events

EVENTKALENDER

Marvin's Magic Roundel 30th

Marvins Magiske Trylleshow

Fredag den 15. november kl. 11, kl. 14, kl.16 & kl. 18

Lørdag den 16. november kl. 11, kl. 15, kl.16 & kl. 18

Søndag den 17. november kl. 11, kl.14 & kl. 16

Mød tryllekunstneren Bruce Smith fra Marvins Magic, når han laver magisk underholding for børn i Petit Monde på 4. etage.

Marvins Magic laver innovative og imponerende trylleværktøjer og er i dag førende inden for magi over hele verden. De lancerede deres magiske produkter i 1987, som siden har gjort professionel magi nemt for alle uanset alder.

Tag med børnene med til en fortryllende dag i Petit Monde på 4. etage i ILLUM.

julemand

Goodiebags til de små, og et møde med julemanden

Lørdag den 16. november kl. 12.30

Petit Monde byder julen velkommen i deres nye legetøjsbutik på 4.etage ILLUM. Her deler de 100 goodiebags ud til børnene, mens de samtidig kan hilse på julemanden, som læser hyggelige juleeventyr op, og måske endda viser et trylletrick eller to.

Petit Monde som betyder Lille Verden på fransk er, som navnet hentyder, en lille verden af spændende ting til familiens yngste. Mange kender allerede den lille legetøjsbutik på Nordre Frihavnsgade der i 3 år har været fyldt til bristepunktet med det skønneste, klassiske legetøj til børn og barnlige sjæle, og i de næste 3 måneder er butikken nu også at finde på 4. sal i ILLUM.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til juleløjer i Petit Monde på 4. etage.

design atelier crop 1-1 img 4

Grand Opening af ILLUM Design Atelier

Fredag d. 15 november kl. 15-18

Fredag den 15. november åbner vi officielt op for ILLUM Design Atelier på 4. etage. I den anledning byder vi på god musik, snacks og mulighed for at møde personerne bag de forskellige brands, som forhandles, fra 15-18.

Kom forbi og bliv inspireret af alt det bedste inden for design og interior. Smag på lækre cocktails fra Rebæl eller friske smoothies fra Innocent Smoothie. Og prøv den håndlavede lakrids fra Bagsværd Lakrids.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ILLUM Design Atelier på 4. etage.

event_jul

En lille gave fra ILLUM til dig

Lørdag d. 16. november kl. 12-15

Sving forbi ILLUM på din lørdagsshoppingtur og kom i julestemning. Vi fejrer nemlig julens komme ved at dele mistelten og chokoladetrøfler ud til alle, der kommer forbi – så søg ly for kulden og gå julen i møde hos ILLUM.

HVOR STÆRK ER DIN HUD TIL AT STÅ IMOD DIN LIVSSTIL

Shiseido

Uge 46

Hvor stærk er din hud til at stå imod din livsstil?

Kom forbi Shiseido standen og få scannet din huds tilstand. Du kan bl.a. høre om din huds:
Alder
Fugtniveau
Immunforsvar
Fasthed
Melanindannelse

HyperFocal: 0

Shiseido

Uge 47

Skumshow

Får du altid renset din hud ordentligt? Kom forbi Shiseido standen og oplev en verden af unikke renseskumme og vær med i konkurrencen om den nye COMPLETE CLEANSING MICROFOAM, der både opløser makeup og renser huden i et og samme produkt, uden at efterlade den tør og stram.

ER DU KLAR TIL ÅRETS STORE FESTER

Shiseido

Uge 48

Er du klar til årets store fester?

Mangler du inspiration til årets julefrokoster? Synes du, at det til tider kan være svært at skabe en smuk makeup? Kom forbi Shiseido standen og lad vores Beauty Advisor, Amanda, svinge penslerne og dele ud af hendes mange god råd og teknikker. Med en session med hende, kan du gå hjem og gøre kunsten efter, for det kræver nemlig ikke den store makeupartist at bruge Shiseido makeup.
Værdi 350,- men er gratis i denne uge.

TRÆNGER DINE ØJNE TIL ET PUSTERUM

Shiseido

Uge 49

Trænger dine øjne til et pusterum?

Julegaver, indkøb, for lidt søvn og stress i hverdagen, ses ofte i vores øjenomgivelser. Kom forbi Shiseido standen og giv dig selv et lille pusterum når du sætter dig i stolen hos vores Beauty Advisor, Amanda, som vil forkæle dine øjenomgivelser med afrensning og massage. Du fortjener at forkæle dig selv for en stund.

ER DIN HUD I UBALANCE

Shiseido

Uge 50

Er din hud i ubalance?

Kom forbi Shiseido standen og lad vores Beauty Advisor, Amanda, give dig opskriften på en sund hud. Med ingredienser hentet fra det japanske køkken, skaber Shiseido’s WASO serie harmoni og balance i en ustabil hud, der ikke rigtigt kan finde ro. Nyd de unikke konsistenser og problemløsende produkter, og få et grøntsagsshot med på vejen. Vi glæder os til at se dig.

94f39385ee1341dc81b7a6661a5f218c

Cafe Hack på Skagen

Fredag d. 15. november

Vi gentager succes’en og inviterer endnu engang til ‘Dahl på Hack’ på Illum ROOFTOP inkl. frokost d. 15. november kl. 11.00.

Mikkel Beha er klar til at fortælle om en spændende sæson af: “Kurs Mod Nord”

Program

11.00 Briefing / intro

11.10 Mikkel Beha – kurs mod nord 1. del

12.10 frokost

13.10 Mikkel Beha – kurs mod nord 2. del

Slut omkring kl. 14.10

Pris for arrangement 235,-

Billetter kan købes her eller i restauranten.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive på: th@skfisk.dk

nuori signature treatment

Nuori Fresh Treatment

28. november
12. december

NUORI’s Signatur FRESH treatment, kombinerer målrettede teknikker med NUORI’s friskblandede premium skincare produkter. Med NUORI’s 100 % naturlige og effektive formularer, tilfører hver treatment huden aktive næringsstoffer, naturlige vitaminer, fedtsyre og antioxidanter. Skræddersyet til din hud med massage og dyb rensning. Resultatet er en forynget, genopbygget og forfrisket hud.

Behandlingen koster 625 kr., men prisen for behandlingen refunderes ved køb af to NUORI produkter.

Bestil en behandling her

kunstner

Mød kunstner Birgitte Ran

Hver tirsdag i november kl. 15.00-17.00

Få indblik i formgivningsprocessen når Birgitte Ran fra RAN Keramik viser, hvordan hun med rødler formgiver sine unika krukker – ”Krukker til når vand bliver for dyrt”, hver tirsdag i november i ILLUM Design Atelier på 4. etage.

Birgitte Ran er indehaveren af RAN Keramik og uddannet ved Danmarks Designskole, Institut for Produktdesign, i 1998. Hun producerer mindre serier af håndstøbte porcelænsbrugsgenstande til kvalitetsbevidste feinschmeckere, som søger unikke produkter, der er håndlavet i Danmark. Udover hendes porcelænsserier fremstiller Birgitte Ran unikke krukker og skulpturer i keramik.

190826_Rooftop_Terrace_1096_BrasserieJacobsen

JULEFROKOST HOS BRASSERIE JACOBSEN 

Fredag og lørdag fra den 22. november til den 14. december

Brasserie Jacobsen byder velkommen til julefrokost med lækker julebuffet, ledsaget af vin, øl og vand. Samt underholdning i form af DJ og live bands.

Julebuffeten inkluderer fri bar i vin, øl og vand i 7 timer for 1.095 kr. pr. person. Buffeten består af klassiske danske juleretter såsom sild, gravad laks, sylte, medister, ris a la mande, samt meget andet.

Køb din billet til julefrokost hos Brasserie Jacobsen her

Eller se hele programmet for live bands her

347-5691

Black friday hos Skagen Fiskerestaurant

Fredag d. 29. november kl. 16-22

Nyd udsigten over København fra 4. etage på Black Friday, med lækre forfriskninger fra Skagen Fiskerestaurant.

Nv Mailly Champagne Grand Cru 95,- / 485,-

GT – Double, Dark N’ Stormy eller Aperol Spritz  pr. stk. 100 kr.

DSC_0079._kvadrat

’Det går helt i jul’ – på Skagen Fiskerestaurant 

Torsdag d. 5 december fra 17:30

Menu:

Graved laks med ræve sauce
Julesild og karrysild
Pandestegte fiskefileter med remoulade
Pandestegte fiskefrikadeller med tyttebær
Sæsonens grønne salat
Sliders med flæskesteg a la Skagen Fiskerestaurant
Confiteret and med brun sovs og kartofler
Moules mariniére
Bagt torsk med ærtepure og urter
Jomfruhummer, skawrejer og krabbeklør med aioli, chilimayo og citron
Ris a la mande med kirsebær sauce – find mandlen, så er der en lille gave fra Skagen!

Pris pr. person kr. 500,-

Vi anbefaler bordreservation. +45 9844 3544
Vi ser frem til at byde dig velkommen.

fernisering

Katja Yoon fernisering i glashuset – Brasserie Jacobsen

Lørdag d. 7 december fra 16.00-18.00

Katja Yoon bruger olie- og akrylmaling på lærred for at fange stemning og atmosfære i omgivelserne. Hendes udtryksfulde værker lægger nøgne forbindelser mellem impuls og bevidsthed. De stærke farver og dramatiske linjer i hendes malerier fremhæver samspillet mellem dualistiske energier. Kunstneren lægger ofte lag af hvide subtile skygger for at skabe bløde, harmoniske baggrunde, for derefter at male blokke af kraftige forgrundsskygger, hvor hun til sidst når frem til den farlige balance mellem vitalitet og harmoni.

 

Yoon trækker på sin skandinaviske og sydkoreanske baggrund for at skabe værker, som er beherskede i komposition og strømlinede i palet.

Blue Sea og Iceland illustrerer centraliseret komposition med voldsomme rystelser i linjer og farver, svævende som et gabende sår midt i lærredet.

 

Se flere af Katja Yoon’s værker på

www.katjayoon.dk

Der er gratis adgang, og der kan købes drikkevarer

IMG_3089.skaldyrsfad

Det går helt i fisk

Den første torsdag i måneden fra kl. 18.00

Skagen Fiskerestaurant ILLUM ROOFTOP vil gerne invitere dig på ILLUM ROOFTOP. Køkkenchefens imponerende fiskebord bliver anrettet med sæsonens friskfangede fisk og skaldyr.

Læs mere her og book bord her

PersonalShopper

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

4N9A8788

A Taste of ILLUM

Alle dage

Kombiner din shopping med et besøg på Københavns sejeste ROOFTOP, eller nyd en velfortjent pause og en verden af smag i ILLUM UNDERGROUND.

På toppen af ILLUM finder du skønne barer og restauranter samt den bedste udsigt over byen. Vi tilbyder et rent overflødighedshorn af blandt andet fantastisk smørrebrød, udsøgt hummer, sprøde pizzaer og sprudlende bobler. Derudover kan du gå på jagt i vores mange gourmetområder, hvor du kan finde god mad, skønne kager, friske ingredienser og æstetiske anretninger.

Gå UNDERGROUND og oplev et hav af fantastiske caféer og spisesteder. Du kan nyde maden her eller tage den med hjem. I ILLUM UNDERGROUND finder du også Irma, der byder på lækre råvarer, et hav a økologi og en slagter der byder på et friskt og lækkert sortiment af kød, sandwich og retter.

 

Tag kæresten, familien eller vennerne under armen oplev en af vores mange ILLUMs mange gastronomiske muligheder.

Vi glæder os til at se dig på 4. etage og i UNDERGROUND.

Læs mere om vores fantastiske ROOFTOP og UNDERGROUND  her

Little_Friday_Bar

Little Friday Bar hos Rosso på toppen af ILLUM

Alle torsdage kl. 16-18

Da du allerede elsker vores fredagsbar, og vi elsker vores gæster, besluttede vi os for at tilføje Little Friday Bar. Cocktails, mad og venner sker nu også på en torsdag.

Nyd vores Little Friday Bar tilbud i hjertet af København. Du finder os på ILLUM ROOFTOP, hvor du kan nyde alle vores cocktails til kun 50 kr.!

Rosso har sikret din fyraftensdrink, så kom og hold weekend på toppen!

Rosso_Friday_Bar_1200X1200

FREDAGSBAR HOS ROSSO PÅ TOPPEN AF ILLUM

Alle fredage fra kl. 16

Weekenden handler om 3 vigtige ting: cocktails, mad og venner. Kom og nyd vores fredags bar hvor du kan få alle vores cocktails til kun 50kr! Hvad angår mad og venner så har vi sørget for det!

michael-discenza-MxfcoxycH_Y-unsplash

Fredagsbar hos Skagen Fiskerestaurant

Alle fredage kl. 16-22

Nyd udsigten over København fra 4. etage hver fredag med en lækker drink fra Skagen Fiskerestaurant.

Nv Mailly Champagne Grand Cru 95,- / 485,-

GT – Double, Dark N’ Stormy eller Aperol Spritz  pr. stk. 100 kr.

Kickstart weekenden på ILLUM ROOFTOP!

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Vi glæder os til at se dig på toppen.

Se mere her