ILLUM ELSKER SOMMER

Kom ind og gå på opdagelse blandt det store udvalg af alt det, du skal bruge for at kunne være klar til sommeren. Hvad enten du skal rejse udenlands eller blive hjemme i den danske smukke natur.

Vi har alt fra fashionable solbriller, lækker solcreme, sneakers i friske sommerfarver til shorts, kjoler, trænings outfit, badetøj og et væld af flotte accessories til alle slags lejligheder.

Udover shopping tilbyder ILLUM den kommende tid en masse spændende events.
Til festivalgængeren, badeferie silden, sportsnørden og lækre kølige drikke til slevforkæleren. Så læg vejen forbi ILLUM og nyd godt af de mange farverige tiltag.

Festival

FESTIVAL EVENT
Fredag d. 31. maj kl. 15-18

Deltag i konkurrencen om en billet til Roskilde Festival!
Vi byder på Humle Carlsberg & Red Bull i lange baner imens DJ’en fyrer op under 1. etage og alle de fashionable brands, du finder på etagen. Er du en af de heldige, der løber derfra med en billet til Roskilde Festival? Mød op og deltag i konkurrencen, der udfordre din musikviden eller din evne til at finde “MUST HAVES” til festivalen på etagen.

Tilmeld dig længere nede på siden og sikre din plads i musikkonkurrencen. Mød op fra kl. 15.30 og sikre dig en af de 50 pladser, som giver dig muligheden for at deltage i konkurrencen. Konkurrencen starter kl. 16.30.

Hvis du ikke er ekspert på området, er der også en mulighed for, at vinde en billet ved at uploade et billede på instagram af et must-have Festival-style item blandt det store udvalg af produkter i ILLUM. Husk at #IllumFestival for at deltage i konkurrencen.

Innoncent1

INNOCENT SMOOTHIES
Lørdag d.  25. maj kl. 12-14

En innocent smoothie plus er en sund blanding af frugt, grønt, planteekstrakter og knuste hørfrø, beriget med vitaminer. Og lige nu har du muligheden for at smage en af de lækre drikke. ILLUM byder nemlig på gratis Innocent smoothies to lørdage i maj, for at fejre sommerens ankomst.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i ILLUM.

Run by illum

SUMMER RUN BY ILLUM
Lørdag d. 8. juni kl. 11-13

Deltag i vores løbe-event som står på gode råd og vejledning til træningen over sommeren og når du tager afsted på ferie. Vi løber samlet 5 km. i det skønne København og ender i ILLUM, hvor vi sammen strækker ud med smidige yoga øvelser og nyder godt af de sunde snacks, der vil blive serveret. Vores DJ sikre høj stemning og alle løber deltager i konkurrencen om eftertragtede præmier.

Tilmeld dig ved at sende en mail med dit fulde navn til marketing@illum.dk. Husk at skriv “SUMMER RUN” i emnefeltet.

Der er begrænset antal pladser, så sikre din plads allerede i dag.

Rosé

SUMMER CELEBRATION
Torsdag 23. maj & Torsdag 6. juni
kl. 15-18

ILLUM BEAUTY HALL har alt hvad hjertet begærer af sommerdufte, smukke lakker, produkter der beskytter håret, solcremer og make-up med faktor, der passer på din hud.

Kom ind og få ekspertråd hos vores super dygtige personale og nyd samtidig et glas Rosé. Vi servere 200 glas til vores gæster imens DJ’en sikre god stemning og vores personale står klar med både rådgivning og smil på læben.

Vi har også et stort udvalg af Beauty treatments. Se og book tid her

Summertime

INSPIRATION
Summertime 2019

Husk at du kan følge med på både Facebook og Instagram @illumcph og se vores meget inspirerende udvalg af både brands og produkter indenfor både fashion, sko, accessories, home sport, børn og meget mere.

Nyd sommeren og bliv inspireret til dit næste køb her

https://www.facebook.com/Illumsince1891/

https://www.instagram.com/illumcph/

beachwear event

AFTER WORK FRIDAY

Frem til midnat kan du nyde en kold øl, lækre cocktails eller  vin blandt udvalget af restauranter i de bedste omgivelser på toppen af ILLUM. Du finder endda den skønneste terrasse ud mod Strøget og kan nyde solnedgangen.

Se mere om udvalget af restauranter lige her

*Så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer