Åbningstider:
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Se åbningstider
 • Mandag 10.00 - 20.00
 • Tirsdag 10.00 - 20.00
 • Onsdag 10.00 - 20.00
 • Torsdag 10.00 - 20.00
 • Fredag 10.00 - 20.00
 • Lørdag 10.00 - 20.00
 • Søndag 10.00 - 20.00
Coffee table books holder dig inspireret samtidig med at de pynter i hjemmet. Gå ikke glip af chancen for at vinde fire interessante af slagsen. 

I takt med at de seneste måneders lockdown så småt løsner op, er mange af os ved at justere til en ny normal med at balancere arbejde, fritid og fortsatte foranstaltninger for fysisk distance. Og selvom det føles godt at komme tilbage til rutiner og hverdagen, så bød lockdown alligevel på et tempo de fleste af os nød at møde. Foruden at være en tid med megen usikkerhed, så blev lockdown nemlig også en periode, hvor vi endelig kunne finde tiden til de ting vi oftest forsømmer. Tid til at bruge med familien, til at lære nye ting, slappe af, læse, koble fra og blive inspireret. Dette er nogle af de ting vi hos ILLUM ønsker at bringe med videre fra oplevelsen af et land i lockdown, for fortsat at huske at tage tiden til at dykke ned i bøger, finde nye ting og inspiration. Vi udlodder derfor et sæt af fire flotte og inspirerende coffee table books fra ILLUM Design Atelier, som du kan kigge i, når du tager disse øjeblikke til at koble fra. 

The Touch af Kinfolk and Norm Architects

 

The Touch er den første bog, der er kommet af det lange samarbejde mellem Kinfolk og Norm Architects. Bogen udforsker idéen om at godt design som ikke blot er æstetisk smukt, men også sensorisk. Gennem de 288 sider inviteres læseren ind i 25 slående arkitektur og interiør steder, der eksemplificerer hvordan design kan forøge livskvaliteten. Foruden betagende fotografier byder bogen også på interviews med forskellige industriledere. 

Louis Vuitton Catwalk - The Complete Fashion Collections 

 

Louis Vuitton Catwalk fremlægger den lange historie for det franske luksusmærke, der gik fra at være ekspert inden for kufferter og lædervare til et pioneerede modehus. Bogen giver også en kort biografi af Marc Jacobs, der var huset allerførste kreativ direktør fra 1998-2013. Samt af hans efterfølger, Nicolas Ghesquière, som står i spidsen af Louis Vuitton i dag. Bogen fortsætter derefter med at gennemgå selve kollektionerne i kronologisk rækkefølge, og viser både det spektakulære tøj, accessories og beauty looks. 

In The Spirit of Beverly Hills af Nancie Clare 

 

Når man nævner Beverly Hills er luksus villaer, store biler og smukke mennesker nok noget af det første man tænker på. Beverly Hills er kendt som indbegrebet af luksus, rigdom og skønhed. Og det er netop dette In The Spirit of Beverly Hills forsøger at udforske. Bogen indeholder fotografier såvel som små historier om byens historie, bygninger og large-than-life borgere. 

Selected Works af Vincent Peters 

 

Vincent Peters er en af de mest efterspurgte portræt- og modefotografer in nyere tid. I denne bog er nogle af hans bedste sort og hvid fotos samlet i en ode til skønhed. Bogen indeholder billeder af kendte såsom Emma Watson, Charlize Theron, John Malkovich og mange flere. Peters er især kendt for hans talent inden for lys og detaljer som manifesterer sig i hans tidløse billeder. 

Følg ILLUM på Instagram for at deltage i konkurrencen om de fire coffee table books. Konkurrencen starter Torsdag den 14. maj kl. 12.00. 

 

Editorial staff

Photographer: Andreas Pless

Stylist: Pernilla Lofberg