EVENTKALENDER

Sildebord

Sildebord ’jule-edition’ – Frokost på Skagen Fiskerestaurant

Hver søndag fra d. 25. november t.o.m. d. 23. december fra kl. 11-16.

Karry sild, marineret sild, bjeskmarineret sild, sild i tomat og kanel, urtesild, fiskefilet serveret med remoulade & tyttebær, fiskefrikadeller serveret med løgkompot og tyttebær, varmrøget laks med urtecreme. Hertil serveres rugbrød, lyst brød samt smør.

Pris pr. person 195,-

Ved bordene skænkes naturligvis Skagen Julebjesk til julepris.

Læs mere og book bord her

Løgismose Toldboden - photo Martin Kaufmann

SÆT SMAG PÅ ONSDAGEN HOS LØGISMOSE PÅ ROOFTOP

Hver onsdag hele november og december

Hos Løgismose finder du altid et stort udvalg af tapas, som er er en række små smags-oplevelser, du kan sammensætte efter lyst og sult til ét vidunderligt måltid.

Hver onsdag kan du gå på opdagelse i udvalget når du får 5 tapas for 150,- (spar 50,-).

Nyd dine tapas i vores Spiseri på Illum ROOFTOP eller tag dem med dig hjem – Løgismoses kyndige vineksperter hjælper naturligvis også gerne med vinmatchet.

s. 13 Copenhagen Diner'n'Steak

Copenhagen diner´n´steak byder på lækker julefrokost på toppen af ILLUM 

Hele november og december

Copenhagen Diner´n´Steak byder en lækker juleforkost på toppen af ILLUM. Tag venner og familie i hånden og nyd julefrokosten i de smukke og unikke omgivelser.

Se julefrokostpakken her

Book dit bord her 

Østers anrettet

Fredag betyder østers og Champagne hos Løgismose

Hver fredag hele november og december

Hos Løgismose bliver hver dag fejret – men der er nu noget særligt over weekenden.

Når hverdag bliver til weekend er det på sin plads at nyde ekstra gode sager, og derfor byder Løgismose hver fredag på følgende i gourmetsupermarkedet på Rooftop:

1 fustage med 12 Label Rouge østers 159,- (spar 69,-)

1 glas bobler og 2 østers 125,-

Vi glæder os til at fejre weekenden med dig!

Tapas at Loegismose - photos Martin Kaufmann

FREDAGSFEJRING HOS LØGISMOSE

Hver fredag

Hos Løgismose finder du hver fredag en velsmagende håndsrækning til weekendens middag. Når tiden er knap, men smag og kvalitet stadig skal være i top er Løgismoses tapas det oplagte valg. I tapasudvalget finder du forskellige kreationer med sæsonens bedste råvarer, tilberedt med kokkesnilde af højeste kaliber. Det herlige måltid er oplagt at servere i aftensolen, hvad end du nyder det på Løgismoses terrasse eller tager det med dig hjem.

Fredagstilbud: 10 valgfri tapas og 1 flaske økologisk Cuvée des Oliviers rosé til 400,-.

8785_Illum_Rooftopdays__0006_DJ

#IllumRooftopBeats

Hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00

Nyd vores resident DJ på ILLUM ROOFTOP terrassen Torsdag, Fredag og Lørdag  fra kl. 16

Kom og nyd en drink til lyden af sprøde DJ toner på Københavns mest trendy Rooftop terrasse! Det er den perfekte destination til en fyraftensdrink  med kolleger, familie og venner.

Vi glæder os til at se dig på 4. etage!

Læs mere om vores enestående ILLUM ROOFTOP her

4N9A8788

A Taste of ILLUM

Alle dage

Kombiner din shopping med et besøg på Københavns sejeste ROOFTOP, eller nyd en velfortjent pause og en verden af smag i ILLUM UNDERGROUND.

På toppen af ILLUM finder du skønne barer og restauranter samt den bedste udsigt over byen. Vi tilbyder et rent overflødighedshorn af blandt andet fantastisk smørrebrød, udsøgt hummer, sprøde pizzaer og sprudlende bobler. Derudover kan du gå på jagt i vores mange gourmetområder, hvor du kan finde god mad, skønne kager, friske ingredienser og æstetiske anretninger.

Gå UNDERGROUND og oplev et hav af fantastiske caféer og spisesteder. Du kan nyde maden her eller tage den med hjem. I ILLUM UNDERGROUND finder du også Irma, der byder på lækre råvarer, et hav a økologi og en slagter der byder på et friskt og lækkert sortiment af kød, sandwich og retter.

 

Tag kæresten, familien eller vennerne under armen oplev en af vores mange ILLUMs mange gastronomiske muligheder.

Vi glæder os til at se dig på 4. etage og i UNDERGROUND.

Læs mere om vores fantastiske ROOFTOP og UNDERGROUND  her

PersonalShopper

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Vi glæder os til at se dig på toppen.