BUCHERER

650 M2 EKSKLUSIV UR- OG DIAMANTAFDELING

ILLUM har slået dørene op til en storslået haute horlogerie og diamantafdeling, med verdens absolut førende brands inden for kategorien. Den nye 650 m2 afdeling forhandler blandt andet ure og smykker fra Rolex, Cartier, Chopard, Gucci, Georg Jensen, Baume & Mercier, TAG Heuer og Bucherer. Den nye ur- og smykkeafdeling er et led i den ambitiøse forvandling ILLUM har gennemgået siden 2014, da italienske la Rinascente købte det ikoniske stormagasin.

”Vi glæder os utrolig meget til at byde velkommen til vores nye fantastiske afdeling, der udover at tilbyde det ypperste inden for ure og smykker, er en oplevelse at besøge i sig selv. Det kræver en helt særlig ekspertise at arbejde med ure og smykker på dette niveau, og derfor har vi valgt at åbne afdelingen i samarbejde med den førende schweiziske ur- og smykkeforhandler Bucherer, der ligeledes selv producerer ure og smykker”
– Jeanette Aaen, administrerende direktør i ILLUM

Bucherer blev grundlagt i 1888, og er blandt verdens førende specialister inden for traditionsrig fremstilling af ure og smykker. Nu som dengang drives Bucherer af passionen for perfektion kombineret med konstant innovation. I dag er Bucherer en af Europas vigtigste ur- og smykkeforhandlere, med det største udvalg af Rolex og andre luksus ure.
Bucherer’s eksklusive smykkelinje designes og produceres i virksomhedens eget værksted, hvor der ligeledes udarbejdes individuelle smykker af sjældne diamanter, udsøgte ædelstene og eftertragtede perler.

Vi er glade for, at kunne byde BUCHERER velkommen i ILLUM.