ILLUM SUMMER JAZZ

 

Vi fejre sommeren med 2x sommer jazz på ILLUM Rooftop. Kom og nyd en lækker frokost eller brunch til sprøde jazz toner fra Vanisha Gould med band.

Søndag d. 14/7 kl.11-13 på scenen mellem Skagen og Brasseri Jacobsen

 

Book bord her

SKAGEN FISKERESTAURANT

Sild & Jazz på Skagen Fiskerestaurant

Reserver bord på +4598443544

ROSSOPOMODORO

Neapolitan Kitchen & Pizzeria

En fantastisk udsigt, live jazz, god mad og mimosa eller Aperol Spritz  Cocktail til bare 50 kr. Vi ses fra kl 11.

BRASSERIE JACOBSEN

The New Beer Bistro

Brasserie Jacobsen har et udsøgt udvalg af øl fra Jacobsens bryghus,  der perfekt supplerer  menuen af bl.a. charcuterie-bræt, og fish & chips samt en stor tagterrasse med 120 pladser.

Book bord her

Book bord her

Book bord her

BANDET

Vi er stolte af at kunne præsentere ILLUM Summer Jazz med fantastiske Vanisha Gould. Vanisha Gould, er en amerikansk sangerinde, født og opvokset i Californien. Hendes talent kunne spottes meget tidligt og som årene gik udviklede hun en stor kærlighed til jazzmusikken og dens kultur. Idag er hun bosat i New York, hvor hun er en integreret og anderkendt sangerinde.

Iblandt hendes største inspirationer, finder man Ella Fitzgerald, Nina Simone, Sarah Vaughan og Billie Holiday. Med disse navne i mente, har hun udviklet sin egen unikke sound og optræder i dag på nogle af New Yorks mest berømte scener.

Vanisha leder sin egen gruppe og optræder med originale kompositioner, samt klassikere fra “The Great American Songbook”. Musikken er udadvendt og placerer sig et solidt sted imellem en traditionsrig lyd og ny-fortolkning.

Få en smagsprøve her: 

Line up:

Vanisha Gould (Vocals / US)

Kelly Green (Piano / US)

Chris Andersen (Drums / DK/US)

Jasper Jagd (Bass / DK)

Vanisha Gould

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her