ORIGINAL COFFEE

Søn-ons 10-20, tors-lør 10-22

Original Coffee kan findes på ILLUM ROOFTOP

Vi vil den gode kaffe. Men vi vil også mere end det.

Vi ønsker, at vores kaffebar skal være et pusterum for alle og for den enkelte. På toppen af Illum vil vi give dig en lomme i en travl storby, hvor der er plads til ro, fordybelse og samtale. Der skal være plads til både dig, som ønsker at nyde kaffen, mens der sendes og læses mails, til dig, som vil sludre og grine i godt selskab, og til dig, som blot har brug for et lille pusterum, før du skal videre ud i byens gader.

Kaffen er som altid i centrum, og vi kan tilbyde en række forskellige kaffer – både typer og bønner – og vores baristaer er selvfølgelig klar til at guide dig i retning af den helt rigtige kaffe til din smag. Vi tilbyder også noget at spise, både til den lidt større sult og til den lille søde tand.

Det hele kan nydes fra den lille tagterrasse, hvor du har udsigt over skønne København.

Kontakt Original Coffee på
tlf. 3318 2793

Se alle caféer i ILLUM her

Illum_Lock_gold_RGB

10% PÅ DIT NÆSTE KØB
OG NYE TREATS HVER DAG

Som ILLUM KEY medlem kan du glæde dig til eksklusive oplevelser, personlige services og særlige medlemstilbud. Du optjener selvfølgelig også KEY point på dine køb. Og downloader du ILLUM KEY appen nu, får du også 10% på dit næste køb* og muligheden for at vinde lækre treats, hver eneste dag.

*Se, hvor du kan bruge din 10% voucher her