BE INSPIRED

Vi fejrer kærligheden i ILLUM og guider dig til den perfekte gave, de bedste outfits og looks til din Valentines date, skønne behandlinger og romantiske middage.

LET BY MALENE BIRGER BE YOUR VALENTINE

2. ETAGE, 14. FEBRUAR

Den 14. februar fejre By Malene Birger Valentines Day og inviterer deres kunder på champagne og rødt slik fra deres lille candy bar. Store læbe balloner komme til at pynte i butikkerne, for at skabe de helt rigtige rammer omkring en kærligheds fest.

Så står du og mangler det perfekte date outfit, så kom forbi By Malene Birger på 2. etage og gå på jagt i den nye kollektion. Ved køb over 499 DKK modtager du en fin gave.

GAVE VED KØB HOS BY MALENE BIRGER

2. ETAGE, 8.-14. FEBRUAR

Indtil den 14. februar vil alle købende kunder modtage en unik By Malene Birger gave bestående af et Lip-kit. Lip-kittet er udviklet med afsæt i Spring Summer kollektionen 2018, som er et kærlighedsbrev til São Paulo.

VIND EN MIDDAG FOR TO HOS MOSTO

MOSTO udlodder en middag for to, hvor du, og en du holder af, kan nyde 3 eccellenze, 2 hjemmelavet pasta og 2 glas vin til en samlet værdi af 650 kr. Læs mere og deltag i konkurrence her

LOVE AT FIRST SLICE HOS ROSSOPOMODORO

12.-18. FEBRUAR, ILLUM ROOFTOP

Rossopomodoro fejre Valentines og pizza og byder dig og din bedre halvdel på en skøn middag. Nyd en middag sammen med Rossopomodoro, som sørger for hygge og ekstra kærlighed i form af god mad!

  • 2 retter og ‘bottomless’ prosecco, 300kr per person.
  • 3 retter og ‘bottomless’ prosecco, 400kr per person.

Læs mere og book bord her, og del jeres oplevelse med os @rossopomodorodk ved at skrive #loveatfirstslice !

BLIV KLAR TIL DIN DATE I ILLUM BEAUTY HALL

ILLUM BEAUTY HALL

Skal du være klar til den store date, så læg vejen forbi ILLUM Beauty Hall og forkæl dig selv med en treatment eller en flot Valentine’s Date make-up. Få lagt make-up hos NARS, Lancôme eller Hourglass, få en ansigsbehandling hos Chantecaille, 111SKIN eller Elizabeth Arden, skab din egen duft hos Tom Ford eller afstres med en af de mange stressrelief treatments.

Lige meget hvad du ønsker, lover vi at du går herfra og føler dig endnu mere smuk end du allerede er. Læs mere her og book din tid her: illum.onlinebooq.dk

ROMANTISKE MIDDAG ELLER GAVEIDEER HOS LØGISMOSE

ILLUM ROOFTOP

Har du lyst til en overdådig middag hjemme eller brug for at forkæle en du holder af? Så besøg Løgismose på ILLUM ROOFTOP og finde fantastisk vine, lækker chokolade og delikatesser til en hver smag.

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer