events

EVENTKALENDER

diningweek

Dining Week 2019

D. 10. – 17. februar

ILLUM Rooftop inviterer indenfor til Dining week 2019. Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7.

Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. S. Pellegrino-mineralvand.

 

Hos ILLUM kan du nyde en lækker 3-retters menu hos enten Skagen Fiskerestaurant eller Bar Jacobsen.

 

Se menuerne og book dit bord her

Søs-F-billede-580x580

Rooftop music sessions

Torsdag d. 21. februar

Søs Fenger

Søs Fenger har gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere, både med band og i mere intime rammer med sin trio. Oplev en dejlig aften i selskab med den populære sangerinde, som føler sig godt tilpas i dette mere intime koncept, hvor hun nyder at være i tæt dialog med publikum.

Søs Fenger siger selv om koncerterne: ”… Vi er allerede meget trygge ved det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum … Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”

Ingen tvivl om, at Søs Fenger Trio bliver en af de helt store oplevelser på ILLUM Rooftop torsdag 21. februar kl. 20.30

Book bord her

moonjam cut[2]

Rooftop music sessions

Torsdag d. 28. februar

MOONJAM

Gennem tre årtier har brødrene Morten og Rasmus Kærså sat deres dybe spor i dansk pop og rockmusik.

Som en slags musikalske katalysatorer har brødrene gennemsyret dansk sangskrivning, trends, hits og beats med deres passionrede og stærkt engagerede tilstedeværelse på pop-himlen over Danmark i mere end 30 år.

Moonjam voksede og blev voksne, og det viste sig at være et musik-fænomen med en tidløs holdbarhed. Fra begyndelsen og op gennem 90-erne blev det til ti albums og en sound der bare var og er Moonjam!  Dansk rockmusik i særklasse – men altid og alligevel med international rækkevidde.

Moonjam besøger ILLUM Rooftop torsdag d. 28. Februar

Book bord her

Hack

DAHL PÅ HACK

Søndag d. 24. februar kl. 10.15

Søndag d. 24. marts kl. 10.15

Skagen Fiskerestaurant byder på 3 dage med “Café Hack” og Søren Dahl. Gå ikke glip af live sessionen med dette populære radioprogram på toppen af ILLUM. Første gang torsdag d. 31 januar kl. 11:30 – 12:30, brunch serveres kl. 10:15.

Søren Dahl har inviteret gæster til sit radio talkshow, som optages hos Skagen Fiskerestaurant her i ILLUM. Oplev Café Hack live, samt brunch servering for kun 185,- pr. person.

Billet til brunch og radio talkshow skal købes direkte i restauranten Skagen Fiskerestaurant.
For spørgsmål til ovenstående events kontakt Nilas Alexander på na@skfisk.dk

Datoer og gæster

Torsdag d. 31. januar

Gæster:
Uffe Ellemann-Jensen, tidligere minister og politisk kommentator
Martin Brygmann, skuespiller og komponist, nu aktuel med Terkel i knibe

Søndag d. 24. februar

Gæster:
Michael Meyerheim, tv-vært og aktuel med nye TV2 programmer
Rasmus Walter, sanger

Søndag d. 24. marts

Gæster:
Pia Kjærsgaard, Folketingets formand
Anders Breinholt, populær TV vært på bl.a. Natholdet.

PROGRAM-forløb
Kl. 10.15     Seating – servering af brunchtallerken samt kaffe
Kl. 11.15     Briefing/introduktion Radio talkshow
Kl. 11.30     Talkshow – gæst 1
Kl. 12.30     Pause
Kl. 12.45     Talkshow – gæst 2

09_072

Rooftop music sessions

Torsdag d. 28. marts

Camille Jones

På sit femte og seneste album ”Camille” har Camille Jones skåret ind til benet af det, hun brænder mest for: Den store popsang. Hendes lyd har ændret sig, og teksterne har aldrig været tættere på hendes eget liv. Her er sange om at være hudløs, at miste sig selv, at sænke paraderne og om pludselig at blive ramt af lynet og give sig hen til kærligheden.

Camille har indset, at de begrænsninger, hun følte sig hæmmet af, kom fra hende selv. Og at de forventninger, hun troede, andre havde til hende, var hendes egne. I virkeligheden er der højere til loftet og mere plads til at være sig selv, end hun havde troet. Nu har Camille Jones lavet præcis de sange, hun selv havde lyst til at lave og har med egne ord brugt sig selv, hele sig selv, og sin alder og køn som et redskab i tilblivelsen.

Camille Jones besøger ILLUM Rooftop torsdag 28. marts kl. 20.30 smed et fantastisk band, bestående af keys, trommer og korsangerinde.

Book bord her

sildebord

Søndags Sildebord – Frokost på Skagen Fiskerestaurant

Hver søndag

Skagen Fiskerestaurant Illum ROOFTOP inviterer til sildebord hver søndag kl. 12.00-16.00.

Der tilbydes et flot udvalg af marineret sild, fiskefrikadeller,

rødspættefileter og varmrøget laks samt lækkert tilbehør.

Pris pr. person kr. 195,-

Læs mere eller book bord her

1200x630wa

SOHO NOMADS

Som medlem af SOHO NOMADS arbejder du frit og fleksibelt på vores nøje udvalgte Work Lounges, rundt omkring i byen. Det kan være en restaurant, en hotel lobby eller noget helt tredje. Alle locations tilbyder dig foruden de rigtige faciliteter, hver sin specielle atmosfære. Bliv en del af et stærkt fælleskab og oplev en helt ny måde at arbejde på.

Vi tilbyder Nomads at sidde og arbejde på både Bar Jacobsen, Copenhagen Diner og Copenhagen Steak.

Vi giver Nomads 50 % på kaffen og 25 % på resten af kortet – dog kun indtil kl. 16:00.

Alle Nomads skal bekræfte at de er medlemmer ved at logge på SOHO Nomads wifi, og vise deres kontostatus via deres Nomads app.

Tapas at Loegismose - photos Martin Kaufmann

FREDAGSFEJRING HOS LØGISMOSE

Hver fredag

Hos Løgismose finder du hver fredag en velsmagende håndsrækning til weekendens middag. Når tiden er knap, men smag og kvalitet stadig skal være i top er Løgismoses tapas det oplagte valg. I tapasudvalget finder du forskellige kreationer med sæsonens bedste råvarer, tilberedt med kokkesnilde af højeste kaliber. Det herlige måltid er oplagt at servere i aftensolen, hvad end du nyder det på Løgismoses terrasse eller tager det med dig hjem.

Fredagstilbud: 10 valgfri tapas og 1 flaske økologisk Cuvée des Oliviers rosé til 400,-.

8785_Illum_Rooftopdays__0006_DJ

#IllumRooftopBeats

Hver torsdag, fredag og lørdag fra kl. 16.00

Nyd vores resident DJ på ILLUM ROOFTOP terrassen Torsdag, Fredag og Lørdag  fra kl. 16

Kom og nyd en drink til lyden af sprøde DJ toner på Københavns mest trendy Rooftop terrasse! Det er den perfekte destination til en fyraftensdrink  med kolleger, familie og venner.

Vi glæder os til at se dig på 4. etage!

Læs mere om vores enestående ILLUM ROOFTOP her

PersonalShopper

ILLUM PERSONAL SHOPPER

Alle dage

Skal du til et særligt event og har brug for hjælp med festkjolen eller den perfekte smoking? Vil du opdatere din nuværende garderobe med sæsonens trends? Har du brug for personlige råd og vejledning til at finde dit personlige look, eller mangler du inspiration til at pakke den perfekte feriekuffert? Så står vores Personal Styling Team klar – uanset om det skal foregå i ILLUM Style Suite eller hjemme hos dig. Vi tilbyder samtidig hjælp med at style hår og make-up, i forbindelse med din garderobeopdatering.

Læs mere og book din tid her

4N9A8788

A Taste of ILLUM

Alle dage

Kombiner din shopping med et besøg på Københavns sejeste ROOFTOP, eller nyd en velfortjent pause og en verden af smag i ILLUM UNDERGROUND.

På toppen af ILLUM finder du skønne barer og restauranter samt den bedste udsigt over byen. Vi tilbyder et rent overflødighedshorn af blandt andet fantastisk smørrebrød, udsøgt hummer, sprøde pizzaer og sprudlende bobler. Derudover kan du gå på jagt i vores mange gourmetområder, hvor du kan finde god mad, skønne kager, friske ingredienser og æstetiske anretninger.

Gå UNDERGROUND og oplev et hav af fantastiske caféer og spisesteder. Du kan nyde maden her eller tage den med hjem. I ILLUM UNDERGROUND finder du også Irma, der byder på lækre råvarer, et hav a økologi og en slagter der byder på et friskt og lækkert sortiment af kød, sandwich og retter.

 

Tag kæresten, familien eller vennerne under armen oplev en af vores mange ILLUMs mange gastronomiske muligheder.

Vi glæder os til at se dig på 4. etage og i UNDERGROUND.

Læs mere om vores fantastiske ROOFTOP og UNDERGROUND  her

Illum_Rooftop_days-1302

FREDAGSBAR PÅ ILLUM ROOFTOP

Alle fredage fra kl. 16

Start din weekend med drinks på toppen af ILLUM, når ILLUM ROOFTOP holder fredagsbar hver fredag fra 16-22. Her vil vi forkæle dig med god stemning, lækre cocktails og eksklusive fredagstilbud. Nyd udsigten over Københavns tage mens du byder weekenden velkommen.

Vi glæder os til at se dig på toppen.