind. Kollektionen er inspireret af et traditionelt byhus i den britiske hovedstad, og byder på seks duftlys i pyntende keramikbeholdere, som både får dit hus til at se og dufte himmelsk. 

 

Opdag Townhouse kollektionen fra Jo Malone London i ILLUM Beauty Hall.