ILLUM UDVIDER SIN SHOPPING DESTINATION

ILLUM er meget stolte af at kunne præsentere en spritny tandlæge- og skønhedsklinik i to etager, som åbner i begyndelsen af juni 2019 over Prada butikken. Der er store tanker bag de nye lokaler, som bliver en gennemført eksklusiv oplevelse med travertin på gulvene, røget eg i loftet og udsigt over Storkespringvandet.

Søren Sehested, som står bag det nye projekt, har gennem en årrække drevet Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne på Østerbro med stor succes. Til sammen er de to Danmarks største privatejede klinikker, og er kendte for høj faglighed og luksus til lave priser.

“Vi får en virkelig lækker klinik. Men det er samtidig utrolig vigtigt for mig at sige, at vi henvender os til alle, fordi vi har helt almindelige priser. På vores klinikker på Frederiksberg og Østerbro har vi travlt og kan næsten ikke følge med.  Og fordi efterspørgslen er der, så åbner vi nu helt centralt i København.

Men selv om vi får en luksusklinik, så er kvalitet og faglighed det allervigtigste for mig og ligeledes, at 
folk ikke skal betale mere end andre steder. Vi har et godt produkt med tandlæger, klinikassistenter og tandplejere, der drager omsorg for folk og gerne vil give en god oplevelse.” siger Søren Sehested.

Udover tandlægeklinikken åbner skønhedsklinikken Dermatology Lab også i samme eksklusive lokaler.
Basereet på samme idealer, som Søren Sehested har haft succes med på sine tandlægeklinikker, vil
dermatologer rådgive og vejlede omkring kosmetiske behandlinger såsom Botex, Restylane, IPL, Dermaroller og Skelerosering.

Tandlaegerne Sort

Tandlægerne ved Storkespringvandet åbner i juni med fokus på høj kvalitet til samme lave priser, som deres andre klinikker, Tandlægerne på Frederiksberg & Østerbro.
Klinikkerne er de bedst bedømte tandlæger i København, og vil man kunne kombinere sin shopping og mad med sit besøg hos tandlægen.

Læs mere om klinikken her www.tvstork.dk

Dermatology Sort

Ny eksklusiv kosmetisk klinik åbner i ILLUM

Dermatology Lab slår dørene op i ILLUM i juni måned. Klinikken tilbyder Botox, Restylane, IPL, Dermaroller og Skelerosering.
Der vil være fokus på behandlinger af høj kvalitet, for at fremhæve den naturlige skønhed hos alle vores patienter.
I vores lounge område vil der være udsigt udover storkespringvandet, og behandlingerne foregår i lækre og rolige omgivelser, til priser hvor alle kan være med.

ÅBNINGSTILBUD

Glæd dig til vores åbningstilbud, som gælder for de 200 første:
Botox 1. område KUN 1.000,- Restylane 1 ml KUN 1.500,-
Normalpris Botox 1.600 kr. / Restylane 2.400 kr.
Skriv dig op her www.derma-lab.dk

Visit ILLUM and get the full experience


 FIND YOUR FAVORITE PLACE IN COPENHAGEN